Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ραντεβού για… φουσκωτάδα

Ραντεβού για… φουσκωτάδα
Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016 - 13:53

Τι είναι αυτά τα social media βρε αδερφάκι μου. Και πόσο επικίνδυνα μπορούν να γίνουν εάν αυτός που γράψει κάτι, δεν προσέχει τι λέει. Όπως πχ στην περίπτωση του Νίκου Παππά.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, είναι γνωστός για τον ατίθασο χαρακτήρα του. Και με κάθε τρόπο το αποδεικνύει. Αλλά και ο ίδιος καμία φορά πέφτει σε… γκάφες. Ανθρωποι είμαστε,όμως πρέπει να προσέχουμε τι λέμε και τι διαγράφουμε.

Σε ένα θέμα λοιπόν το οποίο ανέβηκε σε ελληνικό σάιτ, γραφόταν πως είναι ειλημμένη απόφαση του Φώτη Κατσικάρη να τον καλέσει ξανά στην Εθνική. Αφού η «γαλανόλευκη» έχει λειψανδρία από γκαρντ στη μετά Σπανούλη εποχή και χωρίς τον Ζήση, ο Παππάς θα ήταν ανάμεσα στις επιλογές του.

Ένας φίλος λοιπόν του Παππά, «πόσταρε» το συγκεκριμένο κείμενο στον τοίχο του (που είναι δημόσιος για όλους) και τον ρώτησε: «Συμβαίνει κάτι που δεν ξέρω ρε; Θα πας Εθνική;» για να απαντήσει ο ίδιος γεμάτος…. θράσος «Ούτε να τον φτύσω φίλε... Μην τσιμπάς... Καλοκαίρι φουσκωτάδα έχει φέτος... Παραιτήσου και ετοιμάσου...».
Βέβαια μετά από λίγη ώρα, ο παίκτης του Παναθηναϊκού κατέβασε το σχόλιό του (κάποιος θα του το… σφύριξε) αλλά τα «λαγωνικά» μας, πρόλαβαν και μας το έστειλαν.

Για να μην λέτε ότι λέμε και ψέματα δηλαδή…

Διαβάστε επίσης

Χρόνια Πολλά ρε γίγαντα (pic)

Χρόνια Πολλά ρε γίγαντα (pic)

Ο Οθέλο Χάντερ έχει σήμερα τα γενέθλιά του και από την ΚΑΕ Ολυμπιακός του έστειλαν τις κατάλληλες ευχές για να γιορτάσει.

2-1 και ο Μπίλι καλά κρατεί!

2-1 και ο Μπίλι καλά κρατεί!

Ο Τόλης Λεούσης γράφει την άποψή του στον «ΓΑΥΡΟ» για το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού, αλλά και τον μεγάλο του αρχηγό.

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Μεγάλη η νίκη του Ολυμπιακού με 77-72 στον τρίτο τελικό και πλέον οι Πειραιώτες βρίσκονται με το ένα χέρι να κρατούν το τρόπαιο του πρωταθλητή.