Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η προπαγάνδα κατά του Ολυμπιακού σε όλο της το μεγαλείο (pic)

Η προπαγάνδα κατά του Ολυμπιακού σε όλο της το μεγαλείο (pic)
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 - 20:49

Και τι δεν έχουμε ακούσει εδώ και δύο ημέρες για το θέμα που προέκυψε με την κυριακάτικη αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθλητικό για το μπάσκετ των γυναικών. Ωστόσο, ήρθε μια απάντηση από τα επίσημα χείλη του Παναθλητικού, ώστε να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους. Και ποια είναι αυτά; Το… «ξεβράκωμα» στην προπαγάνδα που κάνουν εναντίον του Ολυμπιακού, κάποια «δήθεν» αντικειμενικά σάιτ.

Ολόκληρη την χθεσινή ημέρα, προσπαθούσαν να αποδείξουν με κάθε τρόπο και προς όλο τον κόσμο, ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ήταν τελείως αντίθετη με το ενδεχόμενο ολιγόωρης αναβολής του αγώνα. Ωστόσο, αυτό που βγαίνει από την ανακοίνωση της ομάδας του Παναθλητικού είναι το εντελώς αντίθετο. Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της ομάδας των Συκεών για το θέμα αναφέρεται χαρακτηριστικά: «τονίσαμε προς πάσα κατεύθυνση ότι είμαστε διατεθειμένοι να διευκολύνουμε την κατάσταση με σκοπό να διεξαχθεί το παιχνίδι».

Το ότι κάποιοι δεν μπορούν να αντέξουν την αλήθεια είναι κάτι που το ξέρουμε εδώ και καιρό. Γιατί, όπως τονίσουν οι άνθρωποι του Παναθλητικού, ήταν αντίθετοι όχι προς την μετάθεσή του αγώνα μερικών ωρών, αλλά προς το ενδεχόμενο αναβολής του. Όμως τα σάιτ της προπαγάνδας παρουσίαζαν τα δικά τους… θέλω και για μια ακόμα φορά προσπαθούσαν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια και να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Έτσι, η στάση που τήρησε η ομάδα του Παναθλητικού δεν άρεσε σε κάποιους και στα επόμενα ρεπορτάζ που έκαναν, ανέφεραν ότι τελικά άλλαξε… στάση ο Παναθλητικός.

Και για του λόγου του αληθές, δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση του Παναθλητικού:

«Περήφανοι που προστατεύσαμε το μπάσκετ, παρά την ζημία που υποστήκαμε σε κάθε επίπεδο.

O Παναθλητικός Goalbet και με αφορμή όλα όσα συνέβησαν για τη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ολυμπιακό, διευκρινίζει τα ακόλουθα:

Γύρω στις 10.00 το πρωί ενημερωθήκαμε ότι υπάρχει πρόβλημα με την πτήση του Ολυμπιακού λόγω του γνωστού και μόνιμου προβλήματος του Αεροδρομίου Μακεδονία κατά τη χειμερινή περίοδο όπου σχεδόν καθημερινά αναβάλλονται πτήσεις λόγω ομίχλης.

Λίγο αργότερα και με επικοινωνία της ομοσπονδίας με εμάς, μας αναφέρθηκε ότι υπάρχει πιθανότητα αναβολής του αγώνα κάτι μου ξεκαθαρίσαμε ότι μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους για λόγους που δεν είναι της στιγμής να αναλύσουμε. Παράλληλα τονίσαμε προς πάσα κατεύθυνση ότι είμαστε διατεθιμένοι να διευκολύνουμε την κατάσταση με σκοπό να διεξαχθεί το παιχνίδι. Στις 12.45 και λίγο πριν ανοίξει το φύλλο αγώνος ενημερωθήκαμε ότι τελικά η πτήση του Ολυμπιακού θα γίνει κανονικά στις 13.00 χωρίς να γνωρίσουμε τελικά για την έκβαση του αγώνα. Παράλληλα είχαμε επικοινωνία με την ομοσπονδία όπου μας αναφέρθηκε η πιθανότητα διεξαγωγής του αγώνα στις 15.00 κάτι που τελικά όπως ενημερωθήκαμε έγινε με επίσημη ανακοίνωση της ομοσπονδίας.Σε εκείνο το σημείο ξεκαθαρίσαμε ότι συναινούμε στην μετάθεση της ώρας του αγώνα με μοναδικό σκοπό την ανάδειξη του νικητή εντός αγωνιστικών χώρων. Παράλληλα κατόπιν σύσκεψης του Δ.Σ., αρνηθήκαμε να υποβάλλουμε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα θεωρώντας άδικο για εμάς, για τον Ολυμπιακό, για το μπάσκετ γενικότερα, να κριθεί η τύχη ενός αγώνα στα χαρτιά.

Με την απόφασή αυτή, είμαστε περήφανοι που προστατεύουμε το μπάσκετ, παρά την πολλαπλή ζημία που υποστήκαμε σε κάθε επίπεδο.Και η απώλεια είναι τόσο αγωνιστική καθώς μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι στα χαρτιά και ίσως αυτή η απόφαση να μας στοιχίσει στο μέλλον με βάση την τελική μας θέση στο πρωτάθλημα, όσο και οικονομική καθώς περισσότεροι από 300 φίλαθλοι μας, αποχώρησαν στις 13.00 θεωρώντας δεδομένη τη μη διεξαγωγή του αγώνα κι έτσι διατέθηκαν ελάχιστα εισιτήρια. Συγχρόνως αποχώρησαν οι γονείς και τα παιδιά ομάδων από την επαρχία που είχαν έρθει να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι γιορτή για το γυναικείο μπάσκετ. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι πρόβλημα δημιουργήθηκε και στην προγραμματισμένη τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα λόγω αδυναμίας του τεχνικού επιτελείου της εταιρείας που συνεργαζόμαστε τόσο για την παραμονή του τεχνικού εξοπλισμού μέχρι τις 17.30 (ώρα που έληξε ο αγώνας) όσο και των δημοσιογράφων που θα κάλυπταν το παιχνίδι. Ο Παναθλητικός Goalbet ζητάει συγνώμη από πλήθος φίλων της ομάδας τόσο για την ταλαιπωρία που έζησαν όσο και για την αδυναμία παρακολούθησης ενός τόσο σημαντικού αγώνα στην ιστορία της ομάδας μας».

Τώρα πως γίνεται σε δύο διαφορετικά σάιτ να κάνουν το ίδιο λάθος πραγματικά είναι απορίας άξιο. Μήπως τελικά αυτός που τους ενημερώνει και τους δίνει τα θέματα, είναι και αυτός που κάνει την μεγαλύτερη προπαγάνδα κατά του Ολυμπιακού;

Το σίγουρο είναι ότι οι δήθεν αντικειμενικοί εκτέθηκαν για μια ακόμα φορά. Δεν τους πιστεύει κανείς, καθώς πλέον είναι ολοφάνερο πως ό,τι γράφουν το γράφουν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Διαβάστε επίσης

Μοίρασε χαμόγελα ο Ολυμπιακός (pics)

Μοίρασε χαμόγελα ο Ολυμπιακός (pics)

Ο Ολυμπιακός στηρίζει απόλυτα το πρόγραμμα ΟΝΕ ΤΕΑΜ και στέκεται έμπρακτα δίπλα στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Πειραιά.