Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θλάση ο Ρόμπερτς, χάνει τον Παναθηναϊκό

Θλάση ο Ρόμπερτς, χάνει τον Παναθηναϊκό
Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017 - 11:32

Ασχημα είναι τα νέα από τον τραυματισμό του Μπράιαν Ρόμπερτς, καθώς όπως αναφέρει η ενημέρωση των Πειραιωτών έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού!

Ο Αμερικανός γκαρντ θα χρειαστεί να παραμείνει στα… πιτς για περίπου 15 ημέρες, γεγονός που σημαίνει ότι θα χάσει το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και το παιχνίδι της Ευρωλίγκας με την Μπασκόνια. Οι «ερυθρόλευκοι» στις 8/10 θα υποδεχθούν τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, ενώ στις 12/10 θα αντιμετωπίσουν την Μπασκόνια, ως γηπεδούχοι στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 31χρονος άσος τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού που έδωσε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Γαλατάρασαραϊ και είδε το δεύτερο μέρος από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Αρχικά, δεν φαινόταν σοβαρός ο τραυματισμός του, ωστόσο, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού.

Ενα πρόβλημα, το οποίο θα αναγκάσει στον Σφαιρόπουλο να αλλάξει τα πλάνα του ενόψει της πρεμιέρας με τον ΠΑΟ, αλλά και του παιχνιδιού με την Μπασκόνια.

Διαβάστε επίσης

Ρεπό για τους «ερυθρόλευκους»

Ρεπό για τους «ερυθρόλευκους»

Οι Πειραιώτες ξεκουράστηκαν και την Δευτέρα θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Φάρο για το Κύπελλο – Μπαίνει και ο Βασίλης Σπανούλης.

Ηττα για τις Κορασίδες

Ηττα για τις Κορασίδες

Οι «ερυθρόλευκες» παρά την ήττα από την αντίστοιχη ομάδα του Φάρου με 57-37, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.