Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Υπέροχος ο κόσμος μας»

«Υπέροχος ο κόσμος μας»
Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016 - 23:31

Ύμνους για την εκπληκτική παρουσία των ΓΑΥΡΩΝ στις κερκίδες του κλειστού της Γλυφάδας «έψαλλε» η Εβίνα Σταμάτη. Η παίκτρια του Θρύλου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του Ολυμπιακού, που τις βοήθησε να φτάσουν στη νίκη κόντρα στον ΠΑΟ.

«Είναι μια πάρα πολύ σημαντική νίκη γιατί μεταφέρεται και στα πλέι οφ. Οπότε αυτή τη στιγμή είμαστε στο 2-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό και έχουμε το αβαντάζ της έδρας σε περίπτωση τον συναντήσουμε στην τελική φάση. Αυτή η νίκη μας δίνει άλλη ψυχολογία για να συνεχίσουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Εμείς δεν σταματάμε, στόχος μας είναι ολοκληρώσουμε την κανονική περίοδο αήττητες. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο του Ολυμπιακού που έδωσε δυναμικό παρών σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι τους χρειαζόμασταν και ήταν πάρα πολύ σημαντική η παρουσία του».

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμος για το ντέρμπι

Πανέτοιμος για το ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε χωρίς (άλλα) προβλήματα την προετοιμασία του για τον αγώνα της Δευτέρας κόντρα στον ΠΑΟ...

Είστε καλύτεροι, δείξτε το!

Είστε καλύτεροι, δείξτε το!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟ και θέλει να αντιστρέψει το κλίμα, παίρνοντας νίκη και... διαφορά. Live από το gavros.gr, 19:00, OTE Sport 4...

«Πετύχαμε μια τεράστια νίκη»

«Πετύχαμε μια τεράστια νίκη»

Η Ελένη Καπογιάννη μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι «ερυθρόλευκες» την άμυνα, ενώ παράλληλα αποθέωσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους ΓΑΥΡΟΥΣ για την παρουσία του στο κλειστό της Γλυφάδας.

Στηρίζουν την ομάδα οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ

Στηρίζουν την ομάδα οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν στη σημερινή προπόνηση, μαζί με τον Γιώργο Σκινδήλια, στέλνοντας μήνυμα στήριξης και ενότητας ενόψει του αυριανό αγώνα...