Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πατατράκ ανικανότητας στην Τζαμπά Σοφιά!

Πατατράκ ανικανότητας στην Τζαμπά Σοφιά!
Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 - 14:43

*** Δεν υπάρχει καμία απολύτως σχέση ή ομοιότητα μεταξύ της παραχώρησης του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό και του Κλειστού του ΟΑΚΑ στον Πάο. Στη μία περίπτωση η κυβέρνηση έδωσε ένα γήπεδο για να γίνει πραγματικό στολίδι του ελληνικού Αθλητισμού και στην άλλη πέταξε ένα γήπεδο στα σκουπίδια ***

*** Δήλωση του Αταμάν με κλάματα στα μάτια, πριν φύγει απ' την Τουρκία : «Είμαι συντετριμμένος. Φεύγω απ' την Εφές και πάω στη ΜηΧές» ***

*** Είδηση δεν είναι ποιοι βλαχοπρόεδροι πήγαν στο Παρίσι με την Εθνική Αεκ. Είδηση είναι ποιοι ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ! Υπάρχει κανείς ; ***

*** Το έχετε ξαναζήσει αυτό ; Να υπάρχει πέναλτι από χέρι και ο περιγραφέας να συζητάει με τον σχολιαστή της πλάκας, για πέναλτι από ανατροπή του Πέλκα, ή οφσάιντ ! Πιο... Πουρουπουπούς, πεθαίνεις ! ***

ΠΑΤΑΤΡΑΚ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΤΖΑΜΠΑΣΟΦΙΑ !

ΑΝΙΚΑΝΗ Η ΕΠΟ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΙΡΛΑΝΔΙΑ :

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ;

ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ :

ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ... ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ !

*** «Nearly 10 minutes to kick off and the turnstiles to the AEK stadium have been locked to thousands of Irish fans outside. What is going on??» ( Jamie Ralph )

*** Πρόκειται για την ανάρτηση άτυχου Ιρλανδού οπαδού, έξω από το γήπεδο της Ο.Παπαρίνα, ελάχιστα λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας Ελλάδας – Ιρλανδίας. Και δεν ήταν βεβαίως μόνος του. Ξεπερνούν τις 2500 οι Ιρλανδοί φίλαθλοι πού ταξίδεψαν στην Ελλάδα για να βρεθούν στο πλευρό της Εθνικής τους ομάδας.

*** Στην πραγματικότητα, οι Ιρλανδοί ήταν περισσότεροι από τους Ελληνες πού έκοψαν εισιτήριο για να μπούν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Όμως, η Επο είχε φροντίσει να εκδώσει πάνω από 2000 προσκλήσεις, πού μοιράζονταν αφειδώς πολλές μέρες πριν, από τα γραφεία της, στου Γουδή.

*** Βεβαίως, ήταν η πρώτη φορά πού βρέθηκαν

φιλοξενούμενοι οπαδοί σ' αυτό το γήπεδο. Λογικό ήταν, από μια μεριά, να μην κυλήσουν τα πάντα ομαλά, να υπάρξουν και κάποια διοργανωτικά προβλήματα. Ποτέ όμως, στην έκταση και το μέγεθος πού παρουσιάστηκαν

*** Οι Ιρλανδοί που ταξίδευσαν στη χώρα μας για να δουν από κοντά τον αγώνα, ήταν έξαλλοι από οργή και μετά το ματς κατήγγειλαν τις άθλιες συνθήκες που βρήκαν μπροστά τους στην O. Παπαρίνα. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, ενώ ήταν εφοδιασμένοι με εισιτήρια, περίμεναν σχεδόν μια ώρα έξω από το τις θύρες του γηπέδου, αλλά και πως ταλαιπωρήθηκαν φοβερά μέχρι να μπούν, με αποτέλεσμα να παρακολουθήσουν τον αγώνα στριμωγμένοι.

*** Η Ιρλανδική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου πήρε θέση για το ζήτημα, αναφέροντας πως είναι ενήμερη για τα όσα έλαβαν χώρα στην Opap Arnea και πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την ελληνική Ομοσπονδία και την UEFA.

*** Όλα αυτά πού συνέβησαν και ίσως και όσα πρόκειται να συμβούν τις επόμενες μέρες, πού θα συνεδριάσει η ΟΥΕΦΑ, ήρθαν σε ευθεία αντίθεση με μία «είδηση» πού έδωσαν τα προσκείμενα στην Αεκ ΜΜΕ. Ότι δηλαδή, η Τζαμπασοφιά μετά τη διάκριση για «γήπεδο της χρονιάς», κέρδισε και τα ... τέσσερα αστέρια της ΟΥΕΦΑ και έγινε ... «τετράστερη» !

*** Ειλικρινά δεν γνωρίζω τιο σόϊ χαρακτηρισμός είναι αυτός και με ποια ακριβώς κριτήρια αποδίδεται ... ΑΝ αποδίδεται. Ένα είναι όμως το βέβαιο. Ότι τα κριτήρια για να γίνει ένα γήπεδο ... «τετράστερο», πρέπει να είναι εντελώς διαφορετικά από εκείνα της ... Περιφέρειας Αττικής !
*** Και γιατί το λέω αυτό ; Μα επειδή ΘΥΜΑΜΑΙ ότι η Τζαμπασοφιά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ! Ότι λειτουργεί με ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ, η οποία λήγει τέλος Αυγούστου ! Από κει κι' έπειτα, ούτε γνωρίζω ούτε μπορώ να μαντέψω αν στο τέλος Αυγούστου ( πιθανότατα λίγο πριν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα ) η Περιφέρεια κρίνει ότι εξέλιπαν οι αιτίες και χορηγήσει πλέον την κανονική άδεια, αλλά αυτό θα φανεί στην πορεία.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ !

*** Προς το παρόν, μία, θαρρώ ενδιαφέρουσα ειδησούλα από την Περιφέρεια πού έφτασε στη στήλη και όσο να 'ναι, δημιούργησε κάποιες ελαφρές ανησυχίες. Πολύ πρόσφατα, λέει, ο Περιφερειάρχης κ. Πατούλης αντικατέστησε τον Αντι – περιφερειάρχη για θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού και στη θέση του Χάρη Ρώμα τοποθέτησε τον κ. Βασίλειο Γιαννακόπουλο.

*** Θυμίζω ότι ο κ. Χάρης Ρώμας είναι πασίγνωστος και δημοφιλής καλλιτέχνης, όπως και διακεκριμένος οπαδός της Αεκ, πού έκανε μεγάλο αγώνα για να δημιουργηθούν οι πολύ στενές – φιλικές σχέσεις μεταξύ του κ. Πατούλη και του Δημήτρη Μελισσανίδη. Από κεί και πέρα, είναι άγνωστον το τι μεσολάβησε για να προκύψει η αντικατάστασή του.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΑΣΕΑΔ !

ΣΚΛΗΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΎ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟ : ΧΩΡΙΣ ΘΕΑΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΩ ΡΑΧΟΥΛΑΣ, ΒΑΘΟΥΛΟΡΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Α.Ο. ΚΩΛΟΜΕΔΑΓΚΟΝΕΣ !

*** Απόσπασμα από το φ.α. Πάο – Ολυμπιακού * Κρατήστε το για μελλοντική χρήση : «15 οπαδοί της ομάδας Α' (ΠΑΟ) άναψαν πυρσό που παρήγαγε λάμψη και καπνό. 3:45 του γ' τετάρτου οπαδοί της ομάδας Α' άναψαν πυρσό και τον πέταξαν στον πλάγιο πάγκο, στον περιβάλλοντα αγωνιστικό χώρο της ομάδας Β'.

*** 2:46 του γ' τετάρτου, με το σκορ 35-63, οπαδοί της ομάδας Α' (ΠΑΟ) πέταξαν αναμμένο πυρσό στο προστατευτικό δίχτυ πίσω από τον πάγκο της ομάδας Β'. Την ίδια στιγμή πέντε κροτίδες από την πλευρά των οπαδών της ομάδας Α' (ΠΑΟ) πετάχτηκαν προς τον πάγκο της ομάδας Β' και παρήγαγαν δυνατό κρότο.

*** Επιπλέον πέταξαν δεκάδες μπουκάλια με νερά προς τον πάγκο της β' ομάδας, τα οποία σταμάτησαν στο προστατευτικό δίχτυ. Η ατμόσφαιρα καθ' όλη τη διάρκεια των παραπάνω γεγονότων, από τα καπνογόνα και τις κροτίδες, ήταν αποπνικτική και δεν επέτρεπε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Σε όλα τα παραπάνω έγιναν αντίστοιχες ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα του γηπέδου...

*** ... Μετά από 1:10′ και εφόσον εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και μετά από την είσοδο οπαδών της ομάδας Α' στον αγωνιστικό χώρο και μετά από την επίσημη ενημέρωση παρουσία όλων των εμπλεκόμενων, του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Σταύρου Ντίνου, προκάλεσαν φθορά και καταστροφές στον τεχνικό εξοπλισμό της γραμματείας του αγώνα»

*** Για ΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ και μερικά ... ακόμη, η ποινή ήταν τρείς αγώνες χωρίς θεατές. Ετσι ο Πάο θα παίξει τους τρείς πρώτους αγώνες στην έδρα του, με Κάτω Ραχούλα, Βαθουλόρεμα και ΑΟ Κωλομεδάγκονες, χωρίς τον υπέροχο λαό του. Τόσο σκληρά, δηλαδή !

*** Δημήτρη, η αδικία είναι αφόρητη και δεν θα περάσει έτσι. Ασε τα πείσματα και τράβα αμέσως στο ΑΣΕΑΔ μπας και δικαιωθούμε .

Διαβάστε επίσης