Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

MVP ο Πρίντεζης (pic)

MVP ο Πρίντεζης (pic)
Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 - 23:17

Γιώργο ΨΥΧΑΡΑ Ολυμπιακάρα! Ο αρχηγός σήκωσε στις πλάτες του την ομάδα και την οδήγησε σε μια τεράστια νίκη επί της Φενερμπαχτσέ. Ο Πρίντεζης πέτυχε συνολικά 18 πόντους, εκ των οποίων οι 6 ήταν στην παράταση, και βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου ο Θρύλος να κερδίσει μέσα στο άντρο της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Σπουδαία εμφάνιση από τον Πρίντεζη, ο οποίος κέρδισε με το σπαθί του τον τίτλο του MVP της αναμέτρησης. Ο διεθνής φόργουορντ αγωνίστηκε για 32:31 λεπτά, στα οποία είχε 18 πόντους με 8/10 δίποντα, 2/4 βολές, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Δείτε την ανάρτηση της ΚΑΕ:

Διαβάστε επίσης

«Η νίκη είναι πάντα νίκη»

«Η νίκη είναι πάντα νίκη»

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς, σε δηλώσεις του δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος από τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενερμπαχτσέ μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

Στην δωδεκάδα ο Γουίλτζερ

Στην δωδεκάδα ο Γουίλτζερ

Ο Καναδός πάουερ-φόργουορντ αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση κόντρα στη Φενερμπαχτσέ, μιας και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον συμπεριέλαβε κανονικά στην δωδεκάδα.

Σαφώς και μπορείτε

Σαφώς και μπορείτε

Από μόνο του όταν ένα παιχνίδι περιλαμβάνει την πρωταθλήτρια Ευρώπης με τη φιναλίστ, προμηνύεται συναρπαστικό. Με τον Ολυμπιακό να έχει τις πιθανότητές του.