Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι περιμένω από την προετοιμασία στην Ισπανία

Τι περιμένω από την προετοιμασία στην Ισπανία
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 - 13:50
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Τι πρέπει να περιμένουμε από την προετοιμασία που πραγματοποιεί ο Ολυμπιακός στην Ισπανία; Θα σας απαντήσω μέσω... Λαμίας. Δεν πρόλαβαν να συμπληρωθούν καλά καλά 48 ώρες και διαβάζεις ή ακούς δεξιά και αριστερά για παίκτες που εντυπωσιάζουν. Όπως σας έγραφα προ ελαχίστων ημερών για τα ποστ των παικτών στα social media, έτσι και τώρα ένα έχω να πω: μην... ψαρώνετε. Δεν κατηγορώ κανέναν. Έχω πάει κι εγώ σε πάρα πολλές προετοιμασίες, καλοκαιρινές προετοιμασίες αφού αυτή η εδώ είναι η πρώτη χειμωνιάτική, κι έχω γράψει τα ίδια και «χειρότερα» με αφορμή μια φάση σε εσωτερικό διπλό ή ένα γκολ σε φιλικό.

Ακόμα «κουβαλάω» ως βάρος την εκτός τόπου και χρόνου αίσθηση που είχα αποκομίσει για μια προετοιμασία με προπονητή τον Τροντ Σόλιντ και στην οποία ο Ολυμπιακός έβγαζε... φωτιές στα φιλικά του καλοκαιριού. Και όταν ήρθαν τα επίσημα γέλασε ο κάθε πικραμένος (δυστυχώς μαζί μας...). Μαζί και με μένα για τις μπαρούφες που έγραφα στην προετοιμασία και έκανα λόγο για σπουδαία δουλειά και σπουδαίο Ολυμπιακό που γεννιέται.

Προσωπικά σ΄αυτή την προετοιμασία περιμένω τρία πράγματα. 1) Ο Μίτσελ να έχει την πλέον καθαρή ματιά και να σχηματίσει την πλέον καθαρή και ακριβή γνώμη για την ομάδα ώστε να αποφασίσει με ασφάλεια για το τι έχει ανάγκη και τι του περισσεύει. 2) Οι παίκτες που υστερούν σε φυσική κατάσταση για διαφόρους ΔΙΚΟΥΣ τους λόγους, να βελτιωθούν. 3) Οι παίκτες να αποκτήσουν χημεία και να θυμηθούν ότι έχουν πολλές και σημαντικές υποχρεώσεις απέναντι στον σύλλογο που τους καλοπληρώνει και να μην αναζητούν διαρκώς δικαιολογίες μεταθέτοντας τις ευθύνες διαρκώς στους άλλους.

Αυτά περιμένω λοιπόν εγώ από την προετοιμασία της ομάδας στην Ισπανία. Την ολοκληρωτική επιστροφή στην κανονικότητα. Τίποτα περισσότερο ή λιγότερο. Κανονικός αρκεί να είναι ο Ολυμπιακός για να καταφέρει την επανεκκίνηση που επιχειρεί. Κι αν είναι κανονικός είμαι βέβαιος ότι θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο. Μπορεί το -12β. να φαντάζει απαγορευτικό αλλά για έκαναν κανονικό Ολυμπιακό δεν είναι.

ΥΓ: Συνεχίζει να «εντυπωσιάζει» η τωρινή διοίκηση της ΕΠΟ. Πως καταφέρνει να κάνει άπαντες (ντάξει είναι και κάνα δυο που την εκτιμούν την ΕΠΟ και φαντάζομαι έχουν τους λόγους τους) να στρέφονται εναντίον της είναι απορίας και διερεύνησης άξιο. Μεγάλο... ταλέντο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Το πρώτο θετικό δείγμα, η επόμενη πρόκληση

Το πρώτο θετικό δείγμα, η επόμενη πρόκληση

Όχι δεν είχα μιλήσει με τον Μίτσελ πριν γράψω το προηγούμενο blog στο οποίο κατέγραφα τι περιμένω από την προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Ισπανία… Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.