Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βάλτε ξένους παντού!

Βάλτε ξένους παντού!
Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023 - 16:03

*** Ομάδα πού κερδίζει, δεν αλλάζει, λέει το παλιό ποδοσφαιρικό δόγμα.

Για ομάδα πού κερδίζει με 6-0, ισχύει ; ***

*** Μόνο μιά ερώτηση, ειδικά για τον ιδιοκτήτη του Οφι, τον κ. Μπούση : Πονάνε ωρέ τα παλικάρια ; ***

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ : ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ «ΒΑΛΤΕ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ» !

ΓΙΑΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΞΕΝΟΥΣ ( ΚΕΛΛΕΤ ΚΑΙ ΠΙΝΕΪΡΟ ) ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

*** Εξαιρετικά εύστοχη και ρεαλιστική η επιστολή πού έστειλε χθες στον Μπαλτάκο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με την ιδιότητα του προέδρου της Σούπερ Λίγκας. Τα κυριότερα σημεία της, πού αφορούν όλα την σήψη, τη διαφθορά, τον τσατσισμό και την ανικανότητα, γενικότερα πού ανθούν στην Ομοσπονδία, θα τα διαβάσετε αναλυτικά στις αρμόδιες στήλες.

*** Εγώ θα σταθώ σε τρία σημεία, πού νομίζω ότι αγγίζουν περισσότερο την καρδιά του προβλήματος. Το πρώτο, αφορά βεβαίως τη διαιτησία και δη, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ διαιτησία, την απαξιωμένη σε βαθμό ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ελληνική διαιτησία, πού είναι ΔΕΣΜΙΑ της γνωστής ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ «εξυγιαντών» αυτών πού είναι υπεύθυνοι για την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της ποδοσφαιρικής ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ στη χώρα μας

*** Διαβάζουμε λοιπόν στο κρίσιμο αυτό σημείο της επιστολής Μαρινάκη : «Ακόμα και στους καθοριστικής βαθμολογικής σημασίας αγώνες των play out του πρωταθλήματος Superleague 1 μεταξύ των ομάδων που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία θα πρέπει να τοποθετηθούν αλλοδαποί Διαιτητές» !

*** Τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά ; Ότι η Σούπερ Λίγκα, το σύνολο σχεδόν δηλαδή του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ΠΕΤΑΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ τους ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ Ελληνες διαιτητές από τις διοργανώσεις της ! «ΒΑΛ'ΤΕ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ» βροντοφωνάζει το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ποδόσφαιρο στα ανήκοα ώτα των μελών της συμμορίας.

*** Και ποιος το φωνάζει αυτό ; Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ! Ξεπερνάω την ιδιότητα του πρόεδρου της Σούπερ Λίγκας και επισημαίνω την ιδιότητά του ως προέδρου του Ολυμπιακού. Δηλαδή της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ομάδας του πρωταθλήματος πού ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, χάνοντας πολύτιμους βαθμούς, πού καρπώθηκε ο αντίπαλός της. Εννοώ τοκ Κέλλετ και τον Πινέϊρο !

*** Όμως, η θέση και η στάση του ερυθρόλευκου ηγέτη δεν είναι μονοπρόσωπη και εγωιστική. Αφορά όλες τις ομάδες, αφορά την στηλίτευση των εγκληματικών παραφυάδων, αφορά το ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ του ποδοσφαίρου. Και το εκφράζει με την ειλικρίνεια του αδικημένου : Οχι άλλους Ελληνες διαιτητές. Όχι άλλα λαμόγια. Όχι άλλες μεζούρες, Όχι άλλη επίδειξη δουλοπρέπειας στα γνωστά αφεντικά του παρασκηνίου

*** Ζητάει ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ διαιτητών. Φαινομενικά, το αίτημα αφορά μόνο το τρέχον πρωτάθλημα και ειδικότερα τους αγώνες στα πλέϊ όφ και τα πλέϊ άουτ. Όμως, θεωρώ αναμενόμενο και θα είναι ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟΝ η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΧΡΗΣΤΙΑ των Ελλήνων διαιτητών, η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ τους από ΟΛΟΥΣ τους αγώνες πρωταθλήματος, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ της Α' Εθνικής.

*** Η παθογένεια πρέπει να διορθωθεί άμεσα. Δεν νοείται, να διευθύνουν ξένοι διαιτητές τους αγώνες ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΕΣΣΑΡΩΝ – ΠΕΝΤΕ ομάδων και όχι ΟΛΩΝ των αγώνων ΟΛΩΝ των ομάδων. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ : ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Η ΝΙΚΗ, ΕΝΑΝ Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ, ΚΑΝΕΝΑ Η ΗΤΤΑ. Είτε πρόκειται για ντέρμπι, είτε για τον πρωτοπόρο με τον τελευταίο, Αυτή είναι η βαθμολογία και δεν αλλάζει

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΤΑ 350 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

*** Πολύ ενδιαφέρουσα είναι και η αναφορά στις απολύσεις των μη αρεστών υπαλλήλων της Ομοσπονδίας πού προκαλούν δικαστικές περιπέτειες και καταβολή αποζημιώσεων : Θέλω να υπενθυμίσω σε όλους ότι από ανάλογες πρωτοβουλίες του (νυν) Εκτελεστικού Διευθυντή στο πρόσφατο παρελθόν αλλά και από άλλες αντίστοιχου χαρακτήρα μεθοδεύσεις η ΕΠΟ έχει βρεθεί αντιμέτωπη με αγωγές και έχει εμπλακεί σε δικαστικές διαμάχες από τις οποίες κινδυνεύει να βρεθεί υπόχρεη με αποζημιώσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ (οι περιπτώσεις των Γ. Δημητρίου, Ντ. Κοξένογλου και Ν. Κολιολιού είναι ενδεικτικές της αυθαιρεσίας με την οποία η Ομοσπονδία κινήθηκε)

*** Βεβαίως, οι περιπτώσεις πού αναφέρονται κραυγάζουν. Εγώ όμως θυμήθηκα μία άλλη «μεθόδευση» πού έχει καταγγελθεί στο παρελθόν, πολύ πιο οδυνηρή, αυτή του κ. Γιάννη Παπαδόπουλου, κλητήρα της Επο, ο οποίος απολύθηκε το 2011. Στη συνέχεια, ο κ. Παπαδόπουλος κατέθεσε αγωγή εναντίον της Επο, ζητώντας αποζημίωση ύψους 500.000 ευρώ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

*** Η απαίτηση του κ. Παπαδόπουλου, όμως, ουδέποτε έφτασε στις δικαστικές αίθουσες. Τον Φεβρουάριο του 2019, η υπό τον κ. Γραμμένο Εκτελεστική Επιτροπή της Επο, αποφάσισε να ΕΓΚΡΙΘΕΙ το αίτημα του πρώην κλητήρα και οδηγού του Γκαγκάτση και να του καταβληθεί μετά την διαδικασία εξωδιοικητικού συμβιβασμού, ποσόν 350.000ν ευρώ.

*** Φυσικά, ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ της περιουσίας της Επο, ούτε λογοδότησε, ούτε και πρόκειται να λογοδοτήσει ποτέ κανείς

ΚΑΙ O VAR ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ : ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΣΤΟ 2Ο ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΕΚ

*** Προς αποκατάσταση της αλήθειας, πρέπει να το επισημάνουμε, Η εγκυρότητα του 2ου γκολ της Αεκ εξετάστηκε προσεκτικά πριν επικυρωθεί από τον κ. Γιαννάκη Παπαδόπουλο, πού ήταν VAR από το σπίτι του. Ο κ. Γιαννάκης ήταν κατηγορηματικός στην κρίση του, όταν ενημέρωσε τον βοηθό του κ. Φωτιά : «Δεν διαπίστωσα καμία παράβαση» ***

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ

*** Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός. Αγώνας της 25ης αγωνιστικής του υπέροχου πρωταθλήματος Σούπερ Λίγκας. Στην έδρα του Παναθηναϊκού, τη Λεωφόρο. Προπονητής του Παναιτωλικού ο παλιός παίκτης και προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου.

*** Στη σύνθεση του Παναιτωλικού, οι Αποστολάκης, Χατζηγρηγοριάδης, Καρέλης. Αλλαγές, οι Μπουζούκης, Χουχούμης. Κοινό χαρακτηριστικό όλων των ανωτέρω, το παρελθόν τους με την ομάδα του Παναθηναϊκού,

*** Παρά ταύτα, πού έλεγε και ο Αλαμάνος, το ματς είναι μέχρι το 62' ισόπαλο 0-0. Ο Οφι ανεβάζει την απόδοσή του και αρχίζει να φαίνεται απειλητικός. Τότε μπαίνει αλλαγή ο Μπουζούκης, πού γίνεται δεκτός με αγάπη, τρυφερότητα και ασπασμούς από πρώην συμπαίκτες του. Παρά τις προσδοκίες, δεν προσφέρει απολύτως τίποτα στην ομάδα του.

*** Από την άλλη, ο εξτρέμ Παλάσιος οργιάζει παίζοντας και στις δύο πλευρές της επίθεσης του Παναθηναϊκού. Από δεξιά, με αντίπαλο τον Χατζηγρηγοριάδη και από αριστερά, με αντίπαλο τον Αποστολάκη.

*** Ηρωας ο Παλάσιος. Αποτέλεσμα, μία λεβέντικη νίκη του Παναθηναϊκού, με σκορ 2-0. Αυτά .. ***

*** Η στήλη του Μανώλη Γαβαθιώτη, Πολλά… εν ολίγοις, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Κόκκινος Πρωταθλητής στις 8/3/2023. ***

Διαβάστε επίσης

Πάνω στο παγωτό θα κάτσουν τελικά!

Πάνω στο παγωτό θα κάτσουν τελικά!

Καμία συνάντηση δεν θα δεχθεί ο Αυγενάκης και καμία εκταμίευση δεν θα γίνει, αν δεν αποκατασταθεί η τάξη. Γράφει στο Πολλά… εν ολίγοις, ο Μανώλης Γαβαθιώτης.