Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ντάρντεν ευχήθηκε στον Θρύλο να σηκώσει το πρωτάθλημα!

Ο Ντάρντεν ευχήθηκε στον Θρύλο να σηκώσει το πρωτάθλημα!
Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017 - 17:31

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός απόψε υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ με στόχο τη νίκη, με την οποία θα κατακτήσει το τρίτο σερί πρωτάθλημα και θα γράψει μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Τρεμέλ Ντάρντεν το μεσημέρι της Κυριακής ευχήθηκε στον Ολυμπιακό να πάρει τη νίκη και να κάνει το «three peat». «Μεγάλο παιχνίδι απόψε στον Πειραιά. Εύχομαι ένα καλό αποτέλεσμα για την Θύρα 7 απόψε! 3peat», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός.

Ο Ντάρντεν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2014/2015 και ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του Θρύλου στον δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δείτε την ανάρτηση της ΚΑΕ:

Διαβάστε επίσης

Ρακέτα και… πίεση!

Ρακέτα και… πίεση!

Τι πρέπει να ελέγξει ο Ολυμπιακός – Το 46,8% δίποντα, που πρέπει να ανεβάσει, τα ρήγματα στο «ζωγραφιστό» και τα κλεψίματα του Παναθηναϊκού

Από νωρίς στο ΣΕΦ το gavros.gr (pic)

Από νωρίς στο ΣΕΦ το gavros.gr (pic)

Ο Θρύλος απόψε το βράδυ στις 21:00 θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Μείνετε στο gavros.gr για όλο το ρεπορτάζ από τον πέμπτο τελικό.

Αυτή η βραδιά ανήκει σε όλους σας!

Αυτή η βραδιά ανήκει σε όλους σας!

Ο Γιώργος Στασινόπουλος γράφει για τον μπασκετικό Ολυμπιακός και τονίζει ότι ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει τους παίκτες του Σφαιρόπουλου μόνο με τη φωνή του!

Είναι ΟΜΑΔΑ!

Είναι ΟΜΑΔΑ!

Μπορεί ο Θρύλος να μην παίζει καλά στους τελικούς, αλλά το καλό είναι πως όλοι μαζί οι παίκτες αποτελούν μια συμπαγή ομάδα.