Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χαλάρωμα και συσπείρωση ενόψει του 5ου τελικού

Χαλάρωμα και συσπείρωση ενόψει του 5ου τελικού
Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 - 09:55

Χαλαρό πρόγραμμα είχε η προπόνηση του Ολυμπιακού μία ημέρα μετά τον 4ο τελικό της Α1, με τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου να επικεντρώνονται στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν ότι το ματς στο ΣΕΦ θα κρίνει τον φετινό τίτλο και θέλουν να αφήσουν πίσω τους ότι έχει συμβεί μέσα σε όλη τη σεζόν και να τα προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για να πάρουν τη νίκη και το πρωτάθλημα.

Ο Θρύλος είναι μία γροθιά με όλους τους παίκτες να είναι συσπειρωμένοι και έτοιμοι να προετοιμαστούν κατάλληλα για να μπορέσουν να κατακτήσουν το 3ο σερί πρωτάθλημα Ελλάδος.

Ο Ολυμπιακός το Σάββατο θα ανεβάσει στροφές στην προπόνησή του και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το μεγάλο ματς της Κυριακής στο ΣΕΦ που θα κρίνει τον πρωταθλητή Ελλάδος.

Οι Πειραιώτες δεν αντιμετωπίζουν κανένα επιπλέον πρόβλημα τραυματισμού και με όλους τους παίκτες τους, πλην φυσικά των γνωστών απόντων Ματ Λοτζέσκι και Ντάνιελ Χάκετ, θα τα δώσουν όλα για να αποδείξουν για ακόμη μία φορά ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

Γιατί την Παρασκευή και όχι την Τετάρτη;

Γιατί την Παρασκευή και όχι την Τετάρτη;

Τα παράδοξα της τιμωρίας του Τόμι Σχινά από την ΚΕΔ, ο οποίος έμεινε εκτός 5ου τελικού της Α1 την Παρασκευή, λόγω των αναρτήσεων του στα social media που έκανε την Τρίτη, ενώ μάλιστα την Τετάρτη είχε συνεδριάσει η ΚΕΔ...

Nα «βράζει» το ΣΕΦ

Nα «βράζει» το ΣΕΦ

Οι ΓΑΥΡΟΙ εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τον 5ο τελικό της Α1 και την Κυριακή πρέπει μόνο με τη δυνατή φωνή τους να σπρώξουν τον Ολυμπιακό προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αντιδράσουν στις προκλήσεις των παικτών του ΠΑΟ.