Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κάτι παραπάνω...»

«Κάτι παραπάνω...»
Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 - 02:58

Στη συγκέντρωση που δεν είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά και στα στοιχεία που θα χρειαστούν στο Top16, στάθηκε ο Μίλαν Τόμιτς. «Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν έχουμε κίνητρο. Πρέπει να παίζουμε όλα τα παιχνίδια το ίδιο, είτε παίζουμε με την Εφές, είτε με ομάδα με λιγότερο ποιοτικούς παίκτες.

Η συγκέντρωση δεν υπήρχε από το πρώτο λεπτό. Όποτε αποφασίσαμε να παίξουμε, υπήρχε καθυστέρηση στις αποφάσεις, κάποιος ήταν σε λάθος θέση. Προσπαθήσαμε δύο φορές να γυρίσουμε το παιχνίδι, χάσαμε κάποιους αιφνιδιασμούς και δεν μπορούσαμε να πλησιάσουμε το σκορ», δήλωσε αρχικά ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Για το Top16: «Είναι ένας πολύ δύσκολος όμιλος. Είναι πάρα πολύ καλές ομάδες, όλες που έχουν προκριθεί αξίζουν να είναι εδώ. Θα χρειαστεί κάτι παραπάνω για να μπορέσουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση.

Όλα τα παιχνίδια έχουν σημασία, έχουμε δύο ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα πριν το Top16, να δουλέψουμε, να δούμε τι θα γίνει με τους τραυματισμούς και μέσα από τη δουλειά να δούμε σε τι κατάσταση θα βρισκόμαστε στο Top16».

Διαβάστε επίσης

Τώρα αρχίζει η Ευρωλίγκα...

Τώρα αρχίζει η Ευρωλίγκα...

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο ΣΕΦ από την Αναντόλου Εφές με σκορ 81-68, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς και τώρα ακολουθεί η διαδικασία του ΤΟΡ-16 της Ευρωλίγκας...