Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φουλ για πρωτιά και πλεονέκτημα!

Φουλ για πρωτιά και πλεονέκτημα!
Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 - 13:04

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του στην Κρήτη κόντρα στο Ρέθυμνο και έκανε ένα ακόμα βήμα, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο της Α1.

Ο στόχος του Θρύλου είναι η πρωτιά, η οποία θα του δώσει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στους αγώνες των πλέι οφ. Για να τον πετύχει θα πρέπει να κερδίσει και τα τρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός την Κυριακή 2 Απριλίου θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ τον ΠΑΟΚ και την Δευτέρα 10/4 θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα Πατρών στην Αχαΐα. Την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί την Κύμη στο Φάληρο, με τον αγώνα να έχει προγραμματιστεί για τις 13 Απριλίου.

Αν ο Θρύλος παρουσιαστεί σοβαρός, δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα για να κατακτήσει την πρωτιά και να πάρει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου:

Κυριακή, 2 Απριλίου: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ (ΣΕΦ, 17:00)

Δευτέρα, 10 Απριλίου: Προμηθέας Πατρών-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Τόφαλος, 19:00)

Πέμπτη, 13 Απριλίου: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Κύμη (ΣΕΦ, 17:00)

Διαβάστε επίσης

Επικεντρώνεται στην Εφές

Επικεντρώνεται στην Εφές

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του τον αγώνα με το Ρέθυμνο και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο παιχνίδι της Πέμπτης με την τούρκικη ομάδα.

Τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ

Τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ

Θα διατίθενται από την Τετάρτη (29/03) μέσω ίντερνετ, ενώ την Κυριακή θα υπάρχουν στα εκδοτήρια του ΣΕΦ από τις 10:00 και μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα.

Και τώρα το νταμπλ!

Και τώρα το νταμπλ!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ μετά το Κύπελλο βάζει πλώρη και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.