Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαφώς και μπορείτε

Σαφώς και μπορείτε
Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 - 15:24

Με τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία για την Ευρωλίγκα παίζει απόψε ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές Ευρώπης αντιμετωπίζουν τους φιναλίστ και φυσικά από μόνο του αυτό το παιχνίδι, όταν περιλαμβάνει αυτές τις δύο ομάδες, προμηνύεται συναρπαστικό. Και με τον Θρύλο φυσικά να έχει τις πιθανότητές του.

Μπορεί να απουσιάζει ο Βασίλης Σπανούλης, μπορεί να υπάρχουν διάφορα άλλα προβλήματα, αλλά ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός και μπορεί να γείρει την πλάστιγγα υπέρ του. Όπως πέρυσι, αλλά και όσες φορές την έχει αντιμετωπίσει τη Φενέρ ο Ολυμπιακός, είναι ανταγωνιστικός, ενώ την έχει κερδίσει κιόλας.

Και πέρυσι την κέρδισε στο ΣΕΦ και παραλίγο να κάνει... κηδεία στην Τουρκία, όταν πάλι δεν έπαιζε ο αρχηγός. Ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, όλοι τη σέβονται και ακόμα χωρίς τον Σπανούλη, μπορεί να κάνει τη ζημιά, τη μεγάλη ζημιά στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης

Στην δωδεκάδα ο Γουίλτζερ

Στην δωδεκάδα ο Γουίλτζερ

Ο Καναδός πάουερ-φόργουορντ αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση κόντρα στη Φενερμπαχτσέ, μιας και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον συμπεριέλαβε κανονικά στην δωδεκάδα.

MVP ο Πρίντεζης (pic)

MVP ο Πρίντεζης (pic)

Τρομερή εμφάνιση από τον διεθνή φόργουορντ, ο οποίος οδήγησε τον Θρύλο στη νίκη επί της Φενέρ και κέρδισε με το σπαθί του τον τίτλο του MVP.