Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μπέος, η β' ομάδα και η... 3α'

Ο Μπέος, η β' ομάδα και η... 3α'
Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 - 16:18
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Κάθε φορά που μιλάει δημόσια για ποδόσφαιρο ο Αχιλλέας Μπέος έχει τον τρόπο να κάνει... ντόρο. Στο συγκεκριμένο blog δεν έχω διάθεση να κατηγοριοποιήσω το είδους ντόρου που κάνει. Ας σταθούμε στο γεγονός, κάνει όντως ντόρο. Οι δηλώσεις του αναπαράγονται με ταχύτητα και σε μεγάλο εύρος των ΜΜΕ. Και φυσικά «χρησιμοποιούνται» κατά το δοκούν κάθε φορά. Υπάρχουν συγκεκριμένα ΜΜΕ (ειδικά ένα είναι πολύ χαρακτηριστικό και το ξέρουμε όλοι...) που εργαλειοποιούν τις κατά καιρούς δηλώσεις του Μπέου.

Έτσι συνέβη και τώρα με τη δήλωση που έκανε σχετικά με τον ορισμό των διαιτητών εν όψει ειδικώς του αγώνα με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα των πλέι οφ και γενικώς για τους ορισμούς που θα ακολουθήσουν. Δε θα μπω στην ουσία, δεν έχει και νόημα εξάλλου. Τι παραπάνω να προσθέσω εγώ από τη στιγμή που ΟΛΕΣ οι ομάδες ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ και ζήτησαν ξένους διαιτητές ΣΕ ΟΛΑ τα ματς των πλέι οφ και μάλιστα ανέλαβαν τα έξτρα έξοδα για να πληρωθούν ελίτ διαιτητές ώστε να μην έχει ούτε αυτή τη δικαιολογία η ΚΕΔ.

Θα σταθώ λοιπόν στο σημείο που ο Μπέος ανέφερε ότι αν δεν οριστεί ξένος διαιτητής στο ματς με τον Ολυμπιακό (το ίδιο θα έκανε με οποιαδήποτε ομάδα αγωνίζονταν ο Βόλος και θα κάνει και στη συνέχεια αν οριστεί ξανά Έλληνας) θα κατεβάσει τη β' ομάδα. Να σας πω την αλήθεια ήταν μια δήλωση που, ειδικά τώρα, δεν τη χρειάζεται καθαρά ποδοσφαιρικά ο Ολυμπιακός. Γιατί μετά τη μεγάλη χαρά του διπλού - τίτλου στη Νέα Φιλαδέλφεια επί της ΑΕΚ, είναι λογικό να βρίσκονται οι περισσότεροι σε μια... νιρβάνα. Κι αυτό ακριβώς αποτελεί τη μεγαλύτερη παγίδα εν όψει πλέι οφ και της πρεμιέρας με το Βόλο. Ήρθε και η δήλωση του Μπέου (βάλτε και την εκστρατεία 15.000 Ολυμπιακών) και... δένει το «γλυκό» που μπορεί να γίνει... πικρό. Γιατί πιστέψτε με, ο Βόλος δεν θα κατέβει να χάσει αλλά για να κάνει... ζημιά στον Ολυμπιακό και γενικότερα να κάνει... ντόρο και αγωνιστικά στα πλέι οφ.

Με όποια ομάδα και να... κατέβει στο ματς ο Βόλος λοιπόν, με τη β' την α' ή τη... γ', ο Ολυμπιακός οφείλει να κατέβει με τη δική του διαθέσιμη (αφού υπάρχουν δεδομένες αναγκαστικές απουσίες) ελίτ. Με την ομάδα... 3α' εφόσον θέλει να εξαργυρώσει βαθμολογικά κέρδη το βράδυ της Κυριακής. Είτε με τον Βόλο είτε με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός οφείλει να παίξει και τα 10 ματς των πλέι οφ με την ίδια λογική και με την ίδια σοβαρότητα. Οτιδήποτε άλλο θα συνιστά... αυτοκτονία. Και έκανε αρκετές τέτοιες... απόπειρες φέτος.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης