Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εισαγγελική έρευνα για το πολυσυζητημένο σποτ

Εισαγγελική έρευνα για το πολυσυζητημένο σποτ
Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017 - 22:52

Το σποτ που έπαιξε μετά τον 3ο τελικό της Α1 στο ΣΚΑΪ στο οποίο φαινόντουσαν κάποιες φάσεις από το συγκεκριμένο ματς για τις οποίες διαμαρτυρήθηκε ο Παναθηναϊκός ρίχτηκε άμεσα.

Ωστόσο, το πολυσυζητημένο σποτ που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων θα συνεχίσει να απασχολεί τους αθλητικούς εισαγγελείς.

Πιο συγκεκριμένα, ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου αναμένεται να ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα, κατά την οποία θα εξετάσει το ποιος πλήρωσε τη συγκεκριμένη διαφήμιση να παίξει σε ώρα που υπήρχε μεγάλη τηλεθέαση.

Το συγκεκριμένο σποτ αποτελεί παράβαση του αθλητικού νόμου 41ΣΤ το οποίο αφορά «δημοσιεύματα σε γραπτό ή τηλεοπτικό μέσο που μπορούν να ωθήσουν στη βία στα γήπεδα» και ως εκ τούτου έπειτα από τα αποτελέσματα της έρευνας αναμένονται και οι σχετικές κυρώσεις.

Να σημειωθεί πως ο Τόμι Σχινάς, διαιτητής του 3ου τελικού, ο οποίος τιμωρήθηκε από την ΚΕΔ για τον 5ο τελικό της Α1 είναι πολύ πιθανό να κληθεί ως πρώτος μάρτυρας.

Διαβάστε επίσης

Nα «βράζει» το ΣΕΦ

Nα «βράζει» το ΣΕΦ

Οι ΓΑΥΡΟΙ εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τον 5ο τελικό της Α1 και την Κυριακή πρέπει μόνο με τη δυνατή φωνή τους να σπρώξουν τον Ολυμπιακό προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αντιδράσουν στις προκλήσεις των παικτών του ΠΑΟ.