Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολο το σύστημα ενάντια στον Ολυμπιακό

Ολο το σύστημα ενάντια στον Ολυμπιακό
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 - 09:44

Το μένος τους απέναντι στον Ολυμπιακό είναι τεράστιο! Τους πονάει που ο Θρύλος είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας και κάθε χρόνο σαρώνει τα πάντα στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός δέχεται ανηλεή πόλεμο και αυτό φάνηκε για μια ακόμα φορά με αφορμή τον αγώνα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ με τον Παναθλητικό στην Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη λόγω των κακών καιρικών συνθηκών άργησε να φτάσει στην συμπρωτεύουσα και ως εκ τούτου μετατέθηκε η ώρα έναρξης του αγώνα. Κάποιοι θέλοντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις άρχισαν να ζητούν τον μηδενισμό και κατ’ επέκταση υποβιβασμό του Ολυμπιακού. Την ίδια ώρα ο Παναθλητικός Συκεών βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμή με την «ερυθρόλευκη» αποστολή, η οποία έφτασε στην Θεσσαλονίκη και το παιχνίδι ξεκίνησε κανονικά. Αρα, το φύλλο αγώνος θα κλείσει κανονικά και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μηδενιστεί ο Ολυμπιακός. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν ταξίδεψε χθες, όπως συνήθως γίνεται, λόγω του τελικού του Κυπέλλου μπάσκετ ανδρών και της μεγάλης μετακίνησης οπαδών.

Για μια ακόμα φορά το σύστημα λειτούργησε ενάντια στον Ολυμπιακό. Το μόνο που θέλουν είναι να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να κερδίσουν τα παιχνίδια εκτός γηπέδων. Αλλωστε, μέσα σε αυτά έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι δεν μπορούν να κοντράρουν τον Θρύλο. Θέλουν να πάρουν τα παιχνίδι στα χαρτιά, καθώς μόνο έτσι μπορούν να κερδίσουν την ομάδα της Ελένης Καπογιάννη. Το μοναδικό που έχουν στο μυαλό τους είναι πως θα χτυπήσουν τον Ολυμπιακό, ο οποίος επενδύει συνεχώς και έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα. Τους πονάει και γι’ αυτό ψάχνουν διαφορετικούς τρόπους για να κερδίζουν τους αγώνες. Είτε με προπαγάνδα είτε στα χαρτιά.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού: «Ο Παναθλητικός όπως και κάθε σωματείο έχει κάθε δικαίωμα να περιμένει. Δεν είναι ένα σωματείο που κερδίζει τους αγώνες στα χαρτιά, αλλά μέσα στο γήπεδο και σήμερα με αυτό που έκανε επέδειξε αθλητικό ήθος και παιδεία που δυστυχώς άλλα σωματεία δεν έχουν».

Όπως και να έχει, προς αποκατάσταση της αλήθειας, ο αγώνας στην Θεσσαλονίκη ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί κανονικά!

Διαβάστε επίσης

 «Ακόμη μία νίκη»

«Ακόμη μία νίκη»

Η Ελένη Καπογιάννη τόνισε σε δηλώσεις της πως παρά την καθυστέρηση, η οποία έφερε εκνευρισμό στην ομάδα ο Ολυμπιακός πήρε μία ακόμη νίκη κόντρα στον Παναθλητικό Συκεών.

Γαστρεντερίτιδα ο Μιλουτίνοφ!

Γαστρεντερίτιδα ο Μιλουτίνοφ!

Συνεχίζονται τα προβλήματα στον Ολυμπιακό ενόψει Φενέρ. Άρρωστος ο Σέρβος, ενώ εκτός έμειναν εκ νέου οι Σπανούλης, Παπαπέτρου. Μέρους του προγράμματος ο Γιανγκ.