Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτα delete μετά να γράψουν ιστορία

Πρώτα delete μετά να γράψουν ιστορία
Κυριακή, 9 Απριλίου 2023 - 15:03
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ας αρχίσουμε από τα δεδομένα. Ο Ολυμπιακός είναι πιο ποιοτικός ως ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός είναι σε καλύτερη φάση τον τελευταίο (πολύ) καιρό από τον Παναθηναϊκό, το λένε τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις των δύο. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό και «έπρεπε» να κερδίσει και στα δύο προηγούμενα μεταξύ τους φετινά ντέρμπι και δεν κέρδισε για τους λόγους που ξέρουμε. Ο Ολυμπιακός είναι 3β. πίσω από τον Παναθηναϊκό και την κορυφή και για 'κείνον υπάρχει πολύ μεγαλύτερο «πρέπει» για τη νίκη απόψε στη Λεωφόρο. Τελειώσαμε με τα δεδομένα, πάμε παρακάτω.

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πάει απόψε στη Λεωφόρο προσπαθώντας να... ξεχάσει τα δεδομένα. Να ξεχάσει ότι είναι καλύτερος. Να ξεχάσει τι έγινε στα προηγούμενα φετινά ντέρμπι. Να ξεχάσει ότι είναι πιο ποιοτικός. Να ξεχάσει τις εις βάρος του αδικίες. Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάει στη Λεωφόρο αφού προηγουμένως έχει πατήσει ένα delete σε όλα. Με τη λογική ότι απόψε πρέπει να αποδείξει τα πάντα σε όλους. Να αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος. Να αποδείξει ότι θέλει αυτό το πρωτάθλημα όσο τίποτα άλλο. Να αποδείξει γιατί τον λένε Θρύλο. Ό,τι έγινε στο πρόσφατο παρελθόν, έγινε. Απόψε θα γραφτεί μια νέα ιστορία μεταξύ των δύο. Και ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι συγκεντρωμένος, παθιασμένος και αποφασισμένος. Πρέπει όλοι όσοι παίξουν να κάνουν μικρές ή μεγάλες υπερβάσεις.

Ο Ανιγκό πολύ σωστά νομίζω στάθηκε σε τέτοιες στοιχεία στις δηλώσεις που έκανε στην Cosmote εν όψει του μεγάλου ντέρμπι. Ξέρει πολύ καλά ότι το ματς θα είναι μια πολύ διαφορετική ιστορία. Δεν θα παίξει ρόλο τι έχει γίνει στα άλλα δύο ντέρμπι. Απόψε θα γραφτεί μια νέα ιστορία και οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να τη γράψουν με έναν τρόπο που θα θέλουν να τη θυμούνται για πάντα...

ΥΓ: Για την ΕΠΟ τι άλλο να πει κανείς πια; Οι άνθρωποι το έχουν... τερματίσει. Ανακοίνωσαν επίσημα τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στην Κύπρο και, όπως αποδείχθηκε, πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις δεν είχαν φροντίσει να εξασφαλίσουν ότι έχουν όλες τις απαιτούμενες άδειες! Και ύστερα ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΟ έθεσε σε αμφιβολία την ισχύ της ανακοίνωσης που έβγαλε η ίδια η ομοσπονδία που διοικεί! Μιλάμε για αδιανόητα πράγματα. Έχουν πάει σε άλλα επίπεδα την έννοια της ανικανότητας. Πλέον προκαλούν γέλιο και στους πλέον πεσμένους ψυχολογικά. Τώρα που το σκέφτομαι, κοινωνικό έργο επιτελούν, κάνουν τον κόσμο να γελάει. Άντε να τους ευχηθούμε σύντομα με παράσταση και στο Δελφινάριο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Λάθος delete πατήθηκε...

Λάθος delete πατήθηκε...

Στο ματς της χρονιάς ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε πολύ κατώτερος της περίστασης. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.