Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αλητεία φταίει για το κατάντημα της ΑΕΚ

Η αλητεία φταίει για το κατάντημα της ΑΕΚ
Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 - 15:31

ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΘΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ,

«ΕΚΔΙΚΗΘΗΚΑΝ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΩΝΑ !

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΣΟ ... ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ Κ.Κ. ΣΓΟΥΡΟΣ, ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ;

*** Τα λέγαμε προχθές για το Αεκ. Τι θα πάθει στο Ισραήλ και τι πρόκειται να τραβήξει. Φυσικά, δεν κομίζαμε γλαύκας εις Αθήνας, άπαντες γνώριζαν ότι με αυτά πού έγιναν σε βάρος των Ισραηλινών, δεν την γλίτωνε ούτε ο Γερουλάνος. Και για να είμαι ειλικρινής, περίμενα περισσότερα να πάθει. Φτηνά τη γλίτωσε δηλαδή κατά την ταπεινή μου άποψη. Της ρίξανε μια σαραντάρα και την άφησαν να φύγει χωρίς άλλες συνέπειες.

*** Εγώ λοιπόν το θεωρώ «χάδι» αυτό για τους Ισραηλινούς. Εκείνο πού έκαναν στην ομάδα τους οι αλήτες της Αεκ, ήταν πολύ χειρότερο. Ηταν μία ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ γι' αυτούς, δηλαδή κάτι πού σ' αυτή την αιωνίως περικυκλωμένη από εχθρούς χώρα συνιστά βαριά εγκληματική πράξη. Και εννοώ, την ηλιθιότητα κάποιων κιτρινόμαυρων όντων, να υψώσουν μέσα στο κλειστό Ανω Λιοσίων, δηλαδή σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ, σημαία των Παλαιστινίων.

*** Είναι βαρύ το αμάρτημα της ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ της εθνικής αξιοπρέπειας μιάς χώρας. Πρόκειται για ανοιχτή, ευθεία ΠΡΟΚΛΗΣΗ πού θα μπορούσε, υπό άλλες συνθήκες, να θέσει σε δοκιμασία ακόμα και τις διακρατι9κές μας σχέσεις με το Ισραήλ και απόδειξη η κινητοποίηση πού υπήρξε την επομένη σε διπλωματικό επίπεδο, σε Αθήνα και Ιερουσαλήμ.

*** Οι αλήτες της Αεκ, πού είναι μια επιβαρημένη κατάσταση αλητών και κοινωνικών αποβλήτων, έκαναν το «θαύμα» τους, αυτό πού ήθελαν δηλαδή, χωρίς να αναλογισθούν τις συνέπειες. Ανάγκασαν την ΔΙΕΘΝΗ κοινή γνώμη να ασχοληθούν μαζί τους, με τα ανδραγαθήματά τους. Και ΜΟΝΟ ΓΙ' ΑΥΤΟ, η Αεκ έπρεπε να τιμωρηθεί έτσι όπως τιμωρήθηκε και ακόμη περισσότερο.

*** Αναφέρομαι στην Αεκ, διότι δεν θα περιμένατε φυσικά από μένα, να υιοθετήσω τα περί ... «προβοκατόρων» πού ισχυρίστηκε η διοίκησή της. Αυτοί είναι Αεκ, διότι ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ η συγκεκριμένη μερίδα οπαδών της Αεκ, οι περίφημοι «εικοσαρικάκηδες» πού χρησιμοποιούνται προθύμως ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, όπου χρειαστούν και τους ζητηθεί, βεβαίως.

*** Το συγκεκριμένο πρόβλημα των «εικοσαρικάκηδων» είναι γνωστό τοις πάσι και δεν προκαλεί πλέον καμία εντύπωση. Μεγαλύτερο πρόβλημα, εν προκειμένω, είναι η άνευ λόγου, αιτίας και κοινωνικής σκοπιμότητας ΧΟΡΗΓΙΑ ενός κλειστού αθλητικού χώρου, πού κατασκευάστηκε με τα χρήματα όλων των Ελλήνων, σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, όπως είναι η ΚΑΕ Αεκ, με τα ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ πού αναφέραμε πιο πάνω.

ΠΩΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΡΟ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

*** Δεν υπάρχει επίσημος αγώνας με βαθμολογικό ενδιαφέρον, πού να έγινε στο απομακρυσμένο, άρα ΛΙΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ κλειστό Ανω Λιοσίων, και δεν συνοδεύτηκε από φασαρίες, επεισόδια καταστροφές, πράξεις βίας. Ετσι είναι εκεί, από τότε πού η «Περιφέρεια Αττικής», παρέδωσε τα κλειδιά και την χρήση του σταδίου στην ΚΑΕ Αεκ, προκειμένου να το χρησιμοποιεί σαν έδρα της.

*** Ηταν μία πράξη, πού οι πρώην και νυν «περιφερειάρχες» Γιάννης Σγουρός, Ρένα Δούρου και Γιώργος Πατούλης θα πρέπει να αισθάνονται ΤΥΨΕΙΣ γιατί την ξεκίνησαν, την συνέχισαν, και την ολοκλήρωσαν. Πολύ περισσότερο, διότι δεν έλαβαν υπ' όψιν αυτό πού ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ : Ότι ένας δημόσιος αθλητικός χώρος, πού τάχατες «θα ... ωφελούσε τον αθλητισμό της περιοχής», όπως διατυμπάνιζαν και οι τρείς τους, αργά ή γρήγορα θα κατέληγε σε ΑΝΤΡΟ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ με πλούσια και αδιάλειπτη αντικοινωνική δράση.

*** Και τώρα, πού η κατάσταση έχει φτάσει στα μη περαιτέρω, έχουν ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ αποστασιοποιηθεί από τα φριχτά γεγονότα, «σαν να μην τρέχει τίποτα». Αυτοί είναι, αυτοί ΕΙΜΑΣΤΕ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΡΤΣΟΥΚΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ... ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ, ΚΟΝΟΜΑ ΓΙΟΚ ΣΤΗ ΣΛ2

*** Δεν έχει πάρει ούτε μισό ευρώ ο Μαρτσούκος της ΣΛ2 από τον Αυγενάκη. Ούτε και πρόκειται να δεί το χρώμα του ευρώ από τον σημερινό υφυπουργό Αθλητισμού.

*** Αυτό είναι ξεκάθαρο και εγώ σας το είχα επισημάνει πριν από τις εκλογές της μικρής Σούπερ Λίγκας. Τότε πού ο υποψήφιος Μαρτσούκος υποστηριζόμενος από την παρέα του Γιαννάκη διαβεβαίωνε τους πάντες ότι και τον Αυγενάκη θα συναντούσε και τα λεφτά του Στοιχήματος θα πάρει.

*** Τίποτα από τα δύο δεν έγινε και ούτε και πρόκειται να γίνει, όσο υπάρχει Αυγενάκης στον Αθλητισμό. Αν τώρα, μετά τις εκλογές ο Μητσοτάκης αποφασίσει να τον αλλάξει και να βάλει άλλον στη θέση του, δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει. Και το Μητσοτάκης δεν το γράφω κατά λάθος, Αυτός θα κερδίσει και θα κάνει πάλι κυβέρνηση. Θυμηθείτε εμένα, πού έλεγε κι' ο Γκμόχ.

*** Και γιατί θα κερδίσει ; Να σας το πω κι' αυτό. Επειδή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. Ελλείψει αντιπάλου, πού λένε. Και όπως καλώς γνωρίζετε, σε τέτοια πράγματα, κατά κανόνα δεν πέφτω έξω ***

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο «ΣΥΝΟΔΟΣ» ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ;

*** Εγώ πάντως αν ήμουν Ολυμπιακός θα είχα τα μάτια μου καρφωμένα στο αεροδρόμιο. Εννοώ τον αερολιμένα, όπως το λένε ... επιστημονικά, όπου θα προσγειωθεί το αεροπλάνο με τους Ιταλούς διαιτητές του ντέρμπι της Κυριακής.

*** Το θέμα, για μένα, είναι το γνωστό και τετριμμένο, στο οποίο έχω αναφερθεί αμέτρητες φορές από αυτήν εδώ τη στήλη. Είναι το ΠΟΙΟΣ ( ή ΠΟΙΟΙ ) θα παραλάβουν τους ξένους διαιτητές με το πού θα αποβιβαστούν, θα τους οδηγήσουν στο ξενοδοχείο και ό,τι άλλο τέλος πάντων χρειαστεί.

*** Είδατε τι έγινε την τελευταία φορά με τον διαιτητή της Αεκ Διαμαντόπουλο, πού πήγε να παραλάβει τους Πολωνούς και τελικά αποδείχτηκε ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΠΤΗΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗΣ αντικατάστασής τους από ... τον εαυτό του !

*** Πάμε παρακάτω, όμως. Παρατήρησα, με την δημοσίευση των ορισμών διαιτητών του Σαββατοκύριακου, μία λεπτομέρεια σχετικά με τον Διαμαντόπουλο. Το Σάββατο το μεσημέρι, θα είναι VAR σε αγώνα πλέϊ άουτ. Την Δευτέρα, θα είναι διαιτητής στην Κρήτη, στο ΟΦ Ιεράπετρας – Α.Ε. Κηφισιάς.

*** Δυνητικά δηλαδή, θα μπορούσε να αναλάβει ΠΑΛΙ το ... θεάρεστον έργον της ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ και ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ των ξένων διαιτητών, από Σάββατο βράδυ μέχρι Κυριακή βράδυ και τη Δευτέρα με το καλό να φύγει για Κρήτη.

*** Τώρα, αν δεν είναι ο Διαμαντόπουλος αυτή τη φορά ο ... «επιτησυποδοχής» και είναι κάποιος άλλος, ή ΑΛΛΟΙ, η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ξέρει. Εμείς δεν πρόκειται να το μάθουμε. Γι' αυτό, όχι ακριβώς χρειάζεται, αλλά ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχουν ΜΑΤΙΑ στο αεροδρόμιο, να κόβουν κίνηση και να φροντίσουν να ΧΑΛΑΣΟΥΝ ό,τιδήποτε πονηρό πέσει στην αντίληψη τους. ***

*** ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, βρέθηκε ! Αυτό είναι το γήπεδο πού θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου ! ***

*** סוליה שחורה ή ... τάχατ σιαχόρ ( = ΜΑΥΡΟΣ ΠΑΤΟΣ )

*** Εδώ ταιριάζει και εκείνο το παλιό, «τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιο πάτο δεν ξανάειδα»

*** Το λέει το όνομα πάντως : Δεν μασάει ο Μάσα ***

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

*** Η στήλη του Μανώλη Γαβαθιώτη, Πολλά… εν ολίγοις, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Κόκκινος Πρωταθλητής στις 21/4/2023. ***

Διαβάστε επίσης