Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η μαύρη βίβλος της εξυγίανσης! (μέρος 3ο)

Η μαύρη βίβλος της εξυγίανσης! (μέρος 3ο)
Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 - 16:32

*** ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ***

*** Να ομολογήσουμε πάντως, ότι το «αντίο» του Αλαφούζου στον γιαγιά Ιβάν ήταν ευγενέστατο : «Η πόρτα για σένα θα είναι πάντα ανοιχτή». Και ο γιαγιάς δεν είναι ανάγκη να ρωτήσει «ποια πόρτα», ξέρει. Είναι η ίδια πόρτα πού του δείξανε ξαφνικά, πριν λίγες μέρες ***

*** ΕΙΠΕ : "Ο ΦατίχΤερίμ είναι ένας βάρβαρος εθνικιστής. Ενας Γκρίζος Λύκος" ! ( Σάββας Καλεντερίδης ) ***

*** Εύλογη η απορία φίλου αναγνώστη : Ο ΣΚΑΪ ανήκει καθ' ολοκληρίαν στον Αλαφούζο, ή από την απέναντι πλευρά υπάρχει μία μετοχική πλειοψηφία ; Εεεε ; Λέω τώρα εγώ...***

*** Συνεχίζουμε σήμερα την καταγραφή των ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ενεργειών της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ των ΕΞΥΓΙΑΝΤΩΝ. Είμαστε ακόμα στο κορυφαία βίαιο έτος 2016 και στις 19 Ιουλίου, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Παναγιώτης Δημητρίου δέχεται επίθεση έξω από το σπίτι του, την οποία ο ίδιος αποδίδει στην εμπλοκή του στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ. Πανελίστας της "Δίκης στον ΣΚΑΙ", με κόρη και γαμπρό να δουλεύουν στην ΕΠΟ και μεγάλος "Ολυμπιακάρας" ο Δημητρίου, με αποτέλεσμα τα ΜΜΕ που ελέγχονται από Αλαφούζο-Σαββίδη-Μελισσανίδη να σηκώνουν τους τόνους.

*** Όμως, το ... «μπιφτέκι» έχει γυρίσει εδώ και καιρό αλλιώς και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι. Επρεπε να υπάρξει απερίφραστη καταδίκη της επίθεσης από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, για να πάψουν αυτόματα κι "αυθόρμητα" όλες οι αναφορές στο περιστατικό από ΣΚΑΙ, sdna.gr, sport-fm.gr, "Ώρα για Σπορ", aek365 και λοιπές ... "εξυγιαντικές" δυνάμεις.

ΠΟΓΚΡΟΜ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

*** Στις 5 Σεπτεμβρίου 2016, στα πλαίσια της κλήρωσης της Football League στο Γαλάτσι, όπου επρόκειτο να βραβευθεί ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γκιρτζίκης, 20 "άγνωστοι" εισβάλλουν στο χώρο με καπνογόνα, καδρόνια, πιστόλια-στυλό και ξυλοκοπούν αδιακρίτως όποιον βρίσκουν εύκαιρο. Γυναίκες και παιδιά αλαλάζουν, ενώ η αίθουσα γεμίζει αίματα. Φυσικά οι "άγνωστοι" παραμένουν και σήμερα "άγνωστοι", για την Ασφάλεια βεβαίως. Γιατί όλος ο υπόλοιπος κόσμος του ποδοσφαίρου τους γνωρίζει μια χαρά.

ΤΣΑΧΕΙΛΙΔΗΣ

*** Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, δυο μέρες πριν το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη για τη Superleague, "άγνωστοι" χτυπούν το κουδούνι του σπιτιού του μέλους της ΚΕΔ Γιάννη Τσαχειλίδη και τον απειλούν. Ο Κυριάκος Θωμαΐδης "αποκαλύπτει" στην τηλεοπτική "Δίκη στον ΣΚΑΙ" ότι υπάρχει και φωτογραφία των δραστών. Περαιτέρω λεπτομέρειες δεν γίνονται γνωστές, με την ιστορία να "μπάζει" από παντού κι ενώ οι μόνοι που ευνοούνται από την αναστάτωση είναι οι ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχουν μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία από τον Ολυμπιακό.

*** Τα ΑΡΔοΜΕΣΑ , ισχυρίζονται ότι ο Ολυμπιακός "δεν θέλει την επιτροπή εξομάλυνσης της FIFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τη νέα αδέσμευτη ΚΕΔ". Η οποία "αδέσμευτη" ΚΕΔ όρισε στο πρώτο της ντέρμπι διαιτητή το Σιδηρόπουλο στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη και ο Ολυμπιακός κέρδισε μόνο με 3-0...

«ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ» ΜΠΙΚΑ

24) Στις 9 Νοεμβρίου 2016, τρεις μέρες μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη επί του παραπαίοντος Παναθηναϊκού με σκορ 3-0, καίγεται το εξοχικό του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ Γιώργου Μπίκα στην Ιερισσό Χαλκιδικής. Μαζί του καίγονται άλλα 3 σπίτια, σε ένα συγκρότημα συνολικά 13 σπιτιών. Η Πυροσβεστική συγκλίνει στο ενδεχόμενο εμπρησμού, αλλά δίχως απτά στοιχεία.

*** Η κατάσταση και πάλι λειτουργεί υπέρ των τριών «εξυγιαντών» ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, που είναι αντίστοιχα 7, 9 και 10 πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία και δίνεται η αφορμή στον Κύπριο άτυπο πρόεδρο της νέας ΕΠΟ="Επιτροπή Εξομάλυνσης" Κωστάκη Κουτσοκούμνη να ανακοινώσει την επ' αόριστον αναβολή των πρωταθλημάτων.

*** Την ώρα δηλαδή που ο Ολυμπιακός είναι μπροστά στη βαθμολογία και ελάχιστα λεπτά μετά την αποκάλυψη του Σπορ FM για το περιστατικό, προτού επέμβει καλά - καλά η Πυροσβεστική να ερευνήσει την υπόθεση, ο Κουτσοκούμνης κατέληξε πως υπήρξε εμπρησμός που σχετίζεται με το χώρο του ποδοσφαίρου.

ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗΣ ... «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ» !

25) Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 διαφαίνεται η πρόθεση να γίνουν κανονικά τα ματς του Σαββατοκύριακου, μετά από σχετική εντολή της FIFA. Την επόμενη μέρα σύσσωμο το μέτωπο ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ ΠΟΑ κλ.π. στοχοποιεί τον Κουτσοκούμνη ως ... "κωλοτούμπα" και ... "καταστροφέα του κυπριακού ποδοσφαίρου". Ξημερώματα Τετάρτης προς Πέμπτη 17 Νοεμβρίου σημειώνεται έκρηξη στα γραφεία της εταιρείας του Κουτσοκούμνη στην Κύπρο, με τον ίδιο να την συνδέει με την ενασχόλησή του με το ελληνικό ποδόσφαιρο!»

*** ΑΥΡΙΟ το τέταρτο και τελευταίο μέρος της ΠΡΩΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ δράσεως της πραγματικής ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ στο χώρο του ποδοσφαίρου, της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ των «ΕΞΥΓΙΑΝΤΩΝ»

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ «ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗ» ΧΡΟΝΗ

ΚΑΙ ΟΙ «ΣΕΡΙΦΗΔΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ ΣΕΡΙΦΑΤΟΥ»

*** Να τα θυμόμαστε κι' αυτά, κύριοι προστάτες του πολίτη και να μη στοχοποιούμε εύκολα ομάδες, για να «ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΜΕ» ΚΑΙ «ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΜΕ» πρόσωπα και ομάδες. Ηταν 23 Μαϊου, όταν στον πέριξ της Ο.Παπαρίνα χώρο κάποιοι ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ Αεκ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ τον γνωστό Χρόνη, λίγες μόλις ώρες πριν από τον αγώνα – φιέστα της Αεκούλας με τον Βώλο Μπέου.

*** Ο Χρόνης, γνωστός και ως τυμπανιστής της εξέδρας, ξυλοκοπήθηκε άγρια από τους νεότερούς του οπαδούς, για άγνωστο λόγο και μεταφέρθηκε σε άθλια κατάσταση στο «Γεννηματάς» με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου.

*** Τρείς μέρες αργότερα, πήρε εξιτήριο από το «Γεννηματάς» αλλά το ίδιο βράδυ της ίδιας ημέρας διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου και κατέληξε. Μέχρι εκείνη την ώρα, δεν υπήρχαν πληροφορίες για τον ξυλοδαρμό του στο γήπεδο. Και ενώ η αστυνομία της Νέας Φιλαδέλφειας είχε αρχίσει έρευνες για τις συνθήκες του μοιραίου ξυλοδαρμού του, διαβάσαμε στην σελίδα «της σκεπαστής το κάγκελο» στο FB τα παρακάτω :

*** «Το σκηνικό πλέον έχει γίνει γνωστό. Τραγικό σκηνικό πού έρχεται να προστεθεί σε όλη εκείνη τη φάση πού κάποιοι έχουν αυτοανακηρυχθεί Σερίφηδες στο φαντασιακό αυτόνομο Σεριφάτο της Φιλαδέλφειας και του κόσμου της ΑΕΚ. Δυστυχώς, πλέον έχουμε αίμα, πού κύλησε και πάγωσε και η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει από το απλά κάνουμε νταηλίκια σε ... συνοπαδούς, αεκτζήδες ρε, για να τους συνετίσουν ή για να τους πάρουν τα πανό.

*** Η ΠΑΕ είναι υποχρεωμένη να ανοίξει και εδώ τις κάμερες, γιατί ό,τι έγινε, έγινε στον δικό της χώρο επίβλεψης και σε εκδήλωση με την άδειά της, εκτός αν νομίζει ότι καθάρισε με μια πιξελιασμένη φωτογραφία ενός μπούλη, πού όπως λένε αυτός πέταξε την μία ναυτική πού τραυμάτισε σοβαρά έναν αεκτζή πού ήταν αμέριμνος στο άλλο πέταλο και χωρίς φυσικά η ΠΑΕ να μπεί στον κόπο να ζητήσει μια συγνώμη και να δώσει το όνομά του. Ετσι για να ξέρουμε ποιος είναι, τι καπνό φουμάρει και αν θα ξαναμπεί ή όχι.

*** Μία πιξελιασμένη φωτογραφία είναι άραγε αρκετή ώστε στο μέλλον να μην επαναληφθούν παρόμοιο ή παρόμοια περιστατικά ; Δυστυχώς κύλησε αίμα στο νέο μας γήπεδο. Καλό ταξίδι, Χρόνη»

ΕΙΧΕ ΚΙ' ΑΥΤΟΣ ΨΥΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ

*** Επαναλαμβάνω, ΕΙΔΙΚΑ για τους γραβατωμένους ΥΠΟΚΡΙΤΑΡΟΥΣ και ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ της ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ της κοινής γνώμης, ότι τα παραπάνω δεν αποτελούν δικό μου κείμενο, αλλά ανάρτηση από ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ στην ΟΠΑΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ «της σκεπαστής το κάγκελο».

*** Μη με ρωτήσετε τι έγινε στη συνέχεια, αυτής της ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, γιατί θα εκπλαγείτε δυσάρεστα από την απάντηση : «ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ» !

*** Και ... ΝΑΙ κύριε Οικονόμου, ΝΑΙ, κύριε Βρούτση. Ο ταπεινός τυμπανιστής της εξέδρας Χρόνης, είχε ΚΙ' ΑΥΤΟΣ ΨΥΧΟΎΛΑ, είχε ΚΙ' ΑΥΤΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, είχε ΚΙ' ΑΥΤΟΣ ΜΑΝΟΥΛΑ πού τον έκλαψε. Εκείνο πού δεν είχε, μόνο, ήταν η «πιασιάρικη» προβολή από τα κανάλια. Καλή σας νύχτα ...

Διαβάστε επίσης