Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κακόφημο τσίρκο»!

«Κακόφημο τσίρκο»!
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 - 16:12

ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕ FAKE ΕΙΔΗΣΕΙΣ ...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 20ΧΡΟΝΟΥ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ

«ΚΑΚΟΦΗΜΟ ΤΣΙΡΚΟ» Η ΕΠΟ , ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

*** Συνέβη πριν από λίγες μέρες. Ενα εικοσάχρονο παιδί, ένας πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής, ο Ηλίας Μπρέλλας από την Καρδίτσα, έχασε τη ζωή του από ανακοπή στον αγώνα του Καραϊσκάκη Μαυρομματίου με τη Δόξα Αμπέλου για τη Β' Ερασιτεχνική Κατηγορία. Στην αναζήτηση των συνθηκών του αιφνίδιου θανάτου του 20χρονου, πρωταγωνιστική θέση πήρε η απουσία απινιδωτή από το γήπεδο την ώρα του αγώνα. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο, ότι αν υπήρχε εκείνη τη μοιραία ώρα απινιδωτής, το παλικάρι θα είχε πολλές πιθανότητες να αποφύγει το μοιραίο.

*** Οι αντιδράσεις πού εύλογα ακολούθησαν εναντίον της Ομοσπονδίας, ήταν σφοδρότατες. Αρθρα πού κατέκριναν την αδιαφορία, την αναλγησία, την απίστευτη ανεπάρκεια της Επο, μοναδικής αρμόδιας και υπεύθυνης για την αρτιότητα των συνθηκών υγείας στους αγώνες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ήταν καταιγιστικά. Και μεταξύ αυτών, ένα πού μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, ήταν του δημοσιογράφου Θεοδόση Κατσάρα, στην Καρδιτσιώτικη τοπική εφημερίδα «ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ»

*** Μεταξύ άλλων, στο άρθρο αναφέρονται και τα παρακάτω : «Το ρεπορτάζ, αναφέρει ότι στο γήπεδο όπου το παλικάρι κατέρρευσε έφθασαν άμεσα οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ για να προλάβουν! Ενα δεκάλεπτο τους πήρε! Ποιος μας διαβεβαιώνει όμως, ότι σ' αυτό το δεκάλεπτο αν υπήρχε απινιδωτής στο γήπεδο του Μαυρομματίου δεν θα μπορούσε ν' αποφευχθεί το μοιραίο; Ποιος μπορεί να απαντήσει στα "γιατί" της συντετριμμένης οικογένειάς του;

*** Οι συμπαίκτες, οι αντίπαλοι, οι διαιτητές, αλλά και όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο που διεξάγονταν ο εν λόγω αγώνας έκαναν ο,τι μπορούσαν. Όπως και οι γιατροί με το νοσηλευτικό προσωπικό. Ο 20χρονος Ηλίας όμως έφυγε από τη ζωή ! Και για μία ακόμη φορά επανέρχεται η γνωστή συζήτηση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγονται οι αγώνες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Μια συζήτηση που έχει όμως διεξαχθεί ουκ ολίγες φορές με ανάλογα περιστατικά στο παρελθόν και κοπάζει όταν το θέμα φεύγει από την... επικαιρότητα ! Και μετά, ξανά από την αρχή...

*** Όλα αυτά, την στιγμή που οι προκλητικά αμειβόμενοι παράγοντες της ΕΠΟ ασχολούνται με ο,τιδήποτε άλλο εκτός από το αντικείμενό τους, δηλαδή να υπηρετήσουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ! Την στιγμή που η μάχη για το ποιος θα ελέγχει τη διαιτησία "φουντώνει", που περιφέρονται Αγγλοι αρμοστές από γήπεδο σε γήπεδο, σβήνουν 20χρονα παλικάρια σε συνθήκες απαράδεκτες !

*** Ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ Στιβ Μπένετ ήταν προχθές στη Θεσσαλία. Πέρασε πρώτα από τη Λάρισα και στη συνέχεια ήλθε και στην Καρδίτσα. Αμείβεται ποιος ξέρει με πόσες χιλιάδες ευρώ αυτός και η ΚΕΔ για να ... βλέπει στο βίντεο τις επιδόσεις των διαιτητών και να σxoλιάζει!!! Επιδόσεις που αν κρίνουμε από τα όσα βλέπουν τα μάτια μας στο δύσμοιρο πρωτάθλημα της super league 2 όπου συμμετέχει η Αναγέννηση, είναι να γελάς και να κλαις μαζί!

*** Παράγοντες, παραγοντίσκοι, και ό,τι βάλει ο νους, παρασιτίζουν δίχως καμία απολύτως συνεισφορά στο χώρο. Κάνουν πάρτι με τα λεφτά "τρελών" και ρομαντικών που ασχολούνται με τις ομάδες και όχι μόνο δεν τους στηρίζουν, αλλά μέσω του παρασκηνίου προαποφασίζουν κιόλας για το ποιος θα ευνοηθεί και ποιος θα αποδομηθεί. Ενα κακόφημο τσίρκο που συνεχίζει να δίνει θλιβερές παραστάσεις. Μόνο που αυτές οι παραστάσεις έχουν πάντα πολύ οδυνηρό τέλος για όλους εμάς τους... κοινούς θνητούς !»

ΜΕ ΜΙΑ ... ΕΠΙΣΤΟΛΗ «ΕΛΥΣΕ» ΤΑΧΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΙΝΙΔΩΤΕΣ

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η ΕΠΟ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

*** Σαν «απάντηση» στην συγκλονιστική περιγραφή πού διαβάσαμε στο άρθρο του Καρδιτσιώτη δημοσιογράφου, ήρθε μία αντίδραση της Επο. Η πρώτη, αλλά ως συνήθως, ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑΣ. Προχθές λοιπόν, η Επο ανακοίνωσε την παρακάτω απόφασή της. Αντιγράφω από το δελτίο Τύπου :

*** «Η ΕΠΟ θα απευθύνει επιστολή στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας με την οποία θα ζητά να ενημερωθούν όλοι οι Δήμοι που έχουν στην ιδιοκτησία τους γήπεδα ότι είναι υποχρεωτική η ύπαρξη απινιδωτή ως προϋπόθεση για την αδειοδότησή τους, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα και στη σχετική ΚΥΑ» !

*** Τι ακριβώς διαβάζουμε στην παραπάνω απόφαση ; Ότι ... «τρία πουλάκια κάθονται» ; Ότι ... «άλλα λόγια λέμε ρε παιδιά» ; Η ότι ... «πιάσ' τ' αυγό και κούρευτο» ; Τι ακριβώς έκανε η Επο ; Αγόρασε απινιδωτές ; Υπενθύμισε στις κατά τόπους ΕΠΣ την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ τους να υπάρχουν ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΟΛΩΝ των ερασιτεχνικών κατηγοριών απινιδωτές ;

*** Όχι, βέβαια ! Τίποτα απ' αυτά. Απλά αποφάσισε να ... στείλει επιστολή στην ... Κεντρική Ενωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος, υπενθυμίζοντάς την ότι ... είναι υποχρεωτική η ύπαρξη απινιδωτών ! Αλλιώς ... ΑΛΛΙΩΣ ; Δεν υπάρχει αλλιώς, όπως δεν υπάρχει και ΔΙΟΙΚΗΣΗ στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

*** Δεν είναι, παρά ΕΝΑ ΚΑΚΟΦΗΜΟ ΤΣΙΡΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ, όπως πολύ σωστά επεσήμανε ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ απ' την βυθισμένη στο βαρύ της πένθος, Καρδίτσα.

ΜΕ ΤΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗ Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ !

*** Δεν τη γλιτώνει ο Φιλιππούσης την παραπομπή στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Επο. Το τι θα βγεί από εκεί δεν το ξέρω βεβαίως, αλλά την παραπομπή δεν τη γλιτώνει, όσο και αν οι ΑΡΔότσατσοι προσπαθούν να πείσουν ότι τα ξαναβρήκαν ο Μπάοκ με την Κούλα.

*** Ο Φιλιππούσης θα αναγκαστεί να λογοδοτήσει, κατηγορούμενος για την απόλυση πού αποφάσισε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ με την αρωγή ενός κολλητού του δικηγόρου, κάποιου υπαλλήλου της Ομοσπονδίας ονόματι Κολολιού.

*** Η υπόθεση αυτή, όπως συζητιέται στα γραφεία της Επο, έχει ένα εκπληκτικό μπακ γκράουντ. Ο απολυθείς από τον Φιλιππούση κ. Κολολιός, είχε προσληφθεί στην Επο την εποχή πού γενικός διευθυντής ήταν ο Αλέξης Δέδες, ο πρώην της Αεκ.

«ΑΜΑΡΤΗΣΕ» ΓΙΑ ΤΟΝ ... ΔΕΔΕ !

*** Αεκτζής ο Δέδες, Αεκτζής βεβαίως και ο Κολολιός, υποστηριζόμενος από το Αεκ ο Φιλιππούσης, η απόφαση για την απόλυση ήταν αξιοπερίεργη. Αυτοί όμως πού ξέρουν, δεν είχαν κανένα πρόβλημα να την «δικαιολογήσουν».

*** Ολοι ξέρουν ότι ο Φιλιππούσης είχε βάλει σκοπό να «καθαρίσει» την Επο από τους ανθρώπους του Δέδε, με προφανή στόχο την αντικατάστασή τους από ανθρώπους της εμπιστοσύνης του.

ΚΑΙ ... ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

*** Συζητιέται επίσης στην Επο άλλη μία ενέργεια του Φιλιππούση, πού αποδίδεται στην προσπάθειά του να πείσει και στο ... εξωτερικό, ότι ... ΑΥΤΟΣ και μόνον αυτός διοικεί την Επο. Και τι έκανε, λένε ; Εστειλε στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας του Ισραήλ ... συγχαρητήριο τηλεγράφημα για την εκλογή του ! Όχι εκ μέρους της Επο, αλλά εκ μέρους του ... εαυτού του ! Αντε μετά να είσαι ... Μπαλτάκος και να πρέπει να συνεργαστείς με αυτό τον τύπο !

*** Η στήλη του Μανώλη Γαβαθιώτη, Πολλά… εν ολίγοις, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Κόκκινος Πρωταθλητής στις 19/1/2023. ***

Διαβάστε επίσης