Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκάνδαλο η τιμωρία του Σχινά

Σκάνδαλο η τιμωρία του Σχινά
Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017 - 15:33

Τα είχαμε γράψει από το πρωί και τελικά δικαιωθήκαμε. Η ΚΕΔ τιμώρησε με αστείες δικαιολογίες τον Τόμι Σχινά, προκειμένου να μην βρίσκεται στην τριάδα των διαιτητών που θα σφυρίξει τον πέμπτο τελικό στο ΣΕΦ!

Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα! Εκαναν τα αδύνατα-δυνατά για να μην σφυρίξει στον… τελικό των τελικών και τελικά με μια απλή και τελείως γελοία δικαιολογία τον έβγαλαν από τη λίστα. Αντ’ αυτού η… σοβαρή ΚΕΔ όρισε σε δεύτερο συνεχόμενο τελικό τον Αναστόπουλο, ο οποίος έκανε αίσχη στον τέταρτο τελικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Σχινά:

«Η ΚΕΔ/ΕΟΚ αφού έλαβε γνώση των δημοσιεύσεων στα Μέσα Μαζικής Δικτύωσης που ξεκίνησαν από τοποθετήσεις του διαιτητή κ Χρυσόστομου Σχινά κατά παράβαση, σχετικών οδηγιών της FIBΑ, των ρητών εντολών σχετικά, που έχουν δοθεί στους διαιτητές Εθνικών Κατηγορών από την ΚΕΔ/ΕΟΚ και του Εσωτερικού Κανονισμού της ΟΔΚΕ, διαδόθηκαν και έλαβαν έκταση και μορφή ανεξέλεγκτου διαλόγου, που μπορεί να πυροδοτήσει απρόβλεπτες εξελίξεις, αποφάσισε την εξαίρεση του εν λόγω διαιτητή από ορισμό του σε επόμενο αγώνα της αρμοδιότητας της».

Διαβάστε επίσης

Τους ξεφτίλισε μέχρι και ο Γκιστ!

Τους ξεφτίλισε μέχρι και ο Γκιστ!

Ο ίδιος ο παίκτης του Παναθηναϊκού γκρέμισε την «πράσινη» προπαγάνδα, που με ψέματα προσπάθησε να πείσει τον κόσμο ότι ο Βασίλης Σπανούλης έκανε ρατσιστικό σχόλιο κατά του Αμερικανού! Πόση αλήθεια αντέχετε;

Αίσχος! Η ΚΕΔ ετοιμάζει νέο «σφαγείο»!

Αίσχος! Η ΚΕΔ ετοιμάζει νέο «σφαγείο»!

Η ΚΕΔ τιμώρησε τον Τόμι Σχινά και ετοιμάζεται να στείλει στο ΣΕΦ τους Ψαριανό και Μάνο, οι οποίοι είναι αποδεδειγμένα ακατάλληλοι για τέτοια παιχνίδια. Δεν χόρτασαν με τη σφαγή στο ΟΑΚΑ και ετοιμάζουν και νέα σφαγή στον πέμπτο τελικό!