Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και τώρα το νταμπλ!

Και τώρα το νταμπλ!
Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 - 12:48

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού έκανε… πλάκα στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας και κατέκτησε πανεύκολα το τρόπαιο.

Οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη διέλυσαν τόσο τον Πρωτέα Βούλας στον ημιτελικό όσο και τον Πανιώνιο στον τελικό της διοργάνωσης και έβαλαν στην τροπαιοθήκη του συλλόγου τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Ο Θρύλος απέδειξε για πολλοστή φορά ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και πλέον έχει βάλει πλώρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να κατακτήσουν και πάλι το νταμπλ και να γεμίσουν με χαρά και περηφάνια τους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Ο Ολυμπιακός άλλωστε πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα και πάντα στοχεύει σε τίτλους και διακρίσεις.

Διαβάστε επίσης

Φουλ για πρωτιά και πλεονέκτημα!

Φουλ για πρωτιά και πλεονέκτημα!

Ο Ολυμπιακός στα τρία τελευταία παιχνίδια της Α1 θα αντιμετωπίσει τους ΠΑΟΚ, Προμηθέα και Κύμη και θέλει ισάριθμες νίκες για να τερματίσει στην πρώτη θέση!

Επικεντρώνεται στην Εφές

Επικεντρώνεται στην Εφές

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του τον αγώνα με το Ρέθυμνο και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο παιχνίδι της Πέμπτης με την τούρκικη ομάδα.

«Η άμυνά μας έδωσε τη νίκη»

«Η άμυνά μας έδωσε τη νίκη»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στο Ρέθυμνο, τονίζοντας πως η ομάδα του είχε την κυριαρχία και τον έλεγχο του ματς.