Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα «σκυλιά» δαγκώνουν και πάλι!

Τα «σκυλιά» δαγκώνουν και πάλι!
Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015 - 21:48

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Τους αμφισβητήσατε; Σας απάντησαν με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο. «Δεν είναι στα καλά του ο Ολυμπιακός», «κουρασμένος, και αυτός ο Σπανούλης δεν βλέπεται», «πού πάμε με Χάκετ και Στρόμπερι;». Πόσες φορές τα είδατε αυτά ή τα ακούσατε τις προηγούμενες εβδομάδες; Τώρα, λοιπόν, ας… κωλοτουμπιάσουν όλοι δαύτοι, αφού οι στρατιώτες του Σφαιρόπουλου και πάλι έκαναν το θαύμα τους.

Οι ίδιοι τύποι που άκουσαν τόσο καιρό τα εξ αμάξης, πραγματοποίησαν μία ιδανική πρεμιέρα απέναντι σε μία ομάδα που πέρασε διά περιπάτου από τη Μαδρίτη.

Ο Ολυμπιακός έριξε 20 πόντους την επίθεση της Μπαρτσελόνα με φοβερή άμυνα, με σούπερ οργάνωση και πάνω απ’ όλα υπομονή στο παιχνίδι του στην επίθεση. Τα… σκυλιά του Σφαιρόπουλου και πάλι «δάγκωναν» και έδειξαν πως στο Φάληρο και σε ματς τέτοιας κρισιμότητας δεν περνάει ΚΑΝΕΙΣ!

Δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε κάποιον παίκτη ξεχωριστά, ούτε στον Σπανούλη που για ένα ακόμη ματς ανάγκασε τον Πασκουάλ να τον θέλει όλο και περισσότερο στη Βαρκελώνη. Η εμφάνιση με τους Καταλανούς ήταν ομαδική, με τον Ολυμπιακό να παίζει σαν πρωταθλητής Ευρώπης μπροστά σε ένα κοινό που απλά δεν… παίζεται.

Δεν κρύβομαι και δεν θα κρυφτώ. Εγώ πριν από το ματς φοβόμουν ότι θα ηττηθούμε από την Μπαρτσελόνα και θα μας χαλάσει η πρεμιέρα. Σε καλό μου φίλο έλεγα πως δεν θα με ενοχλούσε η ήττα. Αλλά από την άλλη, του είπα πως «μπορείς, ρε γαμώτο, να είσαι σίγουρος με αυτούς;». Ε, τελικά μάλλον είχα δίκιο στο δεύτερο σκέλος και ο Σπανούλης και η παρέα του διέψευσαν τους φόβους μου.

ΥΓ.: Τώρα κατάλαβες ότι ξεκίνησε η πραγματική Ευρωλίγκα; Είδες πως τώρα παίζεται το κανονικό μπάσκετ; Καταλαβαίνεις ότι τώρα φαίνεται η δουλειά και όχι στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας; Το Top 16 είναι η κανονική διοργάνωση, που από τη νέα χρονιά θα τη βλέπουμε στην καινούρια της μορφή. Εντάξει;;;

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 30/12/2015)

Διαβάστε επίσης

Προπόνηση για λίγους

Προπόνηση για λίγους

Έξι παίκτες του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν κανονικά και οι υπόλοιποι πήραν τις απαραίτητες «ανάσες» - Το πρόγραμμα προπόνησης των επόμενων ημερών...

Έτσι την «εκτέλεσε» (vid)

Έτσι την «εκτέλεσε» (vid)

Ο Βασίλης Σπανούλης φώναξε «παρών» στο κατάλληλο σημείο και οδήγησε τον Θρύλο σε μία μεγάλη νίκη...