Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήταν μια μεγάλη νίκη»

«Ήταν μια μεγάλη νίκη»
Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 - 11:41

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με την Αρμάνι έκανε ο Μπράιαν Ρόμπερτς, που χαρακτήρισε τη νίκη σπουδαία, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην απόδοση του Τζαμέλ Μακλίν.

«Ήταν μία μεγάλη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε την άμυνα που θέλαμε κι επιτρέψαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Θέλαμε να το διορθώσουμε και νιώθω πως στο δεύτερο ημίχρονο το καταφέραμε και πήραμε τη νίκη», σημείωσε ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, που συνέχισε.

«Ήταν μία μεγάλη νίκη και για τον Μακλίν, ο οποίος επέστρεψε σε αυτό το γήπεδο κι έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι για εκείνον, αλλά ήταν μία ομαδική νίκη. Φυσικά, βγήκε μπροστά και αυτός και τα άλλα παιδιά κι έκαναν plays που χρειαζόμασταν».

Διαβάστε επίσης

Τεράστιο διπλό με σούπερ ΜακΛίν!

Τεράστιο διπλό με σούπερ ΜακΛίν!

Ο Αμερικανός σέντερ «σκότωσε» την πρώην ομάδα του και οδήγησε τον Θρύλο στη νίκη επί της Αρμάνι με 86-85. Φανταστική εμφάνιση, με 22 πόντους και 7 ριμπάουντ.

 «Κερδίσαμε από την επίθεσή μας»

«Κερδίσαμε από την επίθεσή μας»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ευχαρίστησε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για τη στήριξή τους στο Μιλάνο, ενώ τόνισε πως η επίθεση της ομάδας λειτούργησε πολύ καλά και έτσι έφτασε στη νίκη.