Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Θρυλέων το... κινητό κατάστημα (pic)

Με Θρυλέων το... κινητό κατάστημα (pic)
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 - 13:26

Στη... θέση του είναι το... κινητό κατάστημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, γνωστότερο φυσικά και ως Official Olympiacos Road Store. Οι ΓΑΥΡΟΙ μπορούν να αγοράσουν ό,τι θέλουν ενόψει του αγώνα με την Μπασκόνια στο Ηράκλειο και παρακάτω μπορείτε να δείτε πού ακριβώς βρίσκεται και έως πότε. Εκεί είναι και ο Θρυλέων.

Αναλυτικά...

Ο ΘΡΥΛΕΩΝ επέστρεψε στο Ηράκλειο για το Official Olympiacos Bc #ROADSTORE και τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα του Ολυμπιακού μας! Το επίσημο αυτοκινούμενο κατάστημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός Βρίσκεται στην Πλ. Δασκαλογιάννη Ηράκλειο 712 01, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 και σας περιμένει μαζί με πολλές ακόμα εκπλήξεις και επισκέψεις!!!

Ο ΘΡΥΛΕΩΝ επέστρεψε στο Ηράκλειο για το Official Olympiacos Bc #ROADSTORE και τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα του Ολυμπιακού μας! Το επίσημο αυτοκινούμενο κατάστημα της ΚΑΕ Ολυμπιακος Βρίσκεται στην Πλ. Δασκαλογιάννη Ηράκλειο 712 01 https://goo.gl/maps/Wy7raPW5Q2w (Πλησίον Πλ. Ελευθερίας) από τις 10:00 το πρωί μεχρι τις 18:00 και σας περιμένει μαζί με πολλες ακόμα εκπλήξεις και επισκέψεις!!! #WeAreOlympiacos @olympiacos_bc_official_store #RoadStore @olympiacosbc VS @baskonia1959 @euroleague #GameOn #OlympiacosBc #OLYBKN #FaithInRed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Official Olympiacos Bc Store (@olympiacos_bc_official_store) στις

Διαβάστε επίσης

Αποφασισμένος για τη νίκη ο Ολυμπιακός

Αποφασισμένος για τη νίκη ο Ολυμπιακός

Ο Θρύλος θα τα δώσει όλα το βράδυ της Πέμπτης στις 21:00 στην Κρήτη κόντρα στην Μπασκόνια, προκειμένου να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του για την Euroleague. Live από το gavros.gr/NS2

Έδειξε τα... δόντια του με το καλημέρα!

Έδειξε τα... δόντια του με το καλημέρα!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, έδειξε οτι φέτος είναι για μεγάλα πράγματα επικρατώντας άνετα της Γκορζόβ με 69-50 ξεκινώντας με το... δεξί τις υποχρεώσεις του στη φετινή διοργάνωση του Eurocup.

Οριστικά εκτός με Μπασκόνια ο Ρόμπερτς

Οριστικά εκτός με Μπασκόνια ο Ρόμπερτς

Ο Αμερικανός άσος δεν προπονήθηκε ούτε τη σημερινή ημέρα, Τετάρτη κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, έκανε ατομικό πρόγραμμα και έτσι δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο για την αναμέτρηση με τους Βάσκους.