Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΘΩΜΑΣ!

ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΘΩΜΑΣ!
Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016 - 15:30

Την προδοσία πολλοί αγάπησαν. Τον προδότη, κανείς! Ειδικά όταν πρόκειται για τα μέλη της μεγάλης ερυθρόλευκης οικογένειας, που είναι αδύνατον, διαχρονικά, να συμβιβαστούν με τους «προδότες» του συλλόγου και τις πράξεις τους.

Ακατανόητη και απολύτως αδικαιολόγητη θεωρεί ο κόσμος του Ολυμπιακού την προκλητικότατη στάση και συμπεριφορά του κ. Θωμά Μητρόπουλου που συνεχίζει, παρά τις πρόσφατες αποκαλύψεις και αδιαφορώντας πλήρως για τη δικαιολογημένη οργή και αγανάκτηση που έχει ήδη προκαλέσει, όχι μόνο στις τάξεις των οπαδών της ομάδας, αλλά και στους ανθρώπους που πρόσφεραν και προσφέρουν υπηρεσίες από διάφορα πόστα και είναι σε θέση να γνωρίζουν περισσότερα, σχετικά με πρόσωπα και πράγματα της ερυθρόλευκης ζωής.

Αυτήν τη στιγμή, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες που ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ, ο κ. Θωμάς Μητρόπουλος ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΤΟΗΤΟΣ να ασχολείται με τα προεκλογικά της ΕΠΟ, στρατολογώντας και υποστηρίζοντας μέλη των διαφόρων ΕΠΣ στο πλευρό των τριών «συμμάχων» που προσπαθούν να ρίξουν τη διοίκηση Γκιρτζίκη. Ο κ. Θωμάς Μητρόπουλος, ο οποίος ΧΡΗΜΑΤΙΣΕ (με κάθε ερμηνεία της έννοιας) και ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, προκλητικά αδιόρθωτος και αμετανόητος δείχνει να αδιαφορεί πλήρως για τη γενική κατακραυγή που έχουν δημιουργήσει οι δραστηριότητές του και σαν να μη συμβαίνει τίποτα εξακολουθεί, κυριολεκτικά από το πρωί έως το βράδυ, να τηλεφωνεί, να τάζει, να προσηλυτίζει καινούργια μέλη στην ανίερη και εν πολλοίς ΑΝΗΘΙΚΗ «αντιπολίτευση» των Μελισσανίδη, Σαββίδη και Αλαφούζου.

Εκείνο, όμως, που προκαλεί δυσεπίλυτα ερωτηματικά και έντονες απορίες, είναι η στάση που φαίνεται να κρατάει (;) ο πρώην πρόεδρος και ηγέτης του Ολυμπιακού, ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος είτε δεν γνωρίζει είτε δεν δίνει σημασία στις αντι-Ολυμπιακές ενέργειες του πρώην στενού του συνεργάτη στην ερυθρόλευκη διοίκηση. Οι απορίες στην ερυθρόλευκη οικογένεια εντείνονται, με το σκεπτικό ότι αν ο Κόκκαλης ήθελε να πάρει θέση, θα την είχε πάρει. Και τότε, βεβαίως, ο κ. Θωμάς Μητρόπουλος δεν θα τολμούσε να συνεχίσει τις προδοτικές του δραστηριότητες, όσο μεγάλο και αν είναι το «ΠΑΚΕΤΟ» (των υποσχέσεων) που όλα δείχνουν ότι ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ εκ μέρους των τριών… «εξυγιαντών».

Αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι αν ο Σωκράτης Κόκκαλης θελήσει να επέμβει, η επέμβασή του στο συγκεκριμένο πρόσωπο θα είναι καταλυτική και ακαριαία. Αλλά και αυτό να μη συμβεί, ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να αδιαφορήσει, ούτε και να ξεχάσει.

Είπαμε, την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη όμως κανένας…

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 13/07/2016)

Διαβάστε επίσης