Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός έχει ομάδα και ψυχολογία»

«Ο Ολυμπιακός έχει ομάδα και ψυχολογία»
Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016 - 00:11

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη της ομάδας του Ολυμπιακού, σημειώνοντας πως οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ομάδα και παίκτες που ο καθένας γνωρίζει τι πρέπει να κάνει στο παιχνίδι.

«Ήταν ένας αγώνας Ευρωλίγκας, σημαντικός, εκτός έδρας... Άλλες ομάδες έχουν μεγάλο πλεονέκτημα. Οι τουρκικές για παράδειγμα παίζουν 12 εκτός έδρας ματς, εμείς 14. Είναι σημαντική αυτή η νίκη. Ο Ολυμπιακός έχει ομάδα και ψυχολογία πλέον. Έχει παίκτες που παίζουν τον ρόλο τους άριστα και είχαμε ψυχραιμία στο -4 και στο -2. Ο ΠΑΟ έβαλε μεγάλα τρίποντα, πέρασε μπροστά, αλλά στο τέλος εμείς ήμασταν ψύχραιμοι. Άλλαξα θέση για να δω καλύτερα την τελευταία επίθεση», ανέφερε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και συνέχισε για τα ρίσκα που πήρε ο Σφαιρόπουλος στο τέλος, αλλά και για τους ρέφερι.

«Ούτε εγώ άκουσα τι έγινε, χωρίς ρίσκο δεν κερδίζεις αν είσαι πίσω στο σκορ. Είναι τελείως διαφορετικό το ματς της Ευρωλίγκας, ένας παράγοντας είναι και οι διαιτητές. Ο ξένος σήμερα πήγε να το διακόψει. Έχει αλλάξει και η ψυχολογία του Ολυμπιακού. Είμαστε στο 5-3, πάμε για το 6-3. Από αυτή την έδρα δύσκολα θα περάσουν άλλες ομάδες για να πάρουν τη νίκη».

Διαβάστε επίσης

«Αξίζαμε τη νίκη»

«Αξίζαμε τη νίκη»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ έδειξε χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία και έφτασε σε μια πολύ σημαντική νίκη.

Το πανηγύρισαν με τη ψυχή τους!

Το πανηγύρισαν με τη ψυχή τους!

Οι δύο ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, είδαν τον αγώνα με τον ΠΑΟ από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο και πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη του Θρύλου.