Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κολπάκια» Μπαλτάκου με τη δικαστική εξουσία

«Κολπάκια» Μπαλτάκου με τη δικαστική εξουσία
Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 - 14:25

«ΚΟΛΠΑΚΙΑ» ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΛΑΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ... "ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΟ" ΓΙ' ΑΥΤΟΝ» !

ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ «ΕΣΤΗΣΕ» ΣΤΗΝ ΕΠΟ

*** Το περιεχόμενο πανό πού αναρτήθηκε στην εξέδρα του ΓΗΠΕΔΟΥ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ, ήταν αναμφισβήτητα χυδαίο και αηδιαστικό. Από κει και πέρα, όμως, δεν είναι ούτε το μοναδικό, ούτε και πρωτότυπο, σαν μία μορφή «ξεσπάσματος» μιάς δικαιολογημένης ή αδικαιολόγητης οργής και αγανάκτησης μιάς συγκεκριμένης μερίδας οπαδών, πού συνηθίζουν να αντιδρούν με αυτό τον τρόπο.

*** Το ίδιο ή και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ αηδιαστικού περιεχομένου πανό, έχουν κατά καιρούς αναρτηθεί ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ των ομάδων της Α' Εθνικής με ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΉ λόγω του πλήθους των οπαδών, την έξαρση του φαινομένου στις έδρες των μεγάλων ομάδων. Επομένως και ο κολασμός των υπευθύνων γι' αυτή την ενέργεια, θα πρέπει να είναι ανάλογος των προηγουμένων παρόμοιων περιστατικών.

*** Χαρακτηριστικό παράδειγμα ανάρτησης πανό με ΧΥΔΑΙΟ έως ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ περιεχόμενο, η ... «συμπαράσταση» των οργανωμένων του ΠΑΟΚ στην Τούμπα προς τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ του Αλκη Καμπανού:

*** Μερικά άλλα πανό πού έχουμε ... απολαύσει στο ίδιο γήπεδο:

*** Και ένα από την Ορίτζιναλ της ΑΕΚ για να ... σπάσει η μονοτονία:

*** Για να επανέλθουμε όμως στο πανό της Λειβαδιάς, το σχόλιο πού υπήρξε από ΤΟΝ ΙΔΙΟ τον Μπαλτάκο ( έγραψαν κάποιοι ΑΡΔ ότι προήλθε από τον ... περίγυρό του, αλλά αυτό δεν αληθεύει ) ήταν το εξής : "Τέτοιο πανό, από τέτοιους ανθρώπους, είναι ευλογία και παράσημο..."

*** Παραταύτα, πού έλεγε και ο Αλαμάνος, ο πρόεδρος της ΕΠΟ έσπευσε την άλλη μέρα, να κλείσει ραντεβού για να πάει τη Δευτέρα και να συναντήσει την εισαγγελέα Βιργινία Σακελλαροπούλου, με την οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις. Και γιατί αυτό το ραντεβού ; Προφανώς, για να «κλαφτεί» στην δικαστική αρχή, όπως έκανε και στο πρόσφατο παρελθόν με αλλεπάλληλες επισκέψεις σε ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ «για να τις ενημερώσει για τον πόλεμο πού του κάνουν», χωρίς όμως να έχει κανένα αποτέλεσμα.

*** Και για του λόγου το αληθές, όπως διαβάσαμε σε άλλα ρεπορτάζ, ο λόγος της παρουσίας του Μπαλτάκου «αφορά μία σειρά από «ύποπτα» προς χειραγώγηση παιχνίδια, σύμφωνα με τις εκθέσεις της Sportradar. Ένας επιπλέον λόγος όμως για την παρουσία του Τάκη Μπαλτάκου στο γραφείο της κ. Σακελλαροπούλου, είναι το ντροπιαστικό πανό που αναρτήθηκε από οπαδούς του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά» !!!

«ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ» ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΘΩΜΑΪΔΗ !!!

*** Στο μεταξύ – και εν όψει της «επίσκεψης» Μπαλτάκου στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, στο blog «Η Δίκη» του Κυριάκου Θωμαϊδη, δημοσιεύτηκε η εξής ανάρτηση:

VIDEO-ΟΝΕΙΔΟΣ: Η μπάλα στην κορυφή της Δικαιοσύνης

Το video-όνειδος της Λειβαδιάς πρέπει να διερευνηθεί στο ανώτατο επίπεδο της ελληνικής Δικαιοσύνης.

Να διαλευκανθεί:

-Ποιοι έβριζαν εν χορώ τη νεκρή μητέρα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

-Ποιοι ανέχτηκαν την αισχρή και ιερόσυλη συνθηματολογία, επιτρέποντας τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα Λεβαδειακού-Ολυμπιακού

-Ποιοι θέλουν νεκρούς τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο και την οικογένειά του

-Ποιοι κατασκεύασαν το τεράστιο εμετικό πανό

-Ποιοι όφειλαν να το κατεβάσουν αμέσως και δεν το έκαναν

-Ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί της υβριστικής συνθηματολογίας και του πανό-κόλαφος

Άλλωστε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λ. Αυγενάκης έχει διαβεβαιώσει επανειλημμένως τη Βουλή των Ελλήνων ότι όλα τα εισιτήρια των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων είναι πλέον ονομαστικά, όπως -φυσικά- και η λίστα των αξιωματούχων ενός αγώνα.

Η αυτονόητη υποχρέωση του δικαιακού μας συστήματος είναι να κινηθεί αυτεπαγγέλτως και δίχως την παραμικρή καθυστέρηση.

Διαφορετικά όχι μόνο πιάσαμε πάτο, αλλά οδηγούμαστε σε επικίνδυνες ατραπούς.

*** Είναι θέσφατο και αναμφισβήτητο, ότι με την ανάρτηση αυτή ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ στην Εισαγγελική αρχή το πώς ΑΚΡΙΒΩΣ και με ποιο τρόπο θα «επέμβει», αλλά και τα συγκεκριμένα «θέματα» πού θα πρέπει να «διερευνήσει» !

*** Θεωρώ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ για το «δικαιακό σύστημα» στη χώρα μας, να ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ σε όποια προσπάθεια μειωτική και προσβλητική, «υποκατάστασης» υπό μορφήν «συμβουλών» των δικαστικών αρχών.

*** Και είναι μάλλον αξιοπερίεργο το ότι στο ίδιο blog διαβάζουμε κατ' αποκλειστικότητα διαρροές πού αφορούν την εισαγγελική δραστηριότητα συγκεκριμένης δικαστικής λειτουργού, δίνοντας την εντύπωση λειτουργίας κάποιου άτυπου «γραφείου Τύπου». Και αυτό χωρίς και πάλι να ενοχλείται κάποιος αρμόδιος.

«ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ»

*** Μου γράφει : «Αυτή η χώρα γέννησε Σοφούς γέννησε Ήρωες μετέδωσε τον πολιτισμό έδωσε μάχες πολέμους για την ελευθερία ΑΛΛΑ έθρεψε και θρέφει απατεώνες μετά τον τεράστιο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ που και αυτόν τον έφαγαν τα αρπακτικά πριν καθαρίσει αυτόν τον άμοιρο τόπο από τους απατεώνες και εγκληματίες

*** Όλοι οι άλλοι πολιτικοί είναι και ήταν ΥΠΟΔΟΥΛΗ των κάθε αρπακτικών απατεώνων που λυμαίνονται αυτόν τον άμοιρο τόπο Ετούτος εδώ τώρα ίσος να είναι από τούς χειρότερους Αυτός ο τύπος δάγκωσε το χέρι που τον (τάισε) αυτός χρωστάει πάρα πολλά στην εκλογή τού στον ΚΟΣΜΟ τού ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και τού ΓΙΓΑΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟ τού ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ γιατί τιμώρησε τον Σύριζα για τον πόλεμο που μάς έκανε Και το έδειξε με τους πρώην άμυνάς και δικαιοσύνης που δεν πήραν ψήφο

*** Το τραγικό είναι ότι κάνει τα χατίρια και τα θέλω σε αυτούς που τον πολέμησαν πολιτικά Εγώ προσωπικά από την στιγμή που πολέμησε βρόμικα τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μάς και τον ΠΡΟΕΔΡΟ μάς κύριο ΜΑΡΙΝΑΚΗ τον σιχάθηκα όπως σιχάθηκα και τον προηγούμενο Σε λίγους μήνες έρχονται εκλογές ανδρείκελα και τότε θα τα πούμε από την καλή Εμείς έχουμε μάθει να δίνουμε μάχες ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΤΙΟΝ ΟΛΩΝ» (Vasileios Filippou).

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ... «ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ»;

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ... «ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ»;

Ανεξήγητα «άκομψη» η δίωξη σε βάρος Μαρινάκη και Βρέντζου από τον κ. Σπυρόπουλο. Γράφει ο Μανώλης Γαβαθιώτης...