Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να γιατί καθυστέρησε η έκδοση απόφασης για την έφεση του Ολυμπιακού!

Να γιατί καθυστέρησε η έκδοση απόφασης για την έφεση του Ολυμπιακού!
Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 - 17:17

*** Αποχώρησε και απ´ το facebook ο Χουάνκαρ. Με ασθενοφόρο του Υγεία ... ( Maximvs Decimus Constantine Aurelius ) ***

*** Υποθέτω ότι οι αμοιβές των ΑΡΔότσατσων πού είναι στα πέη ρόλ της επο και έχουν ελληνικό ΑΦΜ, σίγουρα θα δηλώνονται στην Εφορία. Τι, όχι ; ***

*** Ετοιμο τον έχει τον Σάντος για αντικαταστάτη του Πογέτ η συμμορία. Θα δεχτεί όμως, να έχει τέτοιου είδους εργοδότες ; ***

ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!!

ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΕΩΝ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕ ΤΟ ... "BALTAKOS TOURS" ;

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ Η ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ !

«ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΜΗΝ ΗΞΙΟΥΝ ΜΗΔ' ΥΠΟΝΟΗΘΗΝΑΙ» ( Ιούλιος Καίσαρ. 67 π.Χ. )

*** ΔΙΑΒΑΖΩ : «Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος και τρείς δικαστές από τις Επιτροπές Δεοντολογίας και Εφέσεων επισκέφθηκαν τα γραφεία της sportradar στο Λονδίνοτην περασμένη εβδομάδα και ενημερώθηκαν από πρώτο χέρι για το πώς και πότε ένα παιχνίδι θεωρείται ύποπτο προς χειραγώγηση» !

*** Ξαναδιαβάστε προσεκτικά παρακαλώ το παραπάνω κείμενο, για να συζητήσουμε στη συνέχεια το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ περιεχόμενό του. Και πρώτα απ' όλα, πρέπει να σημειώσω ότι αυτό το κείμενο είναι η πρώτη παράγραφος ρεπορτάζ πού ανήκει σε έμπειρο ρεπόρτερ της Επο, με την οποία μάλιστα φημολογείται ότι έχει και επαγγελματική σχέση.

*** Προσωπικά, δεν το υιοθετώ, ούτε και γνωρίζω κάτι περισσότερο επ' αυτού του θέματος, αλλά δεν μπορώ να μην το σχολιάσω, διότι ακριβώς το θεωρώ άξιο σχολιασμού και κριτικής. Πάμε λοιπόν, να πούμε με δικά μας λόγια ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ.

*** Πρώτον, ο Μπαλτάκος ΜΑΖΙ με τρείς ΔΙΚΑΣΤΕΣ από την Δεοντολογίας και την ΕΦΕΣΕΩΝ, έκαναν ένα ωφέλιμο ταξιδάκι στο Λονδίνο. Δεν αναφέρονται ακριβώς η ημέρα αναχώρησης και επιστροφής, αλλά μόνον ότι το ταξίδι έγινε ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

*** Να θυμηθούμε όμως, τι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ συνέβαινε την ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ και συγκεκριμένα από τις 6 έως 12 Νοεμβρίου, πού ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ το ελληνικό ποδόσφαιρο. Προσέξτε. Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου είχε εκδικαστεί η έφεση του Ολυμπιακού στην Επιτροπή Εφέσεων κατά της γνωστής απόφασης Σταμολέκα.

*** Η απόφαση της Εφέσεων αναμένονταν «άμεσα» ή όσο πιο σύντομα γινόταν. Η Επιτροπή έδωσε προθεσμία «για κατάθεση υπομνημάτων» μέχρι την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, δηλαδή στις αρχές της εβδομάδας και βεβαίως, η απόφαση αναμένονταν να εκδοθεί Τρίτη, άντε Τετάρτη το πολύ. Δεν έβγαινε όμως με τίποτα, με ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ να ... αναμένει στο ακουστικό της !

*** Γιατί όμως καθυστερούσε τόσο ; Από την Επο «ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ» και γράφτηκε πως ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων κ. Μελισσινός ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ και ότι η σύσκεψη για την έκδοση της απόφασης θα γινόταν αμέσως μετά την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του. Τελικά, η απόφαση βγήκε την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, δηλαδή ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ την εκδίκαση της Εφέσεως !

*** Δεν γνωρίζω αν ο κ. Μελισσινός ( με πλούσιο ποιητικό έργο ) μετείχε ο ίδιος στο ταξίδι του Μπαλτάκου ( με πλούσιο συγγραφικό έργο ) στο Λονδίνο, ή σ' αυτό το ταξίδι μετείχε άλλος συνάδελφός του, μέλος της ίδιας Επιτροπής, αλλά δεν νομίζω να έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό. ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΦΗΝΕΙ.

ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

*** Πάμε τώρα να δούμε ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ (εκτός του πιθανού τουριστικού ) για να ταξιδέψει το γκρουπ των δικαστικών λειτουργών της Αθλητικής Δικαιοσύνης με επικεφαλής τον Μπαλτάκο, πού ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, αλλά ΜΟΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Ομοσπονδίας και ως εκ τούτου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΗΘΙΚΑ, ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ και – πιθανόν – ΠΟΙΝΙΚΑ να ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ μετερχόμενος τρόπους ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ των λειτουργών της αθλ. Δικαιοσύνης στην λήψη ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ αποφάσεων !

*** Δεν υπονοώ ότι οι συγκεκριμένοι δικαστές «επηρεάστηκαν» από τον Μπαλτάκο στην έκδοση της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ απόφασης για τον Ολυμπιακό. Όμως, δεν μπορώ να αποκλείσω ΤΙΠΟΤΑ, όπως άλλωστε και ο κάθε απλός φίλαθλος πού ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ, ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ και ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ. Χρειάζονται λοιπόν ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ;

ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΕΤΕΣ ;

*** Οσον αφορά τον αναγραφέντα «λόγο του ταξιδιού» του γκρουπ Μπαλτάκου, είναι πολλά τα ερωτηματικά πού προκύπτουν. Κατ' αρχήν, τι δουλειά έχουν οι Ελληνες δικαστές, πού έχουν ορκιστεί να εφαρμόζουν τους ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, να ασχολούνται με το τι πρεσβεύει μία ξένη, ιδιωτική εταιρεία.

*** Νομίζω ότι γι' αυτούς, το θέμα των «στημένων» είναι πολύ απλό. Όταν και ΑΝ έρθει ποτέ ενώπιόν τους μία τέτοια υπόθεση, να ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ στους κανονισμούς της Επο και στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ γενικότερα.

*** τι παραπάνω, ωφέλιμο έμαθαν άραγε από την συγκεκριμένη εταιρεία πού δημιουργήθηκε και επιβιώνει μόνο από τις έρευνές της για στημένους αγώνες ποδοσφαίρου ; Ότι πρέπει π.χ. να καταδικάζουν ομάδες και φυσικά πρόσωπα ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ; Ωρες είναι, να το ... ζήσουμε κι' αυτό !

*** Γνωρίζω τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Γιώργο Φλωρίδη ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ( από τα χρόνια της θητείας του ως υφυπουργός Αθλητισμού ) και είμαι απόλυτα πεπεισμένος για ΤΟ ΗΘΟΣ και την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ του. Δεν ξέρω, αλλά θέλω να πιστεύω ότι ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ αυτού του είδους τα ταξιδάκια των δικαστικών λειτουργών.

*** Πιστεύω επίσης ότι θα ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ με το θέμα και θα φροντίσει να υπάρξουν ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ και ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ σχετικά με τις σχέσεις αυτής της τόσο ΝΟΣΗΡΗΣ Ομοσπονδίας, με τους ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ

*** Και να μην ξεχνάμε, αγαπητοί φίλοι, πως το είχε πεί ο Ιούλιος Καίσαρας : «Αξιώνω απ' τη γυναίκα μου να είναι υπεράνω υποψίας» ***

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΥΜΝΟΛΟΓΙΟ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΩΣΟ :

«ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ» !!!

*** Καλό θα ήταν να πάρετε μία δραμαμίνη, πριν διαβάσετε την χθεσινή δήλωση του προέδρου της επο Τάκη Μπαλτάκου, σχετικά με τον Ρώσο ιδιοκτήτη του Πάοκ Ιβάν Ιγκνιατίεβιτς Σαμπίντι, Ιδού τι απάντησε σε σχετική ερώτηση πού του υποβλήθηκε :

*** «Ο Σαββίδης δεν πρέπει να κρίνεται ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ μόνο αλλά ως ένας μεγάλος επενδυτής σε μία περιοχή που έχει αδικηθεί επιχειρηματικά, δίνει εργασία σε όλα τη Βόρεια Ελλάδα. Η προσφορά του είναι μεγάλη σε όλη την Ελλάδα. Έχει προσπαθήσει και τα έχει καταφέρει».

*** Ειλικρινά, ούτε ... εγώ πού είμαι πάντα προϊδεασμένος σχετικά με το Μπαλτάκο, δεν το περίμενα ! Ένα μόνο σχόλιο : Σιγά ρε Τάκη, θα πρηστούν οι σιελογόνοι αδένες σου και θα χυθείς ολόκληρος !!! Ημαρτον, κύριε !!! ***

ΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ

*** Γράφει : «Αγαπητέ Μανώλη, διαβάζω σε επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ : «Στο συμβούλιο της περασμένης Τρίτης, ο Σαββίδης ξεκαθάρισε ότι θα εξασφαλιστεί με κάθε τρόπο η χρηματοδότηση του γηπέδου και δεν υπάρχει περίπτωση, όπως είπε, να μην πραγματοποιηθεί αυτή η υπόσχεση. Νέα Τούμπα: Απαίτηση ΠΑΟΚ για ισότιμη κρατική χρηματοδότηση με ΑΕΚ-Παναθηναϊκό.»

*** Η απορία μου είναι, γιατί ο ΠΑΟΚ δεν αναφέρει πουθενά τον Ολυμπιακό και να ζητά ισότιμη χρηματοδότηση μαζί του ; Τζαμπατζήδες και δω όπως το κλειστό της Πυλαίας ;» Βασίλειος Τριανδρίας ([email protected] ) ***

Διαβάστε επίσης