Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Προσπαθώ να γίνω εκείνος που ήμουν πέρσι»

«Προσπαθώ να γίνω εκείνος που ήμουν πέρσι»
Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 - 23:54

Ο Πάτρικ Γιανγκ έβγαλε ενέργεια και πάθος στο παρκέ και βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Αμερικανός μετά το τέλος του παιχνιδιού αναφέρθηκε στην εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στους Σέρβους και τόνισε ότι ο στόχος του είναι να επιστρέψει σύντομα στα επίπεδο απόδοσης που είχε στην περσινή σεζόν, πριν το σοβαρό τραυματισμό του. Γι’ αυτό το λόγο όπως ανέφερε χαρακτηριστικά δίνει τον καλύτερό του εαυτό στις προπονήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Προσπαθώ να γίνω εκείνος που ήμουν πέρσι. Μέρα με την ημέρα προσπαθώ να δίνω τα πάντα στην προπόνηση και να είμαι ένας καλός συμπαίκτης. Θέλω να καταφέρω να επιστρέψω στο σημείο που ήμουν πέρσι».

Στη συνέχεια τόνισε: «Ο Ολυμπιακός επιδεικνύει μια σταθερότητα. Μπορεί μερικές φορές να μην παίζουμε καλά, αλλά οι νίκες έρχονται. Είναι εντελώς διαφορετικό το να μαθαίνεις κερδίζοντας πράγματα, από το να μαθαίνεις χάνοντας τα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο.

Σίγουρα η άμυνα είναι ένα από τα βασικά μας στοιχεία. Σήμερα, υπήρξαν κάποια προβλήματα. Κάναμε λάθη στην επίθεση, τα οποία δεν μας άφησαν να πετύχουμε εύκολους πόντους, αλλά αντιθέτως έδωσαν την ευκαιρία στον Ερυθρό Αστέρα να σκοράρει. Αυτό είναι ένα από τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε στη συνέχεια της σεζόν».

Διαβάστε επίσης

MVP ο Λοτζέσκι

MVP ο Λοτζέσκι

Ο Αμερικανός με βελγικό διαβατήριο πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης.

Μια οικογένεια! (pics+vid)

Μια οικογένεια! (pics+vid)

Μετά το τέλος του αγώνα οι ΓΑΥΡΟΙ και Σέρβοι αποθέωσαν και καταχειροκρότησαν τους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα.