Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με ύπουλα ανώνυμα δήθεν ρεπορτάζ εκβιάζουν διαιτητές

Με ύπουλα ανώνυμα δήθεν ρεπορτάζ εκβιάζουν διαιτητές
Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016 - 17:24

Την ώρα που η κοινή γνώμη έχει μείνει άναυδη από την αποκάλυψη του δημοσιογραφικού κυκλώματος εκβιαστών και τις ανήθικες μεθόδους που χρησιμοποιούσε για να κάνει τους εκβιασμούς του, κάποια άλλα δημοσιογραφικά Μέσα, απ’ αυτά που ανήκουν ή συνεργάζονται με το συγκρότημα των «εξυγιαντών» συμμάχων, κορυφώνουν τις ενέργειές τους με σκοπό τη ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ και μέσω αυτής την ΕΚΒΙΑΣΗ μέσω της παραγωγής και παρουσίασης ψεύτικων και παραπλανητικών ειδήσεων.

Στο πλαίσιο αυτής της καταδικαστέας και απόλυτα αντιδημοσιογραφικής μεθόδου εντάσσονται δημοσιεύματα όπως αυτό που αναρτήθηκε χθες το απόγευμα στην ιστοσελίδα sdna.gr όπου κατονομάζονται πέντε διαιτητές, στους οποίους καταλογίζεται η… τρομερή κατηγορία ότι… ήπιαν καφέ και συνομίλησαν με έναν υπάλληλο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής!

Οπως… «αποκαλύπτει» το εν λόγω site, με ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ και εν πολλοίς ΑΝΑΝΔΡΟ δημοσίευμα, οι εν λόγω διαιτητές (εκ των οποίων οι τρείς βοηθοί) μετά την καθιερωμένη συνάντηση που έχουν όλοι οι Αθηναίοι διαιτητές στον Σύνδεσμο Διαιτητών Αθήνας (σημειωτέον, εκεί πρόεδρος είναι ο γνωστός τηλεκριτικός της εκπομπής του καναλιού του Αλαφούζου, Βαρούχας – και έχει ΣΗΜΑΣΙΑ αυτό) συναντήθηκαν με τον υπάλληλο της ΕΟΕ και πήγαν για καφέ στο Θησείο!

Φρίκη! Είναι… οπαδός του Ολυμπιακού!

Το… «μεμπτόν» της υπόθεσης είναι ότι ο φίλαθλος με τον οποίο ήπιαν καφέ είναι… οπαδός του Ολυμπιακού, πράγμα το οποίον προφανώς… απαγορεύεται από τον κώδικα ηθικής των συντακτών του άθλιου κειμένου. Και τι… έκαναν στη συνέχεια οι πέντε διαιτητές με τον φίλαθλο - υπάλληλο της ΕΟΕ; Κορύφωσαν τις… πονηρές και… συνωμοτικές ενέργειές τους, όπως περιγράφει το ίδιο άρθρο, ως εξής: «Ηπιαν το ποτό τους και συζήτησαν για αρκετές ώρες σχετικά με το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και τη συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος»!

Μάλιστα, κύριοι! Τα μέλη της παρέας αυτής τόλμησαν να συζητήσουν για το ποδόσφαιρο! Αντί, για παράδειγμα, να συζητούν π.χ. για γκόμενες, για την οικονομική κατάσταση της χώρας, για τις πολιτικές εξελίξεις, για το προσφυγικό, για ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ και τους τρόπους… εξυγίανσης του αθλήματος που πρεσβεύουν.

Και ποιο το κορύφωμα της… συνωμοσίας του Θησείου; Οτι ο εν λόγω φίλαθλος με τον οποίο έκαναν παρέα οι διαιτητές είναι οπαδός του Ολυμπιακού! Και μάλιστα, οπαδός εξ εκείνων που βρίσκονται κοντά στις ερυθρόλευκες εκδηλώσεις, που… τολμούν να φωτογραφίζονται με τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη, που…έχουν το θράσος να… φοράνε κόκκινα μπουφάν (!!!) και που… ξεπερνούν κάθε όριο ιταμότητας, ποζάροντας σε φωτογραφίες με τον Σάββα Θεοδωρίδη, τον Κούλη Δουρέκα και δεν ξέρω ποιους άλλους!

Σπίλωση και κατασυκοφάντηση

Τρομακτικής γελοιότητας η… «αποκάλυψη» των εν λόγω ΑΡΔοΜΜΕμέδων, που θα αντιμετωπίζονταν μόνον με εύθυμη διάθεση αν στο κείμενο αυτό δεν κυριαρχούσε η έντονη και απροσχημάτιστη προσπάθεια ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ των εν λόγω διαιτητών (και μέσω αυτών βεβαίως και όποιων άλλων φοβούνται τις εκβιαστικές δημοσιογραφικές μεθόδους) με υπονοούμενα και υπαινιγμούς, της ΣΠΙΛΩΣΗΣ και της ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ τους.

Την εποχή που η δημοσιογραφία βρίσκεται στο στόχαστρο πολιτικοκοινωνικών και άλλων καταστάσεων, δημοσιεύματα σαν αυτό απλώς την εξευτελίζουν, αποκαλύπτοντας το πιο κακάσχημο, φριχτό και απαίσιο πρόσωπό της. Πρόκειται για δημοσιογραφία «αδελφίστικη», δημοσιογραφία όχι των στρινγκ, όπως είναι η σύγχρονη εκδοχή, αλλά δημοσιογραφία της ΚΙΛΟΤΑΣ.

Δεν γνωρίζω τι σκέπτονται να πράξουν οι θιγόμενοι προκειμένου να υπερασπιστούν την τιμή και υπόληψή τους, αλλά νομίζω ότι θα είναι ΛΑΘΟΣ να επιχειρήσουν να διαψεύσουν ή να επαληθεύσουν τη συνάντησή τους με τον φίλο τους. Κανέναν δεν αφορά και κανένας δεν έχει δικαίωμα να κάνει έλεγχο και… κουμάντο με ποιον ή ποιους θα πάει να πιει καφέ ο οποιοσδήποτε. Κάθε λοιπόν αναφορά στο αν έγινε η συνάντηση ή όχι θα είναι ΤΑΚΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ. Η κατασυκοφάντηση δεν προέρχεται από τη συνάντηση, αλλά από τη «σάλτσα» που την περιβάλλει στο κατάπτυστο αυτό κείμενο.

Η δημοσιογραφία της ΚΙΛΟΤΑΣ βρήκε, νομίζω, τους πιο γνήσιους και αυθεντικούς εκφραστές της: τις ιστοσελίδες των… «εξυγιαντών»!!!

Μπας και… βοηθάει στην απομαγνητοφώνηση;

Στην ιστοσελίδα της «Δίκης», όπου δημοσιογραφεί ο Κυριάκος Θωμαΐδης, γράφει: «Οι συνομιλίες του Koriopolis που τώρα απομαγνητοφωνούνται είναι πιο ουσιαστικές από αρκετές που περιλαμβάνονται στη δικογραφία».

Δεν έχω καμία διάθεση να αμφισβητήσω το κείμενο του κ. Θωμαΐδη. Μπορεί να είναι και έτσι, όπως τα λέει. Εχω όμως κάποιες απορίες. Αφού, όπως λέει, «τώρα απομαγνητοφωνούνται», που… ξέρει αυτός το περιεχόμενό τους; Βρε μπας και… βοηθάει στην απομαγνητοφώνηση, προσθέτοντας την πλούσια εμπειρία του; Ή μήπως τις βρήκε παραπεταμένες σε κανέναν σκοτεινό διάδρομο του κτιρίου 6, σε κάποια από τις συχνές επισκέψεις του, και τις παρέδωσε για τα περαιτέρω; Τι άλλο να υποθέσει κανείς δηλαδή, ότι τις έχει… κατασκευάσει ο ίδιος; Οχι βέβαια, αυτό το αποκλείω κατηγορηματικά.

Να σας πω λοιπόν εγώ, τώρα, τι θα γίνει με τις κασέτες που ξεφούρνισε ξαφνικά ο κ. Θωμαΐδης, υποστηρίζοντας ότι αφορούν την υπόθεση η οποία ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ πλέον οριστικά, με βούλευμα εφετών.

Πρώτον, δεν πρόκειται να υπάρξει καμία συνέχεια του θέματος αυτού, όσο και αν το επιθυμούν οι φίλοι του υπηρέτη της εξυγίανσης τηλεπαρουσιαστή. Και δεύτερον -και σημαντικότερο- οι ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για το τέλος αυτής της υπόθεσης είναι ξεκάθαρες: ΟΛΟΙ αθώοι! Ολοι, εκτός ΙΣΩΣ από έναν, ο οποίος είχε ήδη προφυλακιστεί.

Αυτό το γράφω με κάθε επίγνωση του τι γράφω και αφού προηγουμένως έχω ζητήσει και αποσπάσει τη γνώμη ΣΟΒΑΡΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΥΡΟΥΣ και όχι θαμώνων μεταμεσονύκτιων τηλεοπτικών δικών.

Φυσικά, οι επί ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ αναγνώστες μου γνωρίζουν πολύ καλά πως σε τέτοιου είδους θέματα ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΕΞΩ. Κρατήστε λοιπόν αυτό το κείμενο και ξαναδιαβάστε το, όταν αυτή η ΓΕΛΟΙΑ ιστορία κάποτε τελειώσει.

Μπόχα, βρόμα και αφόρητη «εξυγιαντίλα»!

*** Πω, πω, μπόχα! Τι βρομάει, ρε παιδιά; Εξυγιαντίλα βρομάει! Πούφου μπόχα!
Σύμφωνα με αποκαλυπτικότατο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας greenmood.gr, που ανήκει σε καλώς ενημερωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού, η (δήθεν) «αγορά» του Ατίτλιον (ΑΠΗΛΙΟΝ, για τα πράσινα κορόιδα) αμφισβητείται!

Βάσει επίσημων στοιχείων που αναφέρονται στο σχετικό δημοσίευμα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει εγγυηθεί με επιταγές της την αποπληρωμή δόσεων για αγορά ακινήτων. Ο οφειλέτης δεν αναφέρεται, ούτε και για λογαριασμού ποίου η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εγγυάται την έγκαιρη αποπληρωμή των δόσεων!

Και η κατάληξη - εύλογο συμπέρασμα: «Το γεγονός του να εγγυάται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με επιταγές της εταιρείας αποπληρωμή δόσεων για αγορά ακινήτου -που σύμφωνα με την ίδια την ΠΑΕ ΔΕΝ κατέχει- νομίζω ότι χαρακτηρίζεται ΣΚΑΝΔΑΛΟ». Μπόχα, βρόμα, δυσωδία, αφόρητη… «εξυγιαντίλα»!

*** «Επιτέλους η Δικαιοσύνη άρχισε να ξηλώνει το πουλόβερ της πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης. Δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο από δαύτους» ([email protected] )

*** Ο ΠΣΑΤ, λέει, κάλεσε σε απολογία τον «ΓΑΥΡΟ» και το gavros.gr επειδή… δεν συμφωνεί με κάποια κείμενα. Και προφανώς, θα περιμένει να πάνε να απολογηθούν. Μάλιστα. Μία μόνο συμβουλή: να μη φάνε έξω, γιατί έχουμε… γαυράκια.

*** Προς αποκατάσταση της αλήθειας: Δεν ήταν ο Τάσος Παπαπέτρου αυτός που ακούγεται στη γνωστή κασέτα να συνομιλεί με τον Χριστόφορο Ζωγράφο. Ηταν ο Καραγιαννίδης, βοηθός Σούπερ Λίγκας.
Ουδεμία σχέση δηλαδή ο Παπαπέτρου και το όνομά του γράφτηκε (όπου γράφτηκε) εκ λάθους.

*** Sold out στα ΙΚΕΑ έμαθα, από χθες! Θα δουλέψει καναπές άνευ προηγουμένου το βράδυ!

*** Θρίαμβος Παλάσκα στην ΕΠΣ Καρδίτσας. Ούτε τους οκτώ δεν θα βρούνε τελικά. Ούτε τους οκτώ που χρειάζονται για να κατεβάσουν υποψήφιο και θα ξεφτιλιστούν για μία ακόμη φορά! Ρόμπες, ξεκούμπωτες…

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 25/02/2016)

Διαβάστε επίσης

Πήραν στον λαιμό τους και τον Βούρβαχη!

Πήραν στον λαιμό τους και τον Βούρβαχη!

Ο Μανώλης Γαβαθιώτης σχολιάζει πως «κάηκε» ένας ακόμα εκλεκτός των «εξυγιαντών» απειλούμενος από βαριά τιμωρία και πως θα περάσει από τον αθλητικό δικαστή για τις απαράδεκτες και αναπόδεικτες δηλώσεις του στα ΜΜΕ της «συμμαχίας»...