Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ακόμη μία νίκη»

 «Ακόμη μία νίκη»
Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017 - 23:44

Ακόμη μία νίκη πήρε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθλητικό Συκεών.

Η προπονήτρια του Θρύλου, Ελένη Καπογιάννη τόνισε σε δηλώσεις της αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού πω η ομάδα της πήρε μία ακόμη νίκη, παρά το γεγονός πως υπήρξε ειδικά στο πρώτο μέρος εκνευρισμός από την καθυστέρηση του ματς.

Επίσης, υπογράμμισε πως στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός έκανε πιο επιθετική την άμυνά του, πέτυχε εύκολα καλάθια και έτσι έφτασε σε αυτή την άνετη επικράτηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ελένης Καπογιάννη:

«Πήραμε ακόμα μία νίκη, παρόλο που υπήρχε αυτή η καθυστέρηση κάτι που έφερε έναν εκνευρισμό στην ομάδα από το πρώτο ημίχρονο. Γενικά όμως ανταποκριθήκαμε πολύ καλύτερα αμυντικά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα κάνοντας την άμυνά μας πιο επιθετική να έχουμε πολύ πιο εύκολα καλάθια. Ημασταν άστοχοι από την γραμμή του τριπόντου, αυτό δεν λέει τίποτα, η ομάδα έδειξε την ποιότητά της σε αρκετές φάσεις του παιχνιδιού ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Συγχαρητήρια στις παίκτριές μας και εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθλητικό».

Διαβάστε επίσης

Ολο το σύστημα ενάντια στον Ολυμπιακό

Ολο το σύστημα ενάντια στον Ολυμπιακό

Το κάνουν όλα για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, καθώς είναι ολοφάνερο ότι δεν μπορούν να κοντράρουν τον Θρύλο. Θέλουν να κερδίζουν τα ματς στα χαρτιά. Ομως, για μια ακόμα φορά εκτίθενται, καθώς το ματς στην Θεσσαλονίκη ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί κανονικά!

Γαστρεντερίτιδα ο Μιλουτίνοφ!

Γαστρεντερίτιδα ο Μιλουτίνοφ!

Συνεχίζονται τα προβλήματα στον Ολυμπιακό ενόψει Φενέρ. Άρρωστος ο Σέρβος, ενώ εκτός έμειναν εκ νέου οι Σπανούλης, Παπαπέτρου. Μέρους του προγράμματος ο Γιανγκ.

«15 στα 15» και συνεχίζει!

«15 στα 15» και συνεχίζει!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ νίκησε στην Θεσσαλονίκη τον Παναθλητικό Συκεών με 65-46 και πέτυχε την 15η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.