Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών
Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017 - 23:58

Χαρούμενος για την επικράτηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης αλλά ταυτόχρονα προσγειωμένος ενόψει της δύσκολης συνέχειας εμφανίστηκε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τους Ισπανούς. Ο Σέρβος σέντερ των Πειραιωτών δήλωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα της Nova:

Για την διαχείριση των συναισθημάτων στην παράταση: «Το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Να πολεμάς, να δείχνεις χαρακτήρα και να μην τα παρατάς».

Για τον κόουτς Σφαιρόπουλο και τις οδηγίες του: «Ο κόουτς μας είπε τι έπρεπε να κάνουμε και το κάναμε σωστά».

Για τα επόμενα ματς: «Θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι στο μέλλον, τώρα είναι Δεκέμβρης θα ακολουθήσουν και άλλα ματς και οφείλουμε να βελτιωθούμε».

Για τη συνεργασία του με τον Τζαμέλ Μακλίν: «Ταιριάζουμε απόλυτα και το δείχνουμε σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον. Οι καλές συνεργασίες δίνουν νίκες, όπως η αποψινή».

Για τις νίκες του Θρύλου: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό που έχουμε πετύχει, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Είναι νωρίς ακόμα. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Από την μεριά του ο Μπράιαν Ρόμπερτς, τόνισε οτι η νίκη ήταν πολύ σημαντική κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, ενώ αποκάλυψε τι ειπώθηκε πριν την έναρξη της παράτασης μεταξύ των παικτών του Θρύλου:

Για τη νίκη: «Ηταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη, από αυτές που χτίζουν χαρακτήρα. Ηταν μια νίκη κόντρα σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και είναι πολύ σημαντικό ότι καταφέραμε να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Παρά το γεγονός ότι ξεφύγαμε κάποιες φορές στο σκορ, ξέραμε ότι η Ρεάλ είναι μια ομάδα που μπορεί ανά πάσα στιγμή να επιστρέψει».

Για το zone press και το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στο 4ο δεκάλεπτο: «Χάναμε χρόνο στην επίθεσή μας. Δεν ήμασταν γρήγοροι και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο. Ισως πιστέψαμε ότι θα κερδίσουμε χωρίς να προσπαθήσουμε. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι στο τέλος καταφέραμε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια και να πάρουμε τη νίκη».

Για το τι ειπώθηκε στον πάγκο μετά τις χαμένες βολές του Πρίντεζη: «Εχασε δύο βολές, αλλά έβαλε πάρα πολύ σημαντικούς πόντους. Ειπαμε ότι αυτό το παιχνίδι είναι δικό μας και έτσι έγινε».

Ο βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού, Μίλαν Τόμιτς, ανάεφερε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στην κάμερα της "Nova":

Για την αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης: «Όπως πήγε το παιχνίδι, κάνει ακόμα πιο ωραία τη νίκη μας. Το κάναμε πιο δύσκολο από ό,τι μπορούσαμε. Τρία λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι είχαμε 9 πόντους διαφορά, αλλά χαλαρώσαμε και οι αντίπαλοί μας πέτυχαν κάποια τρίποντα, τα οποία έστειλαν το ματς στην παράταση. Αξίζαμε να κερδίσουμε στην κανονική διάρκεια. Παρόλα αυτά ήταν μια σημαντική νίκη και έτσι όπως ήρθε θα κάνει καλό και στον χαρακτήρα της ομάδας».
Για τον Πρίντεζη και τον κόσμο που τον αποθέωσε μετά τις 2 χαμένες βολές: «Αυτός είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού. Πάντα θα στηρίξει όλα τα παιδιά. Είναι εκεί και στα καλά και στα άσχημα. Ο Γιώργος είναι ένας παίκτης που έχει ψυχική δύναμη. Ηταν καταπληκτικός στην παράταση. Είναι ένα από τα καλύτερα 4αρια στην Ευρώπη».
Για το πλάνο του Ολυμπιακού στο παιχνίδι και το γεγονός ότι χτύπησε τους ψηλούς της Ρεάλ: «Οι δύο ψηλοί της Ρεάλ, ο Ταβάρες και ο Ρέγιες, αλλά και ο Τόμπκινς, είναι παίκτες που έχουν αργά πόδια. Είχαμε πει ότι θα πρέπει να χτυπήσουμε στο πικ εν ρολ. Το κάναμε πολύ καλά, με τους ψηλούς και τους κοντούς μας να κάνουν εκπληκτική δουλειά. Η δημιουργία του Στρέλνιεκς στο πικ εν ρολ ήταν εκπληκτική».
Για το zone press της Ρεάλ στο τέταρτο δεκάλεπτο: «Επρεπε να κάνουμε πιο γρήγορες επιθέσεις. Παρότι δεν ήταν πολύ πιεστικό, εμείς υποπέσαμε σε κάποια λάθη. Όλα αυτά συντέλεσαν στο να οδηγηθούμε στην παράταση. Παρόλα αυτά, τέλος καλά, όλα καλά».
Για τον Σπανούλη: «Είναι ο καλύτερος παίκτης της Ευρώπης. Είναι ένα μεγάλο συν γι’ αυτή την ομάδα. Μέρα με την μέρα θα γίνει ακόμα καλύτερος. Ο Βασίλης ξέρει να παίζει τέτοια παιχνίδια».

Διαβάστε επίσης