Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπέρδεψαν τις μεγάλες αγάπες

Μπέρδεψαν τις μεγάλες αγάπες
Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017 - 21:59

Τι είναι ο κάβουρας, τι είναι το ζουμί του…

Κάτι τέτοιο μας θύμισε το σάιτ της …αλήθειας (που χάθηκε και δεν τη βρίσκουν, επειδή πήγε στην αγκαλιά του Ιβάν) με μια ανάρτησή του που είναι τα «πάντα όλα», όπως θα έγραφε και ένας ανύπαρκτος τύπος που τον βάφτισαν «Αυλακιώτη», μόνο και μόνο για να κρύβουν τη δειλία τους πίσω από την ανωνυμία του. Σκοπός τους να ρίχνουν αμέτρητη λάσπη σε όσους στέκονται εμπόδιο στα σχέδια που υπηρετούν. Αν και τώρα τελευταία ανακάλυψαν και το …Newsroom, επειδή τα σχεδιάζουν άλλοι σε ένα Πάρκο κοντά στο κέντρο της Αθήνας, κι άλλοι τα βγάζουν στη δημοσιότητα.

Τι Καμμένος, τι Γραμμένος λοιπόν για το σάιτ της αλήθειας (που επαναλαμβάνουμε ότι χάθηκε στην αγκαλιά του Σαββίδη). Σιγά το λάθος που κακώς έσπευσαν να το διορθώσουν! Και οι δυο, Γραμμένος και Καμμένος, είναι οι μεγάλες αγάπες του SDNA και παράλληλα του προέδρου του ΠΑΟΚ. Τίποτα από τα δυο δεν είναι κρυφό.

Τα παιδιά της αλήθειας (με τη διαφορά ότι μόνο οι ίδιοι πείθονται πλέον), όπως θα δείτε στο πιο κάτω απόσπασμα μπέρδεψαν τις μεγάλες αγάπες. Αντί λοιπόν να γράψουν «παράταξη Γραμμένου» έγραψαν ότι «η παράταξη Καμμένου» έχει μεγάλο προβάδισμα για τις εκλογές της ΕΠΟ (εννοείται στη φαντασία τους αλλά και για να το διαβάσει, αφού το μεταφράσουν στα Ρώσικα ο ομογενής που τον λένε Ιβάν και να μην κλαίει για τις βόλτες του Τεβεκέλη με τις μοβ βαλίτσες).

Κι όμως, μπορεί να μπερδεύτηκαν αλλά δεν έκαναν λάθος. «Ο δικός μας Γραμμένος» είχε δηλώσει ο Σαββίδης για τον Θεσσαλονικιό παράγοντα που είναι Αρης, όμως λόγω του ΠΑΟΚ συνέχεια ράβει κουστούμια αλλά ακόμη δεν έχει καταφέρει να γίνει πρόεδρος της ΕΠΟ. «Επιτίθενται στον Σαββίδη αντί να τον ευχαριστούν», είναι μια από τις πολλές «υποκλίσεις» του Πάνου Καμμένου στον ομογενή (που μιλάει μόνο Ρώσικα), Ιβάν Σαββίδη και ας μην ξεχνάμε ότι η συγκυβέρνησή του με τον ΣΥΡΙΖΑ έφεραν και φωτογραφική ντροπολογία στη Βουλή για να διαγράψουν πρόστιμα της ΣΕΚΑΠ. Μέχρι και στο γάμο του γιού του Σαββίδη πήγε όλος καμάρι ο «άφαντος» τελευταία Καμμένος…

Δεν έκαναν λάθος λοιπόν τα παιδιά. Τι Γραμμένος, τι Καμμένος ο… παρονομαστής είναι ίδιος και λέγεται Ιβάν Σαββίδης. Αυτά έχουν οι μεγάλες αγάπες. Δεν λένε ότι οι ερωτευμένοι δεν βλέπουν μπροστά τους;

Διαβάστε επίσης