Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν τρολάρει ο Γραμμένος

Όταν τρολάρει ο Γραμμένος
Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020 - 09:53
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ευάγγελος Γραμμένος. Ο πρόεδρος μιας ομοσπονδίας που ιδιοκτήτης ομάδας τον είπε «δικό του» και δεν ενοχλήθηκε αφού δεν φρόντισε ποτέ να διώξει από πάνω του το... κτητικό της ατάκας. Και χθες αυτός ο... τεράστιος ποδοσφαιρικός παράγοντας, κάνοντας απολογισμό της διοίκησής του στην ομιλία στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, ανέφερε ότι το VAR είναι η μεγαλύτερη παρέμβασή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκτός του ότι το αποκτήσαμε από τους τελευταίους στη γη, υπερκοστολογημένο και δίχως τη γραμμή οφ σάιντ με συνέπεια να ζήσουμε αξέχαστες στιγμές, μιλάμε για μια τεχνολογική εφεύρεση άλλου ανθρώπου. Ούτε ο ίδιος ο Γραμμένος να το είχε εφεύρει δεν θα μιλούσε με τόση περηφάνεια.

Ως ανέκδοτο ακούστηκε στα δικά μου αυτιά η ατάκα του περί τριών διαφορετικών πρωταθλητών επί των ημερών του. Προφανώς ότι συνέβη αυτό ΔΕΝ έγινε με κάποιο... πρόγραμμα της ομοσπονδίας. Η ΑΕΚ έτυχε να πάρει τον τίτλο εκμεταλλευόμενη εχθρική αντιμετώπιση προς τον Ολυμπιακό και... Ταρζανιές του ΠΑΟΚ με κουμπούρια. Φέτος τον τίτλο τον κερδίζει ο Ολυμπιακός επειδή είχε δικό του πρόγραμμα, όχι επειδή του εξασφάλισε η Ομοσπονδία ίσους όρους. Μάλλον το αντίθετο συνέβη στριμώχνοντας τα ματς του σε ασφυκτικές ημερομηνίες αφού σε αντίθεση με τους άλλους έπαιζε (και παίζει ακόμα) Ευρώπη και την ΕΠΟ δεν έδειχνε να τη νοιάζει.

Στον περυσινό τίτλο του ΠΑΟΚ ουκ ολίγες στιγμές θα μείνουν αξέχαστες με κορυφαία τη χερούκλα του Βιεϊρίνια και φυσικά τη φιέστα στην οποία ήταν παρών ο κ. Γραμμένος και είχε δηλώσει πως ήλπιζε να πάνε όλα καλά. Για ποιόν, δεν ξέρω, θα σας γελάσω.

Όσο για την ατάκα του περί αναβάθμισης της Εθνικής με την πρόσληψη του Φαν Σιπ, ούτε τρολάρισμα δεν αξίζει. Δεν μας είπε βέβαια τι επιλογές έκανε μέχρι τον Φαν Σιπ και γέλασε το κάθε ποδοσφαιρικό χωριό της Ευρώπης. Ποιός προσέλαβε και απέλυσε σε χρόνο dt τον Αναστασιάδη και ποιος ξεσπίτωσε δίχως προφανή λόγο την εθνική από το μοναδικό κανονικό και καλό ποδοσφαιρικό γήπεδο της χώρας.

ΥΓ: Αλήθεια, γιατί πρόεδρε δεν έκανες ΚΑΜΙΑ αναφορά στους σούπερ τελικούς της διοργάνωσης που είναι αποκλειστική ευθύνη της ομοσπονδίας; Δεν απολαύσαμε υπερθέαμα σε Βόλο και ΟΑΚΑ για το Κύπελλο; Οι μάχες που έγιναν εκεί μπαίνουν άνετα δίπλα στους 300 του Λεωνίδα. Άντε και Όσκαρ εύχομαι.

ΥΓ2: Μην ξεχάσετε να εκδώσετε κι άλλη ανακοίνωση γι' αυτό το παλιόπαιδο τον Ολυμπιακό που ντροπιάζει τη χώρα διεθνώς και δεν ακολουθεί το παράδειγμα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης