Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤO ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ!

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤO ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ!
Τρίτη, 18 Μαΐου 2021 - 15:54

*** ΕΙΠΕ : «Το παιχνίδι αυτό θα το αντιμετωπίσουμε σαν τελικό» ( Τσάρλι Τσιρλίτος, ποδοσφαιριστής ΠΑΟ ) ***

*** «Η ΠΙΟ μεγάλη τέχνη είναι να ξέρεις να αποχωρείς την κατάλληλη στιγμή» (Νίτσε ) * ΜΕΓΑΛΟΣ μάγκας ο Διούδης, τελικά ***

*** ΜΕ ...γεμάτα βρακιά αποχώρησε ο Χεζώνια από τη Λεωφόρο * ΚΑΤΙ τον πείραξε, φαίνεται ***

*** ΕΝΤΑΞΕΙ, μπορεί να κερδίζαμε 1 - 4, αλλά ομολογώ ότι μόλις μπήκε ο Εμπαγωτό ... ανησύχησα ! * ΜΕ ... ζώσανε τα φίδια * ΤΕΤΟΙΟΙ ... παιχταράδες μπορούν να σου πάρουν τη μπουκιά απ' το στόμα ! ***

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΑΠΟ ΤΗ NOVA !

Σ' ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ... «ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ...» !

ΟΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΗΤΑΝ ... «ΜΑΓΙΚΑ» ΚΑΙ ... «ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ» !

ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ... «ΜΟΥΓΚΑ»

Ο ... ΤΕΤΡΑΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ ΚΑΙ Ο «ΛΑΤΙΝ» ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ «ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΕΣ» ΑΝΟΗΣΙΕΣ

*** ΣΤΟΝ απόηχο της τεσσάρας αυτά * «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ βρήκε το πτώμα του Παναθηναϊκού και το ποδοπάτησε», γράφουν μεταξύ άλλων ! * ΔΕΝ το κατάλαβα αυτό * ΙΣΩΣ και αυτοί πού τα γράφουν να ... μην έχουν καταλάβει ( καλοπροαίρετα το γράφουν ) τι ακριβώς ... έγραψαν * ΠΟΙΟ ... «πτώμα» του Παναθηναϊκού «βρήκε» ο Ολυμπιακός ; * ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ βρήκε, ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟ και του άλλαξε τα φώτα ! * ΜΕΣΑ στο σπίτι του, ή μάλλον μέσα στη φωλιά ου τον βρήκε και τον τσάκισε

*** ΑΥΤΟΣ είναι, κύριοι ο Παναθηναϊκός * ΑΥΤΟΣ είναι, αυτός ήταν και αυτός ΘΑ ΕΙΝΑΙ * ΟΜΑΔΑ μικρή, ελάχιστη, μηδαμινή σε σύγκριση με τον Ολυμπιακό * ΔΗΛΑΔΗ, αυτός ο Παναθηναϊκός πού από την 24η θέση πού βρισκόταν στην Ευρώπη το 2008 και τώρα βρίσκεται στην ... 237 ( και πάμε παρακάτω συνεχώς ) θέση, είναι ο ... ζωντανός Παναθηναϊκός ; * ΤΡΙΧΕΣ κατσαρές είναι * ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ, ανυπόληπτος, ασυνάρτητη, αναξιοπρεπής μέσα κι' έξω απ' το γήπεδο

*** ΝΑ σας πω «ποιος είναι» ο Παναθηναϊκός σήμερα ; * ΕΙΝΑΙ η ομάδα πού έχανε 0-3 και όταν έφαγε το τρίτο γκολ, από τα μεγάφωνα του γηπέδου του ακούγονταν το σύνθημα ... «μη σταματάς, μη σταματάς να τους γ@μάς» ! * ΝΑΙ, φίλοι μου, όπως το διαβάζετε και ξαναβάλτε το βίντεο να το ακούσετε * ΤΡΙΑ γκολ έτρωγαν και δεν βρισκόταν ένας ... χριστιανός να κλείσει τον ήχο : * «ΜΗ σταματάς, μη σταματάς να τους γ@μάς»

***ΟΜΟΛΟΓΩ ότι είναι ένας πολύ περίεργος τρόπος να εκτελεί κανείς τη ... γενετήσια πράξη * ΑΛΛΑ μήπως είναι το μόνο περίεργο σ' αυτό το ματς ; * Η ... ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ από τη ΝΟVA τι σας λέει ; * ΜΝΗΜΕΙΟ ... αντικειμενικότητας ! Ο ΤΥΠΟΣ πού «περιέγραφε» τον αγώνα ( και επειδή εγώ τα γράφω με ΟΝΟΜΑΤΑ μου είπαν πως λέγεται Γρηγόρης Παπαβασιλείου ) έμοιαζε σαν να έχει πάει στη Λεωφόρο κατ' ευθείαν από τις ... εγκαταστάσεις της Παιανίας !

*** ΚΙ' επειδή εγώ ( ζητώ συγνώμη για το πρώτο πρόσωπο πού χρησιμοποιώ, αλλά έτσι αναλαμβάνω την ευθύνη γι' αυτό πού γράφω ) θα παραθέσω μερικές από τις στιγμές πού ο εν λόγω «κατάφερε» να μας ... ανεβάσει την πίεση ( σε εμάς τους Ολυμπιακούς, εννοώ ) σε επικίνδυνα ύψη

*** ΞΕΚΙΝΑΕΙ πού λέτε το παιχνίδι και ενώ μόλις στο 3' ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει κανα δυό επικίνδυνες επιθέσεις, στην πρώτη κατεβασιά του Πόα ο Μπουζούκης πιάνει ένα σουτ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να κοντράρει σε σώμα αμυντικού και να απομακρύνεται * ΚΑΙ τι λέει ο τύπος ; * «Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ... μπήκε πιο φρέσκος στο παιχνίδι» !

*** ΚΑΝΕΙ μια σωστή πάσα ο Μπουζούκης, αρχίζει τα θαυμαστικά : «ΜΑΓΙΚΗ η πάσα του Μπουζούκη» * ΟΠΩΣ και όποια πάσα του Βιγιαφάνιες και των άλλων πράσινων, ή ... «μαγική» ήταν, ή «καταπληκτική» * ΟΣΟ για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είχε φτάσει πανεύκολα στο 0-3 και δικαιολογημένα είχε «ψιλοχαλαρώσει», ο περιγραφέας είχε μία ... «ανατρεπτική» εξήγηση να δώσει * «ΚΑΙ τα τρία γκολ, προήλθαν από λάθη» !

*** ΕΤΣΙ ακριβώς, φίλοι μου ! * ΤΑ ... λάθη τα έβαλαν τα γκολ * ΟΙ παιχταράδες του Ολυμπιακού ... ουδεμίαν ανάμιξη είχαν ! * ΤΟ ένα λάθος έδινε στο άλλο και το τελευταίο λάθος πού έπαιρνε τη μπάλα την έστελνε στα δίχτυα ! * ΟΤΑΝ όμως μπήκε το γκολ του Πόα, ο περιγραφέας είδε το φως της αλήθειας * Η ΚΡΑΥΓΗ του ήταν σκέτο ξέσπασμα * ΜΑΚΡΟΣΥΡΤΗ, θύμιζε ανάλογες νοτιοαμερικάνων συναδέλφων του : * «ΓΚΟΟΟΟΟΛ» ! Και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε η απίστευτα αναλυτική περιγραφή του γκολ : * «Ο ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ πέρασε τη μπάλα πάνω από το σώμα του Καλογερόπουλου με τον ... τετρακέφαλο !

*** ΚΑΙ εδώ, για να μην τον αδικήσουμε, να πούμε πως το ίδιο ... «ανατομική» ήταν και η περιγραφή του τέταρτου γκολ του Ελ Αραμπί, πού ... * «ΕΣΠΑΣΕ τους κοιλιακούς του» για να πιάσει την κεφαλιά ! * ΑΜΕΣΩΣ μετά όμως, ο σπίκερ μας το ξεκαθάρισε : * «Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ... «είχε ακουμπήσει το 2-3» ! * ΕΤΣΙ, για να ... μην τα θέλουμε όλα δικά μας * ΚΑΙ πως «είχε ακουμπήσει» το 2-3 ; * ΜΕ ένα εντελώς ακίνδυνο σουτ του Βιγιαφάνιες από πλάγια θέση στα ... σύννεφα !

*** ΔΕΝ ξέρω γιατί ο Βιγιαφάνιες αστόχησε τόσο πολύ * ΙΣΩΣ να μην ... έσπασε καλά τους κοιλιακούς του, όπως ο Ελ Αραμπί, δεν είμαι σίγουρος * ΤΟ θέμα όμως με τις περιγραφές των αγώνων του Ολυμπιακοπύ από την τηλεόραση της NOVA δεν είναι καθόλου αστείο ή γραφικό, όπως τα περισπούδαστα σχολιάκια των περιγραφέων και σχολιαστών της, πού ειδικά φέτος έχουν ενοχλήσει αφόρητα με το χαμηλό τους επίπεδο

*** ΕΙΔΙΚΑ τούτη την εποχή πού ο ανταγωνισμός των συνδρομητικών καναλιών για τις μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων χτυπάει κόκκινο, η NOVA παρουσιάζει τάσεις ... αυτοχειρίας, με τον έντονο ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΙΣΜΟ πού αποπνέουν οι αρμόδιοι υπάλληλοί της * ΤΙ θέλουν δηλαδή, να βάλουν ΕΥΘΕΩΣ απέναντί τους τον ερυθρόλευκο κόσμο ; * ΠΟΤΕ, κανένα Μέσον δεν βγήκε κερδισμένο από μια τέτοια αντιπαράθεση

ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΣΤΡΟ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΧΡΟΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ

*** ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ρατσιστική δήλωση από το Κολομβιανό ... «βουμβούκι» των γηπέδων Κάστρο, πού τον θυμόμαστε από τα ... ανδραγαθήματά του στον τελευταίο αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακού να κυνηγάει μανιωδώς τα ερυθρόλευκα ποδάρια

*** Ο ΕΝ λόγω Κάστρο λοιπόν, αφού κατηγόρησε τον παίκτη της Λάρισας Μανώλη Μπέρτο «για ρατσιστική συμπεριφορά», χωρίς να ξεκαθαρίσει ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ του είπε, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση : * «ΕΙΜΑΙ υπερήφανος πού είμαι μαύρος» !

*** ΟΛΙΓΟΝ ενδιαφέρει όμως τους Ελληνες φιλάθλους αν ο Κάστρο είναι μαύρος, ή λευκός ή κόκκινος, ή ό,τι άλλο και το ίδιο συμβαίνει με τους εκατοντάδες ξένους ποδοσφαιριστές πού παίζουν ΣΕ ΟΛΕΣ τις ομάδες μας * ΚΑΙ βεβαίως, δεν ενδιαφέρει καθόλου αν ο Κάστρο είναι υπερήφανος για ο,τιδήποτε * Η ΔΗΛΩΣΗ του αυτή, εκτός από αχρείαστη, έχει αναμφισβήτητα και ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ χροιά * ΚΑΙ νομίζω ότι ΠΡΩΤΟΣ ΑΥΤΟΣ θα πρέπει να κληθεί από τον αθλητικό δικαστή να εξηγήσει ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙ ***

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

*** ΧΑΜΟΣ στη σελίδα μου στο FB από τα μηνύματα φίλων οπαδών του Ολυμπιακού πού ήταν κυριολεκτικά έξαλλοι με την περιγραφή * ΕΝΑ πολύ μικρό μέρος των σχολίων, είναι τα παρακάτω :

*** «ΕΚΕΙΝΟ που με εντυπωσίασε ήταν ο πανηγυρισμός του στο γκολ του Βιγιαφανιες : "Γκοοοοοοοοοοοολ ! * ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ γκολ !! * ΝΤΡΙΜΠΛΑ με το σώμα, με τα γόνατα, γκοοοοολ !! * Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιστρέφει στο παιχνίδι !!" * ΝΑ τον χαίρονται για την αντικειμενικότητά του * ΟΥΤΕ τα προσχήματα πια...» ( Michalis Polychroniadis )

*** «ΕΓΩ αναγκάστηκα και έκλεισα την φωνή * ΕΑΝ ήταν ραδιοφωνική μετάδοση θα νόμιζες ότι οι βάζελοι μας έχουν στριμώξει και ότι προηγούνται κιόλας ! * ΟΣΟ για το μοναδικό τέρμα που έβαλαν, το έδειξαν πάνω από 10 φορές * ΑΛΛΗ μια ξεφτιλισμένη περιγραφή αγώνα του θρύλου από την NOVA» ( Antonis Veloudos )

*** «ΚΟΝΤΕΨΕ να με στείλει στο γιατρό ο άνθρωπος * ΝΟΜΙΖΑ ότι έβλεπα άλλο παιχνίδι ........ * ΛΕΩ, δεν μπορεί, μάλλον είναι από το εμβόλιο ! Χαχαχαχαχα ...» ( Θοδωρής Τσώλης)

*** «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ απίστευτος... * ΑΠΟΘΕΩΣΗ σε κάθε ενέργεια του βάζελου, μούγκα στις δικές μας...) ( Θανάσης Ζαχάκης )

*** «ΚΑΛΗΜΕΡΑ κ καλή εβδομάδα κ Μανώλη! * ΟΝΤΩΣ ο σπίκερ της Νόβα εχθές ήταν ίσως ότι χειρότερο έχει αναδείξει το συνδρομητικό ! * «ΠΙΟ βάζελος πεθαίνεις" ! * ΑΛΛΑ καλύτερα έτσι! * ΤΟ ήπιε όλο το ποτήρι γουλιά - γουλιά το φάρμακι * ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ του» ( Δημήτρης Χατζόβουλος )

*** «ΟΛΗ η αναφορά του ήταν το γκολ του βάζελου και καμιά αναφορά ιδιαίτερη για τα γκολ τα δικά μας και τη συντριβή τους» ( Μανόλης Λεμπίδης )

*** «ΕΤΣΙ ακριβως * ΕΙΧΑΝ δε βάλει και τα μικρόφωνα της NOVA κοντά στο μεγάφωνο του γηπέδου * ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΑ, έκλεισα την φωνή κι άνοιξα το ραδιοφώνου ( Emmanouil Valeris)

*** «ΕΓΩ νόμιζα ότι χάναμε» ! ( Sotiris Liakos )

*** «ΜΑΝΩΛΗ έχεις δίκιο δυστυχώς * ΑΥΤΟΙ οι τηλεπεριγραφείς αντιολυμπιακοί εκτός του ότι είναι άσχετοι, εμπαθείς οπαδοί, αλλά και η ίδια η εταιρεία με το να τους βάζει, δεν δείχνει να σέβεται το καλύτερο τηλεοπτικό προϊόν που λέγεται "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ" * Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει τη δύναμη να διαπραγματευτεί τους αγώνες του, με τους δικούς του όρους και πρέπει να το κάνει....» ( Bellitsos John )

*** «ΟΛΗ την ώρα μίλαγε για τον Παναθηναϊκό και παρά λίγο να ξαναμπεί στο παιχνίδι και μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό και για εμάς μούγκα» ( Antonis Farmakis )

*** «ΤΡΑΓΙΚΟΣ ! Λες και τον είχαν αλείψει με βαζελίνη !» ( θανασης σκεντζος )

*** «ΤΟ ότι συνέχεια έλεγε ότι ο Παναθηναϊκός ΑΚΟΥΜΠΑΓΕ το 1-2 το 2-2 το 2-3 ....;;;; * ΤΕΛΙΚΑ τους τον ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ !!!» ( Akis Valaris )

*** «ΟΛΑ τα λεφτά ήταν την στιγμή που το δημοσιογραφικό υβρίδιο έλεγε ότι ο βαζελος είχε το πάνω χέρι στον αγώνα ( με μια μόνο υποψία ευκαιρίας ), την ίδια ακριβώς στιγμή άρπαζε το πρώτο τεμάχιο από τα 4......» ( ΝτιναΚωστας Λιορδος )

*** «ΗΤΑΝ η αθλιότερη περιγραφή ever * ΤΟ άτομο περιέγραφε άλλον αγώνα * ΣΕ κάθε «επίθεση» του ΠΟΑ ανακάλυπτε τεράστια ευκαιρία και περίμενε πώς και πώς κάτι να πιαστεί. Άθλιος» ( George Poulikarakos )

ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ :

ΜΙΛΑΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ !

«ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ» Η ...

«ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ» ;

*** ΜΗΝ ξεχνάμε όμως και τα σπουδαία * ΣΗΜΕΡΑ Τρίτη, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, κάτοχος πλέον του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Αεκ ( εκτός από ... σωτήρας της ) θα μιλήσει «για όλους και για όλα» όπως αναφέρει η σχετική ... καμπάνια

* ΚΑΙ πολύ καλά θα κάνει, έτσι, για πρώτη δόση να μιλήσει * ΔΙΟΤΙ, όπως λένε στην κοκκινιά, όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος * ΚΑΜΙΑ φορά όμως, όταν ο Δημητράκης είναι χολωμένος, η σειρά ... σπάει

*** ΤΟ θέμα για μένα είναι πως όταν λένε θα μιλήσει για όλους και για όλα, σε ποιους ακριβώς θα ... μιλήσει; * ΣΤΟΥΣ ... «μουγκούς» ρεπόρτερς της Αεκ πού μιλάει συνήθως ; * Η ΘΑ καλέσει και κανέναν από την ... επικοινωνία της έπο, έτσι, για ποικιλία ;

*** ΚΑΙ ποια θα είναι αυτά τα «όλα» πέρα από το τι γίνεται με τη Τζαμπασοφιά, τα Ανω Λιόσια, τα Σπάτα κλ.π. πού τον ενδιαφέρουν άμεσα και επιχειρηματικά ;

*** ΜΩΡΕ, λέω, μπας και κάνει καμιά αναφορά και στην καϋμενούλα τη Ρένα Δούρου, πού κάποτε της έλεγε πως θα ονομάσει το γήπεδο «Ρένα Αρένα» και τώρα είναι στο ... «κλ@σιμο» ;

*** ΕΝ πάση περιπτώσει, το θέμα δεν είναι το τι θα πεί, αλλά το τι σκοπεύει να κάνει * ΜΕ τα λόγια χτίζεις ανώγεια και κατώγεια, λέει η παροιμία * ΑΛΛΑ ο Δημητράκης πάντα ομιλεί με έργα * ΠΟΥ πληρώνουν όοολοι οι άλλοι, εκτός απ' αυτόν !

*** ΔΙΟΤΙ, μην ξεχνάμε, είναι διαφορετικό να είσαι Αεκ * ΚΑΙ να αγωνίζεσαι σκληρά κάθε μέρα πρώτα για τα δίκια της τιμημένης προσφυγιάς και μετά για τις προσωπικές σου μπίζνες

*** ΠΙΣΤΕΥΩ πάντως πως αν έχει κέφι, μπορεί και να πεί δυό λόγια για το πώς θα φέρει τον Λουτσέσκου σε κόντρα με τους οπαδούς και γιατί δεν θα τους αλλάξει όλους, όπως έλεγε μετά το πενταρέ από τον Ολυμπιακό * ΟΠΩΣ και να έχει, το σίγουρο είναι πως η συνέντευξη θα έχει ενδιαφέρον ***

*** Η στήλη Πολλά Εν Ολίγοις δημοσιεύθηκε στον Κόκκινο Πρωταθλητή, στις 18/5/2021.***

Διαβάστε επίσης