Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα»

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα»
Κυριακή, 16 Απριλίου 2017 - 13:38

Με την Εφές θα παίξει στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός, που έχει τα δύο πρώτα παιχνίδια στην έδρα του, το ΣΕΦ, το οποίο θα... πλημμυρίσει από κόσμο. Με τον Μπράιαντ Ντάνστον, να έχει ζήσει παρόμοιες στιγμές, όταν αγωνιζόταν στον Θρύλο και να λέει για τους αγώνες με τον Ολυμπιακό.

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα, ειδικά με τον κόσμο στο πλευρό του. Οι οπαδοί του είναι μέρος της ομάδας και του δίνουν μεγάλη δύναμη και ενέργεια. Εμείς θα πρέπει να τους αγνοήσουμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ελπίζω τουλάχιστον να υπάρχει ανάλογη ατμόσφαιρα στην έδρα μας», ήταν τα λόγια του και συνέχισε.

«Εμείς είμαστε προσηλωμένοι στο πρώτο παιχνίδι και ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο το έργο μας. Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη και στόχος μας μετά την πρόκριση στα play offs είναι να πάμε στο Final 4. Είναι μεγάλο το κίνητρο που το Final 4 γίνεται στην Κωνσταντινούπολη και είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεται εκεί τουλάχιστον μια τουρκική ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Να ζήσεις Βαγγέλη (vid)

Να ζήσεις Βαγγέλη (vid)

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο παίκτης του Ολυμπιακού και φυσικά δεν τον ξέχασε κανείς από την ομάδα.

Χρόνια Πολλά Βαγγέλη (pic)

Χρόνια Πολλά Βαγγέλη (pic)

Τα 27 του χρόνια συμπληρώνει σήμερα ο Βαγγέλης Μάντζαρης και η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε ευχητήριο μήνυμα στα social media.

Λίγο πριν την Πόλη (vid)

Λίγο πριν την Πόλη (vid)

Με τους αγώνες με την Εφές για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας να πλησιάζουν, η ΚΑΕ ανάρτησε βίντεο με τις δηλώσεις των παικτών που καλούν τον κόσμο να πάει στο ΣΕΦ.