Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πετύχαμε μια τεράστια νίκη»

«Πετύχαμε μια τεράστια νίκη»
Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016 - 23:21

Στη φοβερή αμυντική προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτριες του Θρύλου, η οποία τους χάρισε μια τεράστια νίκη, στάθηκε η Ελένη Καπογιάννη μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟ.

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού αναφέρθηκε επίσης στην παρουσία του ποδοσφαιρικού ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη και του προέδρου του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη, αλλά και στην υποδειγματική παρουσία των ΓΑΥΡΩΝ, οι οποίοι βοήθησαν τον Θρύλο να φτάσει σε μια ακόμα επιτυχία.

«Ήταν μια μεγάλη νίκη και ο πιο βασικός λόγος είναι επειδή αποκτήσαμε το πλεονέκτημα με 2-0 ενόψει των πλέι οφ. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι η ομάδα μας δίνει κάθε αγωνιστική το μήνυμα ότι είναι η πιο δυνατή και αυτό μας ευχαριστεί. Νομίζω ότι κάναμε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού φοβερή αμυντική προσπάθεια. Ξεπεράσαμε τη νευρικότητα του ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε και καλύτερες λύσεις στην επίθεσή μας.

Είναι πέρα για πέρα δίκαιη η επικράτησή μας. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο. Πρώτη φορά νιώσαμε τέτοια ώθηση, τον θέλουμε δίπλα μας γιατί όλοι είδαν πόσο μας βοήθησε. Και φυσικά τον κύριο Μαρινάκη που προσωπικά σε εμένα και σε όλη την ομάδα δίνει πολύ μεγάλη δύναμη η παρουσία του και του κ. Κουντούρη», δήλωσε


Διαβάστε επίσης

«Υπέροχος ο κόσμος μας»

«Υπέροχος ο κόσμος μας»

Η Εβίνα Σταμάτη αποθέωσε τους ΓΑΥΡΟΥΣ για την εξαιρετική παρουσία τους στο κλειστό της Γλυφάδας για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ.

Πανέτοιμος για το ντέρμπι

Πανέτοιμος για το ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε χωρίς (άλλα) προβλήματα την προετοιμασία του για τον αγώνα της Δευτέρας κόντρα στον ΠΑΟ...

Στηρίζουν την ομάδα οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ

Στηρίζουν την ομάδα οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν στη σημερινή προπόνηση, μαζί με τον Γιώργο Σκινδήλια, στέλνοντας μήνυμα στήριξης και ενότητας ενόψει του αυριανό αγώνα...

«Μόνο φωνή και χειροκρότημα»

«Μόνο φωνή και χειροκρότημα»

H «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ εφιστά την προσοχή των ΓΑΥΡΩΝ ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟ (25/1, 19:00) και ζητάει να έχουν κόσμια συμπεριφορά για να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα.