Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΕΔΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ: ΕΝΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ «ΖΟΥΓΚΛΑΣ»… ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΦΕΤΩΝ!

ΕΔΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ: ΕΝΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ «ΖΟΥΓΚΛΑΣ»… ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΦΕΤΩΝ!
Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017 - 15:34

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΟΜΕΝΟ ΥΒΡΕΩΝ, ΠΡΟΣΒΟΛΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΙΤΡΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΘΩΩΣΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

ΤΑ «ΘΕΣΜΙΚΑ ΕΜΠΟΔΙΑ» ΠΟΥ «ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΗΔΑΕΙ» Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΗΔΩΝ ΣΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Για όσους τυχόν ξαφνιάστηκαν από την επιχειρηματολογία που ανέπτυξα στη χθεσινή στήλη περί των ωμών και απροσχημάτιστων κυβερνητικών παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη, έχω να θυμίσω μία πολύ σημαντική, αλλά και ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ αναφορά-«ομολογία» του ίδιου του Τσίπρα στη Βουλή, που πέρασε μάλλον στα «ψιλά». Απευθυνόμενος στη Νέα Δημοκρατία, είχε απειλήσει ευθέως:

«Να μη χαίρεστε για το αν ισχύσουν ίσως διάφορα θεσμικά εμπόδια, ίσως, ίσως, λέω, γιατί το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο µονοπάτι».

Θυμάστε ποιο ήταν το… «θεσμικό εμπόδιο» που… «ίσως», σύμφωνα με το καλό παλικάρι που ξέρει κι άλλο μονοπάτι;

Το Συμβούλιο της Επικρατείας είναι, το οποίο μόλις εξέδωσε μία απόφαση πού δεν άρεσε στον σύριζα, βρέθηκε αντιμέτωπο με ΑΠΕΙΛΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ!

Ναι, όπως το γράφω και το διαβάζετε: Εξαφάνισης, διότι όπως διέρρευσε τότε, «η κυβέρνηση εξετάζει και το ενδεχόμενο αντικατάστασης του ΣτΕ από άλλο όργανο»!

Συμπέρασμα; Η κυβέρνηση αγωνίζεται και δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται, να ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙ τη Δικαιοσύνη, με διάφορους τρόπους και μεθόδους. Πότε αποδοκιμάζοντας τις αποφάσεις που δεν της αρέσουν, πότε ενοχοποιώντας αυθαίρετα όσους δεν συμφωνούν μαζί της και θεωρεί εχθρούς της, πότε παρεμβαίνοντας με στελέχη της στις… φυλακές πιέζοντας και απειλώντας τους έγκλειστους κ.ά. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, συγκαταλέγονται και οι διάφορες παρεμβάσεις και παρεμβολές που παρατηρούνται μετά την έκδοση του ΑΘΩΩΤΙΚΟΥ, επαναλαμβάνω, βουλεύματος για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και κατά προέκταση, τον Ολυμπιακό.

Ας δούμε, λοιπόν, μερικές ενέργειες στον χώρο της Δικαιοσύνης, ενδεικτικές της ΩΜΗΣ και ΑΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΣ προσπάθειας χειραγώγησης της Δικαιοσύνης, με τη βοήθεια των πιο χυδαίων και ανήθικων κιτρινιάρηδων του Τύπου.

Η ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ

Το… «εναρκτήριο λάκτισμα» δόθηκε από τους «συγκυβερνήτες» της χώρας Ανέλ του Καμμένου την περασμένη Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου, αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του βουλεύματος, με την έκδοση ανακοίνωσης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται και ο Ολυμπιακός με τον χαρακτηρισμό «εγκληματική ομάδα». Βεβαίως, μετά τον γενικό ξεσηκωμό, ο Καμμένος προχώρησε σε «μερική αναδίπλωση», χωρίς βεβαίως να πείσει κανένα: Οτι τάχατες… «δεν εννοούσε τον Ολυμπιακό».

Δύο μέρες μετά, και πάλι με επίσημη ανακοίνωση των Ανέλ, είχαμε ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ δικαστικών εξελίξεων: «Ευτυχώς για τον Ολυμπιακό, το μόνο σίγουρο είναι ότι τελείωσε ο Μαρινάκης, με εντολή εισαγγελέα»!

Ποια εντολή και ποιανού εισαγγελέα; Το συμβούλιο των εφετών πήρε τη γνωστή απόφαση, βάσει της οποίας ΚΑΝΕΝΑΣ Μαρινάκης δεν… τελείωσε! Από πού κι ως πού, επίσημη ανακοίνωση κόμματος του λεγόμενου… «συνταγματικού τόξου» αναφέρει με τόση κατηγορηματικότητα μάλιστα, ότι «ο Μαρινάκης τελείωσε από τον Ολυμπιακό;». Ευσεβείς πόθοι, θα μου πείτε. Ναι, αλλά όταν γίνεται αναφορά και στον Εισαγγελέα, κάπου αρχίζεις να κουμπώνεσαι. Κάνω λάθος;

Πρέπει να έχει πολύ «ισχυρές πλάτες» ο υβριστής και εκβιαστής Ζούγκλας για να διαθέτει τέτοιο θράσος

ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΗΘΙΚΩΝ!

Και η κλιμάκωση συνεχίζεται με καθημερινά νέα επεισόδια. Η επόμενη κλιμάκωση ήταν του γνωστού και χιλιοτραγουδισμένου «κίτρινου τύπου», γνωστότερου στην πιάτσα ως «Ζούγκλα», ο οποίος στο ομώνυμο site ιδιοκτησίας του ανέβασε άρθρο με τίτλο «Για γέλια και κλάματα το βούλευμα κατά Μαρινάκη», όπου υβρίζει, προσβάλλει, κατηγορεί, βυσσοδομεί, ακόμη και ΑΠΕΙΛΕΙ τα μέλη του Συμβουλίου Εφετών που εξέδωσαν την απόφαση, με χαρακτηρισμούς που απαιτούν, ως απαραίτητη προϋπόθεση, αυτός που τους χρησιμοποιεί με τόση ευχέρεια, να διαθέτει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΛΑΤΕΣ να τον προστατεύουν από τυχόν μελλοντικές περιπέτειες στη Δικαιοσύνη. Πρέπει να έχει πολύ ισχυρούς ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ο τύπος αυτός, οι οποίοι με τη σειρά τους θα πρέπει να είναι απολύτως ΑΝΗΘΙΚΟΙ, μέχρι το κόκαλο!

Το στοιχείο που εντυπωσιάζει σ’ αυτό το βορβορώδες κείμενο, δεν είναι η πρόχειρη, ρηχή, κωμική και χονδροειδώς ΣΤΗΜΕΝΗ επιχειρηματολογία που προσπαθεί να αναπτύξει, αλλά κυρίως η προσπάθειά του να… «αποδείξει» ότι… διαθέτει και δική του κρίση!

Ο εν λόγω Ζούγκλας, με τις μεγάλες πλάτες και τις ωφέλιμες γνωριμίες στο χώρο της «μετά Σύριζα» Δικαιοσύνης, κατηγορεί μεταξύ άλλων τον Πρόεδρο Εφετών κ. Σταμαδιάνο και τα άλλα δύο μέλη του Συμβουλίου Εφετών, για «απίστευτη νομική ελαφρότητα», για «συνειδητή διαστρέβλωση του περιεχομένου του κατηγορητηρίου», για «σαφή μεθόδευση του συνόλου της υπόθεσης, ώστε να «λειανθούν» όλες οι γωνίες του κατηγορητηρίου», για «λειτουργία και μάλιστα σε βαθμό ανήκουστης θρασύτητας παραδικαστικού κυκλώματος, που δρα ανεμπόδιστο σε όλες τις βαθμίδες» (!!!) και όλα αυτά με… «έντονη την οσμή της συγκάλυψης»!

Δεν νομίζω ότι στην ιστορία της Ελληνικής Δικαιοσύνης υπάρχει άλλη περίπτωση ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ, ΔΙΑΣΥΡΜΟΥ, ΕΞΥΒΡΙΣΗΣ και ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ ανώτερων και ανώτατων Δικαστών, από οποιονδήποτε Ελληνα πολίτη, ακόμα και αν αυτός λειτουργεί υπό το κράτος πολιτικών και οπαδικών εντολών και λογαριασμό πολιτικών, κυβερνητικών παραγόντων.
Και το πιο… ΚΩΜΙΚΟ σε βαθμό ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΟΣ, ότι όλος αυτός ο ΟΧΕΤΟΣ «καλύπτεται» πίσω από την προβαλλόμενη… «δημοσιογραφική κριτική» και τη γνωστή παροιμιώδη φράση πού έχει γίνει ψωμοτύρι στο στόμα διαφόρων θρασιμιών, ότι… «και οι κρίνοντες κρίνονται»!

«ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ», ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ!

Και βέβαια κρίνονται και οι κρίνοντες, αλλά ΔΕΝ ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ από ΚΑΝΕΝΑ στις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ. Αυτά που κάνει ο ανεξέλεγκτος Ζούγκλας, μπορούν να συμβαίνουν ΜΟΝΟ στη Βόρεια Κορέα του Κιμ και στη Βενεζουέλα του Μαδούρο. Σε αυτά και μόνο τα καθεστώτα οι «μη αρεστοί» δικαστές προσβάλλονται, εξευτελίζονται, υβρίζονται, απειλούνται και… ενίοτε εκτελούνται κιόλας, για να παραδειγματιστούν οι επόμενοι!

Και κάτι ακόμα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να υπάρχει και να ασκείται η δημοσιογραφική κριτική, είναι να υπάρχει… δημοσιογράφος να την ασκεί!

Οι διάφοροι κιτρινιάρηδες, απαξιωμένοι και «λερωμένοι» πανταχόθεν «επιχειρηματίες» του Τύπου, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τους δημοσιογράφους και τη δημοσιογραφία, εκτός από μία:

Οτι χρησιμοποιούνται σαν κακό παράδειγμα, ώστε να την εκθέτουν συνεχώς.

Ακόμα και… κατηγορία για την ανατίναξη του φούρνου Κωνσταντινέα διατυπώνει ο Ζούγκλας κατά του Μαρινάκη

Θα του φύγουνε τα τσίσα αν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποφασίσει να τον καθίσει στο σκαμνί!

Μεταξύ άλλων στο ανεκδιήγητο «πόνημά» του, ο Ζούγκλας αναφέρεται και στο σημείο του βουλεύματος που αφορά τον Κωνσταντινέα και την ανατίναξη του φούρνου του. Τον αναφέρει σαν… «τριπλό δώρο» (!!!) που «έκανε το δικαστικό συμβούλιο στον Βαγγέλη Μαρινάκη» απαλλάσσοντάς τον από την ηθική αυτουργία στην έκρηξη, αλλά και από τα αδικήματα της απάτης και της εκβίασης»!!!

Αναρωτιέμαι, πόσα καντάρια ΘΡΑΣΟΥΣ, ΑΝΑΙΔΕΙΑΣ και ΙΤΑΜΟΤΗΤΑΣ μπορεί να διαθέτει αυτό το δημοσιογραφικό έκτρωμα, για να γράφει τέτοια ανήκουστα πράγματα!
Δηλαδή, ρε… τιτάνιε, ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ότι ο Μαρινάκης ήταν ο «ηθικός αυτουργός της ανατίναξης»; Εχεις τίποτα ΣΤΟΙΧΕΙΑ; Εχεις αποδείξεις;

Αν τα έχεις αυτά, γιατί δεν πήγες να τα καταθέσεις; Γιατί δεν τα παρέδωσες στους ανακριτές να συμπεριληφθούν στη δικογραφία και να βοηθήσεις και τη Δικαιοσύνη;
Πώς ισχυρίζεσαι, ρε σουρουκλεμέ, ότι έχει πράξει ο Μαρινάκης αυτά για τα οποία ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ.

Και μη μου πεις ότι έτσι τα είδε ο εισαγγελέας Δασκαλόπουλος. Ασ’ τον τον άνθρωπο, αρκετά τον έχεις ΕΚΘΕΣΕΙ με τους ΥΜΝΟΥΣ και τους ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΕΓΚΩΜΙΩΝ που χύνεις, όταν αναφέρεσαι σ’ αυτόν. Δεν καταλαβαίνεις ότι έτσι και τον ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ και του φτιάχνεις ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ;

Σου λέω, λοιπόν, ότι ο εισαγγελέας Δασκαλόπουλος ΤΕΛΕΙΩΣΕ τη δουλειά που είχε ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ να κάνει. Εγραψε ό,τι έγραψε, εισηγήθηκε ό,τι εισηγήθηκε, συμπέρανε αυτά που ήθελε να συμπεράνει. Και εκεί, ΤΕΡΜΑ.

Η δικογραφία πήγε στο ΕΠΟΜΕΝΟ στάδιο, που είναι το Συμβούλιο των Εφετών. Δηλαδή, αν δεν καταλαβαίνεις, ως ΤΕΝΕΚΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ, η κρίση του κ. Δασκαλόπουλου δεν ήταν η τελευταία, ούτε καν η προτελευταία. Την τελική κρίση, Σ’ ΑΥΤΟ το στάδιο της υπόθεσης, την είχε το συμβούλιο των Εφετών. Ετσι λέει η δικονομία, αυτή είναι η σειρά που ακολουθείται, είτε σ’ αρέσει είτε δεν σ’ αρέσει.

Και να σου πω και κάτι; Αν ήμουνα Μαρινάκης, θα σου τράβαγα μια ΑΓΩΓΑΡΑ και μόνο για το συγκεκριμένο, που θα σου φεύγανε τα τσίσα. Και για να σου το κάνω πιο αντιληπτό.

Ειδικά γι’ αυτό το κομμάτι της αναφοράς σου στον Μαρινάκη, δεν θα σε αθώωναν ΟΥΤΕ ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ούτε ο ΚΑΜΕΝΟΣ ούτε καν ο εισαγγελέας Δασκαλόπουλος ή η προϊσταμένη των εισαγγελέων του Αρείου Πάγου, λόγω υπερβάλλοντος ΘΡΑΣΟΥΣ.

Θράσος που μόνο στις ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ της Ζούγκλας σου, ξέρεις, αυτές με τον κατακόκκινο κώλο, μπορεί να περισσεύει.

Το μόνο «προβοκατόρικο» ήταν η… ανακοίνωση!

Προβοκάτσια ήταν, λέει η… ΠΑΕ Αεκ γι’ αυτόν που τηλεφώνησε και απείλησε μία συνταξιούχο πολιτική μηχανικό, εκ των 56 κατοίκων που έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για να αποτρέψουν ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δεν καταλαβαίνω, καταρχήν, την ευαισθητοποίηση της ΠΑΕ Αεκ! Πού εμπλέκεται αυτή, σε θέμα που ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΟΡΑ; Το γηπεδικό είναι θέμα της ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ Αεκ και της εταιρείας του Μελισσανίδη «Δικέφαλος».

Το αφήνουμε, όμως, στην άκρη αυτό, διότι εδώ μιλάμε για… τρανταχτή προβοκάτσια! Τώρα, το ποιος μπορεί να έβαλε τον προβοκάτορα να κάνει την προβοκάτσια, είναι κάτι που μόνο ο συντάκτης της ανακοίνωσης της «ΠΑΕ Αεκ» μπορεί να εξηγήσει.

Ο άνθρωπος πήρε τηλέφωνο και απείλησε για συγκεκριμένο πράγμα, συγκεκριμένη κυρία. Πού χωράει η προβοκάτσια σε τόσο συγκεκριμένο γεγονός;

Ακουσα λοιπόν τη φωνή του άθλιου προβοκάτορα (κατά την ΠΑΕ Αεκ) και ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ την αναγνώρισα! Ναι, με είχε πάρει και εμένα πριν από μερικά χρόνια και με είχε «προειδοποιήσει» να «μην ξαναγράψω για τον τάδε» και λοιπά.

Ναι, ήταν η ίδια ΣΙΧΑΜΕΡΗ και ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΦΩΝΗ. Ναι, σίγουρα πρέπει να είναι ο ΙΔΙΟΣ, που εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου για προβοκάτορας. Μάλλον για ΕΛΕΕΙΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ που χρησιμοποιείται σε συγκεκριμένες ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ μου φαίνεται.

Η «ΕΞΑΓΟΡΑ», Ο ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ, Ο ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΚΑΙ Η… «ΝΗΣΣΑ»

Γραμμένε πρόεδρε της ΕΠΟ, η τακτική της «πάπιας» (κάνω την πάπια μέχρι να ξεχαστεί κάτι για το οποίο δεν έχω να απαντήσω τίποτα είναι ξεπερασμένη και δεν περνάει σε κανένα.

Πριν από μερικές ημέρες ο Βίκτωρ Μητρόπουλος (μη μου πεις ότι… δεν τον γνωρίζεις, έτσι;) αναφερόμενος στις εκλογές της ΕΠΟ, τις χαρακτήρισε, ευθέως και δημοσίως, «προϊόν εξαγοράς». Ανέφερε μάλιστα και συγκεκριμένο ποσόν: Εξι εκατομμύρια!

Μιλάμε για φοβερή καταγγελία που στρέφεται ευθέως εναντίον της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ της ΕΠΟ! Δηλαδή, της ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ διοίκησης, αυτής που ως πρόεδρος έχεις υποχρέωση να υπερασπίζεσαι με κάθε τρόπο.

Μέχρι τώρα όμως, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Δηλαδή, «ποιείς τη νήσσαν», επί το ποιητικότερον.

Μωρέ τίποτα; Τίποτα; Ναι, ακριβώς, ΤΙΠΟΤΑ! Ανάσα, που λένε στις παρυφές του Μπράλλου. Τσιμουδιά. Και το χειρότερο; Δεν ξέρω αν αυτή η σιγή ΙΧΘΥΟΣ οφείλεται σε ΔΙΚΗ ΣΟΥ, ή ΑΛΛΩΝ απόφαση! Διότι όπως είπε και ελάλησε ο έγκριτος τηλελασπολόγος Κυριάκος Θωμαΐδης, τα χρήματα αυτά τα έδωσαν οι ΧΟΡΗΓΟΙ σου!

Εχεις λοιπόν και… χορηγούς; Αρνούμαι κατηγορηματικά να το πιστέψω, αλλά και δεν μπορώ να κατηγορήσω τον κορυφαίο του είδους του, ως ψεύτη. Δεν του φτάνει δηλαδή το άλλο, του συκοφάντη;

Εσύ λοιπόν πρέπει να ξεκαθαρίσεις την υπόθεση. Αμεσα να την ξεκαθαρίσεις, διότι όσο το αφήνεις το ψοφίμι ακάλυπτο, τόσο πιο πολύ βρομοκοπάει. Οταν αφήνεις την ΜΠΟΧΑ να αναδύεται τόσο θα δηλητηριάζει το άθλημα από τις αναθυμιάσεις.

Βγες, λοιπόν, και δώσε μία ΠΕΙΣΤΙΚΗ απάντηση, που θα ξεκαθαρίζει το τοπίο και θα αποδίδει εσένα και τους… «χορηγούς σου» άσπιλους και αμόλυντους στην κρίση του φιλάθλου κόσμου. Να σταματήσουν να σε βάζουν στο στόμα τους οι εχθροί του αθλήματος, που τώρα πια έχουν γίνει και δικοί σου εχθροί.

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 16/11/2017)

Διαβάστε επίσης