Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»
Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016 - 08:29

Στο ΣΕΦ διεξήχθη χθες ο τρίτος τελικός της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Ο ΠΑΟ προηγήθηκε σε μια φάση με 59-66, αλλά ο Ολυμπιακός με ένα σερί 12-0, έκανε το 71-66, για να κερδίσει εν τέλει με 77-72. Σπουδαία και μεγάλη η νίκη της ομάδας του Ολυμπιακού, που μετά το 66-68 στο ΟΑΚΑ, έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών και βρίσκεται μία επιτυχία μακριά από τον τίτλο του πρωταθλητή.

Φοβερός και τρομερός ο Σπανούλης με 22 πόντους, βοήθησε σε μεγάλο σημείο τον Ολυμπιακό να ξεπεράσει τον ΠΑΟ και να φτάσει στη νίκη με πέντε πόντους διαφορά. Σπουδαίος και ο κόσμος στην εξέδρα, έκανε το παν για να φτάσει η ομάδα στο καλό αποτέλεσμα.

Διαβάστε στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί όλο το ρεπορτάζ από τη μεγάλη νίκη της ομάδας, αλλά και όλο το ρεπορτάζ από όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

2-1 και ο Μπίλι καλά κρατεί!

2-1 και ο Μπίλι καλά κρατεί!

Ο Τόλης Λεούσης γράφει την άποψή του στον «ΓΑΥΡΟ» για το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού, αλλά και τον μεγάλο του αρχηγό.

Ραντεβού για… φουσκωτάδα

Ραντεβού για… φουσκωτάδα

Το καλοκαίρι σκέφτεται ήδη ο Νίκος Παππάς , ο οποίος απάντησε σε σχόλιο του στο facebook περιφρονητικά για τον Φώτη Κατσικάρη λέγοντας «Ούτε να τον.. .φτύσω».

«Ψυχωμένος» για το 2-1!

«Ψυχωμένος» για το 2-1!

Ο Θρύλος υποδέχεται τον ΠΑΟ στο «καμίνι» του ΣΕΦ και θα τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη και να κάνει το 2-1 στη σειρά των τελικών. Live από το gavros.gr στις 19:30/OS4…

Σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από τον Χάντερ

Σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από τον Χάντερ

Δεν προσφέρει μόνο βοήθεια στους συμπαίκτες του στους αγώνες, αλλά και στους συνανθρώπους μας, καθώς προσέφερε 22 χιλιάδες μπουκάλια νερό στους πρόσφυγες που βρίσκονται στο Ελληνικό.