Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα κεφάλια μέσα ξανά, για να γράψουμε ιστορία!

Τα κεφάλια μέσα ξανά, για να γράψουμε ιστορία!
Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024 - 10:03

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη επιστρέφουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού σήμερα, Δευτέρα (6/5). Ο Θρύλος «μπαίνει» σε εβδομάδα προετοιμασίας για το πολύ σημαντικό ματς με την Άστον Βίλα στο Ναό, την Πέμπτη (9/5), για την ρεβάνς του Conference League.

Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για το μεγάλο και ιστορικό ματς. Από σήμερα, όλοι θα έχουν το μυαλό τους μόνο στους «τελικούς» που ακολουθούν. Κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός έχει μέσα σε έντεκα μέρες, από την προσεχή Πέμπτη μέχρι και την επόμενη Κυριακή, τέσσερα πολύ μεγάλα παιχνίδια που θα καθορίσουν αν η φετινή σεζόν θα αποκτήσει… μυθικές διαστάσεις στην ιστορία του συλλόγου ή θα χαθεί μια πολύ μεγάλη ευκαιρία.

Πέραν τον σπούδαιο ημιτελικό, ο Ολυμπιακός έχει μόνο… τελικούς και στο πρωτάθλημα. Την Κυριακή αντιμετωπίζει σε εξ αναβολής ντέρμπι τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ακολούθως την ΑΕΚ στο Φάληρο την επόμενη Τετάρτη και τον Παναθηναϊκό, τέλος, την επόμενη Κυριακή στη Λεωφόρο. Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πως μόνο με νίκες, 3/3 δηλαδή, μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης