Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, να στείλουμε τη σειρά πίσω στο ΣΕΦ»

«Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, να στείλουμε τη σειρά πίσω στο ΣΕΦ»
Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017 - 22:36

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός επιθετικά σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού με την Αναντολού Εφές, κάτι που πλήρωσε όπως ανέφερε και σε δηλώσεις του ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο Ελληνας φόργουορντ του Θρύλου υπογράμμισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του σίγουρα αδίκησαν τους εαυτούς τους με την εμφάνισή τους, ωστόσο επισήμανε πως πλέον θα πρέπει όλοι να επικεντρωθούν στο ματς της Παρασκευής.

Τέλος, αναφέρθηκε στο επεισόδιο του Παπανικολάου με τον Μπράουν, επισημαίνοντας πως αυτό τους «ξύπνησε», καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε όταν βλέπεις έναν συμπαίκτη σου να παλεύει αυτό σε τρελένει.

Πιο συγκεκριμένα ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε:

Για το παιχνίδι:

«Στα τελευταία λεπτά παλέψαμε και παίξαμε δυνατά και κάτι παραπάνω από μπάσκετ, δηλαδή ξύλο και να το πάμε στην κατοχή, στο σουτ, στο ριμπάουντ, κάτι που δεν κάναμε σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ήταν κακός επιθετικά σε μεγάλος μέρος του ματς:

«Δεν υπάρχει δικαιολογία όταν έχεις να παίξεις ένα τέτοιο ματς, πρέπει να είσαι έτοιμος, όλοι ως ομάδα. Δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτό γιατί έχουμε ακόμα μία ευκαιρία για να νικήσουμε. Εχουμε κερδίσει αρκετά ματς στις λεπτομέρειες. Μην ξεχνάμε τι έχει κάνει ο Ολυμπιακός στο παρελθόν. Πολλές φορές νικάς αν και δεν είσαι καλύτερος, είχαμε την ευκαιρία να κλέψουμε το παιχνίδι στο τέλος. Σίγουρα αδικήσαμε τους εαυτούς μας γιατί είχαμε μεγάλη κενά διαστήματα και η Εφές πήρε μεγάλη διαφορά».

Για το επόμενο αγώνα:

«Είναι άλλο ένα παιχνίδι για να συνειδητοποιήσουμε τι ευκαιρία έχουμε. Να το βάλουμε στο μυαλό μας, γιατί είναι μεγάλη ευκαιρία να στείλουμε τη σειρά πίσω στο ΣΕΦ».

Για το αν η ομάδα ξύπνησε μετά το επεισόδιο του Παπανικολάου με τον Μπράουν:

«Μας ξύπνησε το επεισόδιο. Οταν βλέπεις τον συμπαίκτη σου να παλεύει, σε τρελαίνει. Μας ξύπνησε».

Διαβάστε επίσης

«Χάσαμε το ματς από την επίθεση»

«Χάσαμε το ματς από την επίθεση»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υπογράμμισε πως οι παίκτες του δεν ήταν συγκεντρωμένοι στην επίθεση κόντρα στην Εφές και για αυτό έχασαν το συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Αγγιξε» την ανατροπή, την Παρασκευή κάνει το μπρέικ

«Αγγιξε» την ανατροπή, την Παρασκευή κάνει το μπρέικ

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες με 64-60 από την Εφές, ωστόσο έδειξε πως μπορεί να κάνει το μπρέικ την Παρασκευή και να φέρει τη σειρά πίσω στο ΣΕΦ-Μυθικός Σπανούλης στο τέλος πήγε να γυρίσει μόνος του το ματς.