Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη Εβδομάδα γεμάτη Ευρω-Θρύλο!

Μεγάλη Εβδομάδα γεμάτη Ευρω-Θρύλο!
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 - 11:23

Έφτασε και το Πάσχα με τον Ολυμπιακό όμως να έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα υποχρεώσεων σε όλα τα αθλήματα!

Οι «ερυθρόλευκοι» μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα έχουν τις δικές τους «μάχες» σε όλα τα αθλήματα και σε διοργανώσεις ευρωπαϊκές.

Πάμε όμως να τα πάρουμε με τη σειρά γιατί είναι και πολλά τα ματς για τον Θρύλο!

Τη Μεγάλη Τρίτη, ο Ολυμπιακός δίνει το τρίτο ματς των play-offs της Ευρωλίγκας στο κατάμεστο ΣΕΦ απέναντι στην Μπαρτσελόνα στις 21:30.

«Μάχες» σε δύο μέτωπα θα δώσει ο Ολυμπιακός τη μεγάλη Πέμπτη 2 Απριλίου. Στο ποδόσφαιρο ο Θρύλος θα αντιμετωπίζει το βράδυ (22:00) στο Μπέρμιγχαμ την Άστον Βίλα στα ημιτελικά του Conference League με στόχο το αποτέλεσμα που θα επιτρέπει να παίξει για την πρόκριση στον τελικό στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης» μια εβδομάδα αργότερα.

Το ίδιο βράδυ, η ομάδα μπάσκετ του Θρύλου θα παίξει την ίδια ημέρα κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ για το 4ο παιχνίδι των πλέι οφ της Euroleague, με το παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο στις 19:45. Του αρκούν δυο νίκες στο σπίτι του.

Κλείνει η εβδομάδα και φτάνει η Μεγάλη Παρασκευή, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει στην Βαρκελώνει στις 19:30 την Μπαρτσελονέτα, για την προτελευταία αγωνιστική προημιτελικής φάσης του Champions League και με νίκη παίρνει την πρόκριση για το Final-4 της Μάλτας

Μεγάλη Εβδομάδα γεμάτη Ευρω-Θρύλο, λοιπόν, με μεγάλο ενδιαφέρον σε όλα τα παιχνίδια του συλλόγου...

Διαβάστε επίσης