Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: 24 τα μάτια στο γήπεδο… 124 στα «εξωαγωνιστικά»!

Ολυμπιακός: 24 τα μάτια στο γήπεδο… 124 στα «εξωαγωνιστικά»!
Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 - 15:10

ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ, ΜΠΕΝΕΤ, ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ «ΔΙΑΡΡΟΗ» ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΕΣΚΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΟΣ Η ΚΕΔ ΣΤΟ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ !

*** Τι σας έλεγα χθες ; Θυμίζω : «Εγώ πάντως αν ήμουν Ολυμπιακός θα είχα τα μάτια μου καρφωμένα στο αεροδρόμιο. Εννοώ τον αερολιμένα, όπως το λένε ... επιστημονικά, όπου θα προσγειωθεί το αεροπλάνο με τους Ιταλούς διαιτητές του ντέρμπι της Κυριακής». Για να κόψω δηλαδή κίνηση, να δω ποιος ή ποιοι θα παραλάβουν τους Ιταλούς διαιτητές του ντέρμπι και ... «ό,τι άλλο ήθελε προκύψει».

*** Σήμερα επαυξάνω. Ο Ολυμπιακός πού ετοιμάζεται από ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ πλευράς για τον μεγάλο ( σε ενδιαφέρον ) αγώνα με το Αεκ, θα πρέπει να ετοιμαστεί πυρετωδώς και ακόμη περισσότερο, για την αντιμετώπιση της ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ πλευράς, πού είναι και η ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ !

*** Μετά και τις πρόσφατες αποκαλύψεις των καταγγελιών άλλου ξένου διαιτητή, φρονώ ότι αν ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΤΕΣΣΕΡΑ μέσα στο γήπεδο, θα πρέπει να τα έχει ΕΚΑΤΟΝ ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΕΡΑ εκτός γηπέδου ! Δεν πρέπει επ' ουδενί να υπάρξει τρόπος προσέγγισης με σκοπό τον ΕΠΗΡΕΑΣΜΟ, ανθρώπων της Αεκ στους ξένους διαιτητές. Και βέβαια, πολλά μάτια στο ξενοδοχείο, από την άφιξη των διαιτητών, έως την αναχώρησή τους για το γήπεδο.

*** Λίγα έγραψα, λοιπόν χθες. Αναφέρθηκα σε ένα μικρό μέρος, μόνο, των ενεργειών ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ της ομάδας μου από τυχόν ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ πράξεις της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ πού ΕΛΕΓΧΕΙ και ΔΙΟΙΚΕΙ την Επο. Υπάρχουν δηλαδή ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, πολύ πιο ΑΚΡΑΙΑ πού είναι ικανοί να κάνουν «παίζοντας» με τους ξένους διαιτητές οι ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.

*** Μετά τα ζουλήματα, τα δήθεν μεθύσια, τις στοχοποιήσεις διαιτητών όπως ο Τρεϊμάνις με ψευτοκαταγγελίες του υποτακτικού Μπαλτάκου, είχαμε προχθές και άλλη, ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ αποκάλυψη, από ένα «ανύποπτο» διαιτητή, από τον παγωμένο Βορρά. Αυτή τη φορά ήταν ο Νορβηγός Εσκας, ο οποίος κατήγγειλε ευθέως με ονόματα, στοιχεία και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ τις ΑΠΕΙΛΕΣ πού δέχτηκε πριν τον αγώνα Πάοκ – Αεκ 2-0 τον περασμένο Φεβρουάριο, από ΟΠΑΔΟΥΣ (;) της Αεκ.

*** ( Βάζω το ερωτηματικό, γιατί ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ότι αυτές τις απειλές πού κατήγγειλε ο Νορβηγός τις έστειλαν κανονικοί οπαδοί. Θα στοιχημάτιζα ότι το θέμα ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΕΚ και τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ, πού ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ την ονομασία ορίτζιναλ 21, προκειμένου ακριβώς να αποφύγει τις υποψίες. Ετσι θα πιστεύει, δηλαδή )

Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΣΚΑΣ : ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ;

*** Πάμε παρακάτω. Θεωρώ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΗ, πέραν από τις απειλές πού αφορούσαν ΤΙΣ ΖΩΕΣ της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ του διαιτητή, μία παράμετρο του θέματος πού βγαίνει από τις δηλώσεις του. Η ερώτηση πού του υποβλήθηκε ήταν «πού βρήκαν τόσο γρήγορα τον αριθμό του τηλεφώνου του και άρχισαν να τον απειλούν»

*** Ο Εσκας απάντησε : «Ηταν συναρπαστικό. Δεν μπορούσα να δουλέψω για τις επόμενες ώρες. Πραγματικά ξέφυγε και ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει από άλλες διεθνείς αποστολές». Δηλαδή, εδώ έχουμε μία καταπληκτική σε ταχύτητα αποκάλυψη, διάδοση και κυκλοφορία σε μέλη του υποκόσμου στην Ελλάδα, του αριθμού τηλεφώνου ενός Νορβηγού διαιτητή !
*** Απίστευτο ; Δύσκολο, αλλά όχι απίθανο, όταν αφορά ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ. Πως ήταν δυνατόν όμως, αυτά τα λαμόγια, οι μπράβοι και οι άλλοι ελεεινοί της συμμορίας να ΒΡΟΥΝ αυτό το τηλέφωνο και μάλιστα τόσο γρήγορα ;

*** Μόνον ΕΝΑΣ τρόπος υπάρχει, αγαπητοί φίλοι. Να ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ, να τους το ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ από την Επο ! Η, πιο συγκεκριμένα, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΔ του Μπένετ, όπου ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ των διαιτητών πού ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ σε ελληνικούς αγώνες. Με πρώτο και καλύτερο, τον ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ τους.

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ !

*** Σύμφωνα λοιπόν με την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου άποψη, οι ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ της Επο και ΚΥΡΙΩΣ η ΚΕΔ, μηδέ του υπαλληλικού προσωπικού της ΕΞΑΙΡΟΥΜΈΝΟΥ, ΠΑΡΕΧΕΙ με κάποιο τρόπο πού δεν μπορώ να γνωρίζω, αλλά μπορώ να υποπτεύομαι, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τους ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ πού βρίσκονται, ή ΕΡΧΟΝΤΑΙ στη χώρα μας.

*** Σκοπός βεβαίως ο ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΣ τους, με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ακόμα και με τον πιο ακραίο, τον πιο βάναυσο και ΑΝΗΘΙΚΟ. Πιστεύω ότι το ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ αυτό θέμα θα πρέπει να απασχολήσει την Δικαιοσύνη, ΟΧΙ την αθλητική πού είναι δεδομένο ότι θα αδιαφορήσει, αλλά την ΠΟΙΝΙΚΗ, πού μπορεί και ΠΡΕΠΕΙ μετά τις καταγγελίες του Εσκας, να διατάξει, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δικαστική έρευνα.

*** Για την παραλαβή και συνοδεία των διαιτητών ELITE, η ΚΕΔ του Μάνταλου ψάχνει να βρεί τους κατάλληλους ... ALITE ***

*** Θα μάθουμε άραγε κάποια στιγμή, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ συμβαίνει με τον Νάρεϊ του Μπάοκ ; ***

*** Τον Διαμαντόπουλο του Γιαννάκη έβαλε ο Γιαννάκης στην Ιεράπετρα για να προστατέψει την ομάδα του Γιαννάκη ! Κακόμοιρη Ιεράπετρα ***

*** Η BANσκετική Αεκ έβγαλε κι' όλας το κοστολόγιο για τις ζημιές πού έκαναν οι οπαδοί της ΒΑΝσκετικής Αεκ στο κλειστό των Ανω Λιοσίων. 200 χιλιάρικα αποφάσισαν ότι πάει το μαλλί. Και αμέσως έπεσε το σχετικό τηλεφώνημα στον Πατούλη της Περιφέρειας για να καλύψει τη ζημιά. Ααααυτές είναι δουλειές ! ***

*** Σε μερικά πράγματα πάντως παραδέχομαι την έμπνευσή τους. Τι έκαναν οι οπαδοί του Μπάοκ, λέτε ; Πήγαν σε ένα ακατοίκητο πού βρίσκεται δίπλα από τα γραφεία συνδέσμου του Αρη, στη Θεσσαλονίκη και έκρυψαν διάφορα οπαδικά «πολεμοφόδια» χωρίς να τους πάρει κανείς χαμπάρι. Και μετά, πήραν τηλέφωνο την αστυνομία, να ... καρφώσουν πού κρύβουν τα πολεμοφόδια οι Αρειανοί ! Πήγε εκεί η αστυνομία, τα βρήκε και άνοιξε δικογραφία κατά του Αρη ! ***

*** Θα βαρύνει πολύ στην κρίση μου για τον διαιτητή, η αντίδρασή του στο προκλητικά αντιαθλητικό παίξιμο του Αμραμπατ. Ο παίκτης αυτός με ΚΑΛΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ, ούτε το ημίχρονο δεν πρέπει να τελειώνει ***

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

*** Η στήλη του Μανώλη Γαβαθιώτη, Πολλά… εν ολίγοις, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Κόκκινος Πρωταθλητής στις 22/4/2023. ***

Διαβάστε επίσης