Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια ομάδα γεμάτη ποιότητα, με μπαλαδόρους!

Μια ομάδα γεμάτη ποιότητα, με μπαλαδόρους!
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:59
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Ο Ολυμπιακός δεν είναι… απλώς μια ομάδα. Είναι κάτι πολύ περισσότερο. Είναι ιδέα. Είναι συναίσθημα. Είναι δέσιμο. Είναι χαρά στη νίκη, στην επιτυχία. Είναι στενοχώρια στην ήττα… Είναι αγάπη αστείρευτη. Είναι τρόπος ζωής. Είναι μέσα μας. Στην καρδιά μας. Δεν είναι απλώς μια ομάδα. Γι’ αυτό και ονειρευόμαστε πάντοτε έναν Ολυμπιακό ακόμη καλύτερο από αυτόν που βλέπουμε.

Δεν πάει να είναι νικητής, πρωταθλητής, τροπαιούχος, να παίρνει νταμπλ, να, να, να… Πάντα θέλουμε το κάτι παραπάνω. Πάντα θέλουμε να έχουμε στην ομάδα καλύτερους παίκτες. Και από εκείνους τους οποίους έχουμε… Και πάντα ονειρευόμαστε μια ομάδα, η οποία όχι απλώς θα νικάει. Αλλά η οποία θα μας… μαγεύει. Θα κάνει όμορφα πράγματα, μέσα στο γήπεδο και θα μας κάνει να φεύγουμε από το Καραϊσκάκη… μαγεμένοι. Αυτή είναι η αξίωσή μας για τον Ολυμπιακό. Και φαίνεται πως δεν το σκεφτόμαστε μόνο εμείς έτσι… Αλλά και ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο οποίος έχει στο μυαλό του να φτιάξει μια ομάδα γεμάτη με μπαλαδόρους. Η μία γεμάτη ομάδα, με μπαλαδόρους μέσα! Δεν μπορεί κανείς να έχει ΜΟΝΟ μπαλαδόρους στην ομάδα. Χρειάζεται και να παίκτες που θα κάνουν άλλες δουλειές. Προφανώς.

Αλλά το να έχει η ομάδα μέσα τέτοιου είδους ποδοσφαιριστές, είναι που δίνει πάντα το κάτι παραπάνω. Στην ίδια την ομάδα, στον κόσμο… Συνολικά στο ποδόσφαιρο… Μαρσέλο, Χάμες Ροντρίγκες, Μπιέλ, Σκάρπα και πάει λέγοντας… ΕΤΣΙ ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό. Με παίκτες που «μιλάνε» στην μπάλα, είτε είναι 10άρια, είτε αριστερά μπακ. Δεν έχει σημασία. Το «κάτι παραπάνω» έρχεται μέσα από τη μεγάλη ποιότητα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει ο Ολυμπιακός του όχι απλώς να είναι νικητής. Αλλά και να είναι μία εξαιρετική ομάδα, να παίζει ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΛΑ. Να γουστάρει ο κόσμος, να χαίρεται και ο ίδιος, από τις ομορφιές τις οποίες η ομάδα του θα κάνει στο χορτάρι…

Ο Ολυμπιακός του άμεσου μέλλοντος θα είναι μία μίνι βερσιόν των… ‘γκαλάκτικος’. ΟΚ, το λέω στην υπερβολή του, αλλά με Μαρσέλο, με Χάμες, με Μπιέλ, με Σκάρπα να παράγουν… ομορφιές, όπως αναμένεται να συμβεί (στο γήπεδο φαίνονται όλα), ο Ολυμπιακός θα είναι πολύ πάνω από το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε βαθμό… εκτόξευσης. Με τέτοια ονόματα στην 11άδα, αλλά και με τέτοιους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, μπαλαδόρους κανονικούς, ο Θρύλος μπορεί να παράξει υπέροχο ποδόσφαιρο και να δώσει στον κόσμο του τη χαρά την οποία εκείνος ψάχνει, μέσα από περίτεχνες ενέργειες, όμορφες συνεργασίες και υπέροχα γκολ, τα οποία οι συνεργασίες αυτές θα μπορούν να παράξουν.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποδείξει ότι αφουγκράζεται τα «θέλω» των οπαδών του Ολυμπιακού. Απέναντι στον πόλεμο που δέχεται ο ίδιος και η ομάδα του, ο Μαρινάκης απαντά με μπαλαδόρους. Με ποιότητα, κλάση, αξία, την οποία προσθέτει μέσω των μεταγραφών, στην ομάδα του Θρύλου. Και με αυτή την τόνωση, ο Ολυμπιακός μπορεί να συνεχίσει να αλλάζει επίπεδο και να ανεβαίνει ολοένα και πιο ψηλά. Και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Πλέον είναι θέμα δουλειάς στο Ρέντη. Τα υλικά που προστέθηκαν είναι τα καλύτερα, ανώτατης ποιότητας. Με τη δουλειά αυτή μπορούν να γίνουν ΟΜΑΔΑ. Όχι. Λάθος. ΟΜΑΔΑΡΑ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ε, ναι! Το «10» θα πάρει, τι άλλο;

Ε, ναι! Το «10» θα πάρει, τι άλλο;

Το μόνο λογικό. Το μόνο αναμενόμενο. ΑΥΤΟΣ ο παιχταράς μπορεί να σηκώσει το «10» σε αυτή την τεράστια ομάδα. Γράφει ο Θωμάς Μπίχτας.

Παγκοσμιοποίηση!

Παγκοσμιοποίηση!

Κάτι το οποίο για τον Ολυμπιακό είναι υπέροχο. Γράφει ο Θωμάς Μπίχτας.