ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Μεταγραφικός... οργασμός στον Ολυμπιακό!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τεστ αντοχής για το... καλούπι

Τεστ αντοχής για το... καλούπι
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 - 09:29
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Το καλοκαίρι του 2018, στην καλοκαιρινή του προετοιμασία, ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει αρκετές ομάδες σε φιλικά. Μερικές ήταν άσημες όπως π.χ. η Τες Σπορτ και η Έουπεν. Όμως, είχε αντιμετωπίσει και ομάδες όπως η Αϊντχόφεν και η Γκενκ. Από τις δύο τελευταίες μάλιστα είχε δεχθεί βαριές ήττες με τέσσερα γκολ και είχαν προκαλέσει γκρίνια.

Στην πορεία, όταν πλέον άρχισαν τα επίσημα ματς, αποδείχθηκε ότι οι... αναταράξεις των φιλικών δεν ήταν απολύτως ενδεικτικές των φιλικών. Στα φιλικά πειραματίζεσαι. Καμιά φορά τόσο πολύ που μπορεί να διασυρθείς. Όμως, τα φιλικά αποτελούν, κατά κάποιο τρόπο, αγωνιστική προσομοίωση. Τρομάζεις αλλά στην πραγματικότητα δεν τραυματίζεσαι και σίγουρα δεν πεθαίνεις. Στα φιλικά λοιπόν συμβαίνει κάτι σημαντικό. Αρχίζεις να δοκιμάζεις την ανθεκτικότητα των υλικών από τα οποία φτιάχνεσαι.

Τεστάρεις τις αντοχές του καλουπιού σου. Γι' αυτό ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως λένε οι πληροφορίες, θα βάλει στο πρόγραμμα των φιλικών και δυνατές ομάδες όπως συνέβη πέρυσι. Για να τεστάρει, πριν τα επίσημα και σοβαρά, που ακριβώς βρίσκεται η ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Το μάθημα του 1-4

Το μάθημα του 1-4

Το «εγώ» και το «εμείς» σε μία ομάδα. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.