Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάνω στο παγωτό θα κάτσουν τελικά!

Πάνω στο παγωτό θα κάτσουν τελικά!
Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 - 15:15

*** Δεν έχω τη δυνατότητα να το αποδείξω, πλην όμως οι φήμες είναι επίμονες και διαδεδομένες ευρέως στην πιάτσα. Σύμφωνα με αυτές, τα ... «30.000 μαρούλια» της προσφοράς οι ομάδες θα τα εισέπρατταν από γνωστό οργανισμό πού ασχολείται και με το ποδόσφαιρο και έχει ... βαθύτατες και άρρηκτες σχέσεις και δεσμούς με τον επικεφαλής της γνωστής συμμορίας. Αυτά ... ***

*** Φυσικά, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ο Αυγενάκης να δεχτεί συνάντηση με τον κ. Μαρτσούκο, ή όποιους τέλος πάντων πιστεύουν ότι ... «έχουν κερδίσει» τις εκλογές ***

ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΕΛΟΣ !

ΑΚΥΡΗ Η ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗ ΣΛ2

ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΔ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΗ ΡΟΛΛ :

ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ!

ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΤΑΞΗ

*** Ετσι πού λέτε. Πανηγύριζαν οι ΑΡΔοΜΜΕμέδες και τα πέη ρόλλ με την «εκλογή» του κ. Πέτρου Μαρτσούκου στη θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας2. Ετσι νόμιζαν δηλαδή και εκδήλωναν τον ενθουσιασμό τους με κραυγές τοξικότητας και φανατίλας του τύπου ... «έχασαν ο Αυγενάκης και ... ο Μαρινάκης και ... νίκησε η ... Αεκάρα» Αυτό ΝΟΜΙΖΑΝ, δηλαδή και πέταγαν τη σκούφια τους στον αέρα.

*** Για σίγουρη την είχαν την εκλογή του κ. Μαρτσούκου και έλεγαν ότι την είχαν στο τσεπάκι τους. Όταν όμως θα έρθει η ώρα των εξελίξεων και θα ψάξουν στο τσεπάκι τους, το μόνο πού θα βρούνε εκεί, είναι ένα αμελέτητο.

*** Και για να μη μιλάμε με αοριστίες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, πού επιβεβαιώθηκαν από γραπτή δήλωση του κ. Ροκάκη, ο Απόλλων Λάρισας, μία από τις ομάδες πού πήραν μέρος στην ψηφοφορία και ανήκει στο μπλοκ του κ. Μαρτσούκου, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στην ψηφοφορία.

*** Τα στοιχεία και οι αποδείξεις είναι τόσο ισχυρά και μη επιδεχόμενα ανταπόδειξης ή αμφισβήτησης, ώστε να είναι εκ προοιμίου βέβαιο ότι η προσφυγή πού θα κατατεθεί τις επόμενες μέρες από τον ισχυρό άνδρα των Χανίων, θα προκαλέσει την ΑΚΥΡΩΣΗ και επανάληψη της εκλογικής διαδικασίας

*** Μέχρι τότε, βεβαίως, περίπτωση να γίνει συνάντηση του νέου «προέδρου» με τον υφυπουργό κ. Αυγενάκη, δεν υπάρχει καμία. Και βεβαίως, μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση, χρήματα από το υφυπουργείο Αθλητισμού δεν πρόκειται να δοθούν. Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων.

Ο ... ΘΩΜΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΔΙ' ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΣΟΥΚΟ !

*** Πάμε τώρα στο ... κυρίως «πιάτο της ημέρας» από τη στήλη. Για να μπαίνουμε σιγά – σιγά στα «βαθύτερα νερά» της θεοβρόμικης αυτής κατηγορίας. Διαβάζοντας όλα τα ρεπορτάζ πού δημοσιεύτηκαν ή αναρτήθηκαν, διαπιστώνουμε πως σε κανένα δεν υπήρχε αναφορά στο όνομα του εκπροσώπου της Επο πού ψήφισε υπέρ του κ. Μαρτσούκου.

*** Αποκαλύπτω λοιπόν, ότι την ψήφο για λογαριασμό της Επο, έριξε ο ... Θωμάς Μητρόπουλος ! Ναι, ο γνωστός παλιός καλός Θωμάς της γνωστής παλιάς ... καλής παράγκας, ΟΧΙ όμως με αυτοπρόσωπη παρουσία. Αυτός πού ψήφισε εκ μέρους της Επο και του Θωμά, ήταν ο κ. Λεωνίδας Θωμαϊδης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Επο.

*** Ο κ. Θωμαϊδης, γνωστότερος στην ποδοσφαιρική – και ιδιαίτερα την διαιτητική πιάτσα ως «Μότσαρτ» - είναι το μοναδικό μέλος της ΕΕ πού δεν προέρχεται από κάποια ποδοσφαιρική Ενωση ή κάποιο Σύνδεσμο. Προέρχεται απ' ευθείας από τον Θωμά, ο οποίος τον «φύτεψε» ως «αντ' αυτού του ιδίου» στην Επο, προκειμένου να τον «εκπροσωπεί».

*** Ο κ. Θωμαϊδης κατ' εντολήν του Θωμά ορίστηκε από την ΕΕ εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στην ΣΛ2. Τι επάγγελμά του είναι ιδιοκτήτης της κεντρικής καφετέριας του Αιγάλεω «AMANDEUS», εξ ής και το προσωνύμιο «Μότσαρτ». Η καφετέρια αυτή έγινε διάσημη ως κεντρικό «στέκι» των διαιτητών κυρίως του λεκανοπεδίου και όχι μόνο.

ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΡΤΣΟΥΚΟΣ : ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !

ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ Η ΟΜΑΔΑ, ΤΑ ΑΦΗΣΕ ΟΛΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ «Α ΛΑ ΓΑΛΛΙΚΑ»

*** Πάμε τώρα στον κ. Μαρτσούκο, ο οποίος γεύτηκε την χαρά της εκλογικής επιτυχίας, πού όμως, όπως λένε οι πληροφορίες μου, θα είναι πολύ μικρή, στενή, κοντή και ολίγη, χρονικά. Ο κ. Μαρτσούκος επαγγελματικά ασχολείται με το χονδρεμπόριο μαναβικής και είναι ιδιοκτήτης πόστου στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών. Πέρυσι υπήρξε πρόεδρος της ομάδας Αστέρας Βλαχιώτη πού μετείχε, μάλλον ανεπιτυχώς, στο πρωτάθλημα της ΣΛ2.

*** Η ομάδα του κ. Μαρτσούκου, πού ήταν και ο μοναδικός της χρηματοδότης, ύστερα από σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων υποχώρησε γρήγορα στον πάτο της βαθμολογίας, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές της υποχρεώσεις. Όπως μάλιστα μαθαίνουμε από το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Βάϊου Μπαλάφα, τελικά υποβιβάστηκε χρωστώντας τα έξοδα διαιτησίας, δηλαδή τις αμοιβές, τα έξοδα μετακινήσεων των διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών πού ορίζονταν στους αγώνες και τα οποία τελικά δεν πληρώθηκαν ποτέ. Γράφτηκαν στο χιόνι.

*** Ο υποβιβασμός της ΠΑΕ (;) Αστέρας Βλαχιώτη στη Γ' Εθνική, ήταν μοιραίος. Ο κ. Μαρτσούκος εγκατέλειψε την ομάδα, η οποία δεν είχε την δυνατότητα να ανταποκριθεί στα έξοδα της κατηγορίας και τελικά προτίμησε την συμμετοχή της στο τοπικό ερασιτεχνικό, όπου και αγωνίζεται.

ΠΟΙΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ; ΤΟΝ ... ΚΑΝΕΝΑ !

*** Επομένως, ο κ. Μαρτσούκος ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ούτε είναι διοικητικός παράγων κάποιας ομάδας, πόσο μάλλον κάποιας Ενώσεως ή ποδοσφαιρικού Συνεταιρισμού. Παρά ταύτα, πού έλεγε και ο Αλαμάνος, εξελέγη πρόεδρος (ή τουλάχιστον έτσι νομίζει ) προφανώς επειδή εκτιμήθηκε από το εκλογικό σώμα της ΣΛ2 η ... προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

*** Ο κ. Μαρτσούκος και οι συν αυτώ, ευελπιστούν ότι θα έχουν συνάντηση με τον υφυπουργό κ. Αυγενάκη και θα λάβουν σύντομα τα χρήματα πού περιμένουν. Καλή επιτυχία εύχομαι, αλλά ... δεν το βλέπω...

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ : ΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΠΟΙΟΝ Σ' ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ... 13-12

*** Για να μπούμε περισσότερο στα βαθιά του θέματος, είναι απαραίτητο να παρουσιάσουμε τις ομάδες πού δημιούργησαν το εκλογικό αποτέλεσμα, ψηφίζοντας τους δύο υποψηφίους.

*** Τον κ. Μαρτσούκο λοιπόν ψήφισαν σίγουρα οι : Αιγάλεω, Ηλιούπολη, Κηφισιά, Διαγόρας, Ηρόδοτος, Ιεράπετρα, Θεσπρωτός, Βέροια, Πανσερραϊκός, Μακεδονικός, Καλαμαριά, Απόλλων Λάρισας και ο εκπρόσωπος της Επο.

*** Τον κ. Ροκάκη, ψήφισαν οι Χανιά, Νίκη Βόλου, Καρδίτσα, Ηρακλής, Λάρισα, Ηρακλής Λάρισας, Παναχαϊκή, Καλαμάτα, Προοδευτική, ΠΑΟ Ρούφ, Αλμωπός Αριδαίας, Επισκοπή.

*** Ανάμεσα στις παραπάνω, υπάρχουν δύο ομάδες, πού η ψήφος τους «αμφισβητείται» ή «διεκδικείται» και από τις δύο παρατάξεις, μία από το μπλοκ του κ. Μαρτσούκου και μία από του κ. Ροκάκη. Το βέβαιο είναι ότι ψήφισαν αντίθετες παρατάξεις και η κάθε μία μπορεί να πιστεύει ότι ψήφισε εκείνη. Το τι ψήφισε όμως στην πραγματικότητα η κάθε μία, το γνωρίζουν μόνον οι ίδιες και ... η στήλη.

*** Και για να τελειώνουμε με τις εκλογές, το «λευκό» ανήκει στον Απόλλωνα και το «παρών» στην Καλλιθέα ***

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

*** Η στήλη του Μανώλη Γαβαθιώτη, Πολλά… εν ολίγοις, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Κόκκινος Πρωταθλητής στις 10/3/2023. ***

Διαβάστε επίσης

Η συμμορία ήξερε εδώ και μέρες τον διαιτητή του ντέρμπι και είχε όλον τον καιρό να... λάβει μέτρα

Η συμμορία ήξερε εδώ και μέρες τον διαιτητή του ντέρμπι και είχε όλον τον καιρό να... λάβει μέτρα

Λέγεται ότι σε κάποιο «απόκρυφο» σημείο των υπογείων της Τζαμπασοφιάς, υπάρχει μία πορτούλα, μονίμως κλειδωμένη, στην οποία έχουν πρόσβαση ελάχιστοι και ... «εκλεκτοί». Γράφει ο Μανώλης Γαβαθιώτης.

Βάλτε ξένους παντού!

Βάλτε ξένους παντού!

Πρωτοφανές το κατάντημα των Ελλήνων διαιτητών: Δεν τους θέλει κανείς! Γράφει ο Μανώλης Γαβαθιώτης.