Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μοίρασε χαμόγελα ο Ολυμπιακός (pics)

Μοίρασε χαμόγελα ο Ολυμπιακός (pics)
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 - 21:26

Ο Ολυμπιακός στηρίζει απόλυτα το πρόγραμμα ΟΝΕ ΤΕΑΜ και στέκεται έμπρακτα δίπλα στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Πειραιά. Τα παιδιά από το Εργαστήριο πραγματοποίησαν 2 προπονήσεις με 15 δοκιμασίες, μέσα από τις οποίες έπρεπε να αποκαλύψουν τα γράμματα και να ολοκληρώσουν την πρόταση: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ONE TEAM».

Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμασιών πραγματοποιήθηκε η πίτας όπου ο νικητής κέρδισε μια μπάλα με υπογραφές των παικτών του Ολυμπιακού.

Διαβάστε την ενημέρωση της ΚΑΕ: «Στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της Ευρωλίγκα, One Team, τα παιδιά από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Πειραιά ολοκλήρωσαν 2 προπονήσεις με 15 δοκιμασίες ‘’CHALLENGES’’ ώστε να καταφέρουν να αποκαλύψουν τα γράμματα και να ολοκληρώσουν την πρόταση: ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ONE TEAM!

Οι δοκιμασίες που πέρασαν περιείχαν δεξιότητες από ντρίπλα, πάσα, σουτ, ριμπάουντ, συγχρονισμό κινήσεων, ταχύτητα, παιχνίδι αντίληψης μέχρι και χορό! Μόλις ολοκλήρωσαν επιτυχημένα το εγχείρημα τότε έγινε και η κοπή της πίτας όπου ο νικητής κέρδισε μια μπάλα με υπογραφές των παικτών μας».

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης