Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μονοετές σημαίνει κίνητρα!

Μονοετές σημαίνει κίνητρα!
Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017 - 14:39

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ολυμπιακός και Χόλις Τόμπσον υπέγραψαν τελικά συμβόλαιο μονοετούς συνεργασίας. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν θετικοί στο να μπει οψιόν και να γίνει 1+1 ωστόσο ο 26χρονος Αμερικανός είναι… ΝΒΑερ. Αυτό έχει στο μυαλό του, αυτό θέλει, γιατί πιστεύει ότι εκεί ανήκει: Να επιστρέψει με συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Αυτό είναι καλό για τον Ολυμπιακό, γιατί έχει κίνητρα. Ερχεται στην Ευρώπη, για πρώτη φορά στην καριέρα του με σκοπό να κάνει «θόρυβο», να κερδίσει και πάλι το επόμενο συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Να δείξει και με πείσμα να αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται εκεί, όπως έχουν κάνει κι άλλοι συμπατριώτες του.

Από την άλλη βέβαια, μπορεί ο Τόμπσον να βρει τη θέση του στην Ευρώπη. Να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ευρωλίγκα, όπως έκαναν οι Γκάουντλακ, Ουίμς, ο Τζέιμς Αντερσον και να μείνει εδώ. Αν βέβαια μπουν στον χορό οι… πλούσιοι της Ευρώπης, αυτό δεν το λες και ευχάριστο για τον Ολυμπιακό, ωστόσο ας μην βιαζόμαστε… Ας τον δούμε πρώτα και ας τον χαρούμε, με τη φανέλα του Ολυμπιακού και… βλέπουμε για το μέλλον.

Διαβάστε επίσης

«Catch & shoot»

«Catch & shoot»

Τα προτερήματα και οι αδυναμίες του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού, Χόλις Τόμπσον.