Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανέτοιμες Μάλτση και Καλτσίδου ενόψει play off

Πανέτοιμες Μάλτση και Καλτσίδου ενόψει play off
Κυριακή, 9 Απριλίου 2017 - 18:36

Ο Ολυμπιακός επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής και του Πρωτέα Βούλας με 92-45, με τις «ερυθρόλευκες» να παίρνουν μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, μια μόλις αγωνιστική, πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει και των αγώνων που θα κρίνουν το πρωτάθλημα, έδειξαν ότι βρίσκονται δύο από τα «βαριά χαρτιά» της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, η Εβίνα Μάλτση και η Στέλλα Καλτσίδου.

Όσον αφορά την Μάλτση, στο παιχνίδι κόντρα στον Πρωτέα, πέτυχε 22 πόντους, έχοντας εξαιρετικά στατιστικά, (4/7 τριπ., 4/5 διπ., 2/2, 3 ασσίστ, 3 κλεψίματα, 2 ριμπάουντ), συνεχίζοντας τις εξαιρετικές της εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τα «ερυθρόλευκα», μετά την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση λόγω του τραυματισμού της.

Παράλληλα, και η Στέλλα Καλτσίδου, ήταν σούπερ σε ένα ακόμα παιχνίδι, βοηθώντας τόσο στη δημιουργία, όσο και στην αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού, έχοντας στο παιχνίδι με την ομάδα της Βούλας 13 πόντους, έχοντας ½ τρίποντα αλλά μαζεύοντας και έξι ριμπάουντ.

Την τελευταία αγωνιστική ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Αθηναϊκό την Μεγάλη Τετάρτη (14:00), και στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκες» θα ρίξουν όλο τους το βάρος στις αναμετρήσεις των play off.

Διαβάστε επίσης

Μια ακόμα νίκη με όμορφο μπάσκετ

Μια ακόμα νίκη με όμορφο μπάσκετ

Χωρίς να αντιμετωπίσουν καμία δυσκολία τα κορίτσια του Θρύλου, επικράτησαν με 92-45 του Πρωτέα στη Βούλα και έδειξαν πανέτοιμες για τα play off παίζοντας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κυριαρχικό μπάσκετ.

Τα «διπλά» χάρισαν το πλεονέκτημα!

Τα «διπλά» χάρισαν το πλεονέκτημα!

Μεγάλη ανάλυση του «ΓΑΥΡΟΥ» για το πώς η ομάδα μπόρεσε να πάρει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ - Μεγάλο ρόλο σε αυτό, έπαιξαν οι εκτός έδρας νίκες.

Μασάζ για την Πόλη

Μασάζ για την Πόλη

Ο Ακατονόμαστος γράφει για την ομάδα μπάσκετ και την αγωνιστική άνοδος του Βασίλη Σπανούλη.